τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Rookie poster
Rookie poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Cecily Anne » 19 Μαρ 2018, 11:32

nid de mare έγραψε:Με εκνευρίζει που στις εξόδους μου όταν ήμουν μικρή όλα μου τα υπάρχοντα χωρούσαν στις τσέπες μου.
Σιγά σιγά αυτή η πραγματικότητα άλλαξε ώσπου συνειδητοποίησα ότι για να πάω στη δουλειά χρειάζομαι σακ βουαγιάζ! (υπερβολή)
Οι άντρες πώς διάολο τα καταφέρνουν;

Προσωπικά μου τα φόρτωναν παντα στη τσάντα μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
nid de mare
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό nid de mare » 19 Μαρ 2018, 12:43

Με όλα τα νήματα στην ενότητα της μαγειρικής θα θέλω κι εγώ να χάσω 30 κιλά.
Φεύγω, πάω για μαμ!
0 .
In romine tirmeno, Ne romine to fa, Imaginas per meno per imentira

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Υδράργυρος » 19 Μαρ 2018, 13:47

nid de mare έγραψε:Με εκνευρίζει που στις εξόδους μου όταν ήμουν μικρή όλα μου τα υπάρχοντα χωρούσαν στις τσέπες μου.
Σιγά σιγά αυτή η πραγματικότητα άλλαξε ώσπου συνειδητοποίησα ότι για να πάω στη δουλειά χρειάζομαι σακ βουαγιάζ! (υπερβολή)

Μπα δεν τα καταφερνουμε. Τσαντακι παιρνουμε
0 .

Άβαταρ μέλους
Katanas
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Katanas » 19 Μαρ 2018, 14:00

Σιγά σιγά αυτή η πραγματικότητα άλλαξε ώσπου συνειδητοποίησα ότι για να πάω στη δουλειά χρειάζομαι σακ βουαγιάζ! (υπερβολή) :P

:laugh1:
Μεση γυναικεια τσαντα:χαρτομαντηλα,μωρομαντηλα,μαντιλακια ντε μακιγιαζ,κραγιον,,λιποζαν, πουδρα(υγρη),καθρεφτακι,λιμα για τα νυχια,ταμπον,σερβετακια,ενα μεγαλο πορτοφολι(με καρτες,χρηματα(πορτοφολακι για ψιλα),φωτο(οικογενειας),αποδειξεις κλπ),
μια σοκολατα(μπορει και σοκοφρετα),κρακερακια,μηλο,κινητο με θηκη,ακουστικα,φορτιστης,κατι παλιο-κατι καινουργιο-και κατι μπλε
Και πολλα ακομη...
:giggle02: :giggle02:
0 .
~
CoRfU
~

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Μαρ 2018, 15:26

Δεν κουβαλαμε αχρηστα πραγματα και φοραμε πρακτικα ρουχα με τσεπες
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 19 Μαρ 2018, 16:20

Με χαλάει υπερβολικά, το να σε καλωσορίζουν κάποιοι μέσα απ'την ψυχή τους και να πηγαίνεις αλλού να βγάζεις κακία.
Αγαπητοί φίλοι, δεν είστε υποχρεωμένοι να μένετε εδώ, άπαξ και δεν γουστάρετε. Δείξτε τουλάχιστον μιαν ευπρέπεια, με το φευγιό σας. Και ναι, έχετε δίκιο, κάποιοι ''παλιοί'', έχουμε την ικανότητα και βλέπουμε. Δεν είμαστε χθεσινοί στα φόρα. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά, όπου κι αν έχουν επιλέξει να γράψουν.
Ευελπιστώ πως θα καταλαγιάσει η σκόνη και θα επικρατήσει σύνεση και ηρεμία. Παντού. Ας φτιάξουμε τις παρεϊτσες μας, δίχως ίχνος πουστιάς και κουτσομπολιού και ας πάει ο καθένας στην ευχή του Βούδα. Κατανοητό; Σας ευχαριστώ. :ciao5:
2 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 19 Μαρ 2018, 16:23

Katanas έγραψε:
Σιγά σιγά αυτή η πραγματικότητα άλλαξε ώσπου συνειδητοποίησα ότι για να πάω στη δουλειά χρειάζομαι σακ βουαγιάζ! (υπερβολή) :P

:laugh1:
Μεση γυναικεια τσαντα:χαρτομαντηλα,μωρομαντηλα,μαντιλακια ντε μακιγιαζ,κραγιον,,λιποζαν, πουδρα(υγρη),καθρεφτακι,λιμα για τα νυχια,ταμπον,σερβετακια,ενα μεγαλο πορτοφολι(με καρτες,χρηματα(πορτοφολακι για ψιλα),φωτο(οικογενειας),αποδειξεις κλπ),
μια σοκολατα(μπορει και σοκοφρετα),κρακερακια,μηλο,κινητο με θηκη,ακουστικα,φορτιστης,κατι παλιο-κατι καινουργιο-και κατι μπλε
Και πολλα ακομη...
:giggle02: :giggle02:

δεν υπάρχει υγρη πούδρα..
:kitrini: :kitrini:
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Oresths
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Oresths » 19 Μαρ 2018, 16:23

γενικα ακουγονται πολλα παραπονα
ποτε δεν καταλβα το λογο

θελω να πω,υπαρχει και η επιλογη της λιστας αγνοησης
καποιοι θελουν να παιδευονται μου φαινεται
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 19 Μαρ 2018, 16:32

Oresths έγραψε:γενικα ακουγονται πολλα παραπονα
ποτε δεν καταλβα το λογο

Ορέστη, τα φόρα απανταχού, απαρτίζονται από ανθρώπους που ζουν σε μιαν ευρύτερη κοινωνία, σε πραγματικό χρόνο. Στην εικονική πραγματικότητα, αλλάζουν τα δεδομένα. Εκεί, είτε θα βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό, ή αυτό που θα ήθελαν να είναι. Μύχιοι πόθοι. Οκ. Δεν αφορά εκείνον που θα μπει απλά να περάσει ευχάριστα την ώρα του, ή να προβληματιστεί σε υγιές επίπεδο.
Αυτό το περί παραπόνων ίσχυε και θα ισχύει στον αιώνα τον άπαντα. Είτε αγνοείτε, είτε ασχοληθείτε σε ήπιο τόνο. Εκτός κι αν είναι αδύνατο πλέον να βρείτε άκρη.Μεγάλα παιδιά είμαστε.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Oresths
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Oresths » 19 Μαρ 2018, 16:46

Πασιφάη έγραψε:
Oresths έγραψε:γενικα ακουγονται πολλα παραπονα
ποτε δεν καταλβα το λογο

Ορέστη, τα φόρα απανταχού, απαρτίζονται από ανθρώπους που ζουν σε μιαν ευρύτερη κοινωνία, σε πραγματικό χρόνο. Στην εικονική πραγματικότητα, αλλάζουν τα δεδομένα. Εκεί, είτε θα βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό, ή αυτό που θα ήθελαν να είναι. Μύχιοι πόθοι. Οκ. Δεν αφορά εκείνον που θα μπει απλά να περάσει ευχάριστα την ώρα του, ή να προβληματιστεί σε υγιές επίπεδο.
Αυτό το περί παραπόνων ίσχυε και θα ισχύει στον αιώνα τον άπαντα. Είτε αγνοείτε, είτε ασχοληθείτε σε ήπιο τόνο. Εκτός κι αν είναι αδύνατο πλέον να βρείτε άκρη.Μεγάλα παιδιά είμαστε.

εφοσον ειμαστε μεγαλα παιδια,οπως σωστα λες
μπορεις εαν σε ενοχλει καποιος να χρησιμοποιησεις την επιλογη της αγνοησης και θα σαι μια χαρα Πασιφαη
δεν υπαρχει λογος να παραπονιεσαι
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”