τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Οκτ 2024, 22:04

vallon έγραψε:που θα βρω ένα μμπούστη πασοκονεομηδοκράτη να τον ξεσκίσω;

Παντού. Τους αρέσει το ξέσκισμα :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 16 Οκτ 2024, 17:34

Προσπαθώ να μπω στο gmail μου και μου βγάζει τα εξής :

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Τι πρέπει να κάνω ; :iiiii:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 16 Οκτ 2024, 19:50

Κάποιος προσπαθεί να παραβιάσει το λογαριασμό σου;

Αν έχεις δώσει κάποιο κινητό, σου δίνει επιλογή να γράψεις ποιο αριθμό έχει το κινητό ή να σου στείλει sms σε αυτό.
Το ίδιο κι αν έχεις δώσει κάποιο email σαν μέθοδο ανάκτησης.
Επίσης, αν το συγκεκριμένο gmail χρησιμοποιείται σε κάποιο android σαν λογαριασμός Google, μπορείς κι από εκεί να κάνεις ανάκτηση.
Παλιά είχε και ερωταπαντήσεις ασφαλείας, δεν θυμάμαι αν ισχύουν ακόμη.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 16 Οκτ 2024, 20:12

Adminović έγραψε:Κάποιος προσπαθεί να παραβιάσει το λογαριασμό σου;

Αν έχεις δώσει κάποιο κινητό, σου δίνει επιλογή να γράψεις ποιο αριθμό έχει το κινητό ή να σου στείλει sms σε αυτό.
Το ίδιο κι αν έχεις δώσει κάποιο email σαν μέθοδο ανάκτησης.
Επίσης, αν το συγκεκριμένο gmail χρησιμοποιείται σε κάποιο android σαν λογαριασμός Google, μπορείς κι από εκεί να κάνεις ανάκτηση.
Παλιά είχε και ερωταπαντήσεις ασφαλείας, δεν θυμάμαι αν ισχύουν ακόμη.

Όχι , δεν νομίζω πως κάποιος προσπαθεί να τον παραβιάσει. Σίγουρα δεν τον έχει παραβιάσει γιατί θα είχε αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης. Πληκτρολόγησα επίτηδες λάθος κωδικό και τον έβγαλε λάθος. Πληκτρολόγησα τον σωστό ξανά και ξαναέβγαλε τα παραπάνω. Άρα κανείς δεν έχει καταφέρει να τον παραβιάσει , αλλιώς θα τον είχε αλλάξει.

Δεν είχα δώσει κινητό. Μου ζήτησε κινητό , έδωσα , μου έστειλε κωδικό , τον πληκτρολόγησα και μου έβγαλε τα εικονίδια 2 και 3. Μετά από 1 ώρα μου έβγαλε το εικονίδιο 1. Και μετά ξανά τα εικονίδια 2 και 3. Τα οποία είναι και αντιφατικά. Τελικά θέλει να μπω απ' την συνηθισμένη μου συσκευή ή από άλλη. :whatever45:
Έχω κάνει την διαδικασία πολλές φορές απ' τον λαπιτόπι μου. Δεν έχω άλλη συσκευή να μπω. :cry_smiley07:

Δεν έχω δώσει mail ανάκτησης. Δεν έχω mail σε κινητό. Δεν είχε ερωταπαντήσεις .

Έψαξα στο ιντερνέτι. Στο supportgoogle , παρόμοια μηνύματα , του έλεγε πως πρέπει να περιμένει 96 ώρες και μετά να ξαναπροσπαθήσει. :iiiii: :iiiii: :iiiii: Στο pcsteps του είπαν πως θεωρεί ύποπτη την συσκευή ή την τοποθεσία και να μπει από vpn . Και όντως έπιασε. Εγώ έχω vpn στον kaspersky , αλλά δεν ξέρω ούτε να το ενεργοποιήσω ούτε τι ακριβώς είναι , αν κοστίζει , πως το σταματάω κ.λπ.

edit
Στο μεταξύ όταν μου έβγαλε το μήνυμα "πάρα πολλές αποτυχημένες προσπάθειες" είχα κάνει μόνο μία. :laugh1:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 16 Οκτ 2024, 20:30

Το Κασπέρσκυ κάπου θα πρέπει να έχει στις ρυθμίσεις ενεργοποίηση/απενεργοποίηση vpn.
Αλλά γιατί να βάλεις vpn; Από την ίδια σύνδεση που έμπαινες και άλλοτε δεν προσπάθησες να συνδεθείς; :sgrat:
Ή μηπως με κάποιο τρόπο ενεργοποιήθηκε το vpn από μόνο του και δεν το ειδες; :pardon:
Αν έκανες μια προσπάθεια και σου γράφει πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, μήπως κάποιο μποτ (που ίσως έχει και το σωστό password - δεν ξέρω πώς μπορεί να σου το βρήκαν) προσπαθεί να συνδεθεί;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 16 Οκτ 2024, 22:57

Adminović έγραψε:Το Κασπέρσκυ κάπου θα πρέπει να έχει στις ρυθμίσεις ενεργοποίηση/απενεργοποίηση vpn.
Αλλά γιατί να βάλεις vpn; Από την ίδια σύνδεση που έμπαινες και άλλοτε δεν προσπάθησες να συνδεθείς; :sgrat:
Ή μηπως με κάποιο τρόπο ενεργοποιήθηκε το vpn από μόνο του και δεν το ειδες; :pardon:
Αν έκανες μια προσπάθεια και σου γράφει πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, μήπως κάποιο μποτ (που ίσως έχει και το σωστό password - δεν ξέρω πώς μπορεί να σου το βρήκαν) προσπαθεί να συνδεθεί;

Φίλε Admin επιτέλους με έβαλε χωρίς να κάνω τίποτα. :haka:
Ήσουν γουρλής.
Στριγκλιά νίκης. :winneer:
:wooohoo:

Μου λέει πως πριν 5 ώρες αποτράπηκε ύποπτη προσπάθεια σύνδεσης από πρόγραμμα περιήγησης Ghrome κι αν ήμουν εγώ. Εγώ ήμουν φυσικά.

Πριν από 5 ώρες
Αποτράπηκε ύποπτη προσπάθεια σύνδεσης
Η Google απέτρεψε τη σύνδεση κάποιου ατόμου που γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασής σας στον λογαριασμό σας. Εάν δεν πραγματοποιήσατε εσείς αυτή την ενέργεια, θα πρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης αμέσως.
Άγνωστη συσκευή
Πρόγραμμα περιήγησης: Chrome
Ελλάδα
Αποτράπηκε πρόσφατα η σύνδεσή σας στον Λογαριασμό σας Google;
Ναι, εγώ ήμουν.
Όχι, προστασία λογαριασμού.

Εγώ ήμουν. Επίσης παρατήρησα ότι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα άλλαξε η ip μου. Ίσως η προηγούμενη φαινόταν κακιά. :dunno:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Οκτ 2024, 23:40

εγω εκανα καινουργιους λογαριασμους και στο φβ και στο τουητερ και παραλιγο
και στο γουγλι ...κατι αλλαξανε στο συστημα και μπερδευει τα μποτ με τους αληθινους
λογαριασμους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 16 Οκτ 2024, 23:51

nemo έγραψε:εγω εκανα καινουργιους λογαριασμους και στο φβ και στο τουητερ και παραλιγο
και στο γουγλι ...κατι αλλαξανε στο συστημα και μπερδευει τα μποτ με τους αληθινους
λογαριασμους

Κάτι γίνεται με τους βλαμμένους τους τεχνολόγους . Και ύστερα σου λένε εμπιστέψου την τεχνολογία , όλα ηλεκτρονικά κ.λπ. Βρε ουστ ... :angry: Πάλι δεν λειτουργούσαν οι κάρτες και χρειαζόσουν μετρητά. Ευτυχώς δεν έχω facebbok , twitter , instagram , tiktok ή ό,τι άλλο έχει βγει. Και email και κινητό αναγκάζομαι να έχω γιατί τα απαιτεί το δημόσιο, οι τράπεζες κ.α. . :s_mad Αν μπορούσα ούτε αυτά δεν θα είχα. Κινητό λέει. Δηλαδή το σταθερό δεν σας κάνει ; :nono:

Παλιά στο χωριό μου , όταν κοβόταν το ρεύμα , κοβόταν και το τηλέφωνο. Και έλεγα Μα πότε θα έρθει η πρόοδος ; Στην Αθήνα δεν συμβαίνει αυτό ! Πλέον συμβαίνει και στην Αθήνα. :laugh1: Κόβεται το ρεύμα , πάπαλα το ρούτερ , κομμένο και το τηλέφωνο. Αντί να πάει η πρόοδος στην επαρχία ήρθε η οπισθοδρόμηση στην πρωτεύουσα. :LoL:
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Οκτ 2024, 11:15

επιτελους χειμωνας ..θα καθαρισουν οι παραλιες απο τους χασομερηδες και τα ξεκωλα
και θα μεινουν για μας καθαρες να τις χαρουμε οπως πρεπει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Οκτ 2024, 12:37

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Κάτι γίνεται με τους βλαμμένους τους τεχνολόγους . Και ύστερα σου λένε εμπιστέψου την τεχνολογία , όλα ηλεκτρονικά κ.λπ. Βρε ουστ ... :angry: Πάλι δεν λειτουργούσαν οι κάρτες και χρειαζόσουν μετρητά. Ευτυχώς δεν έχω facebbok , twitter , instagram , tiktok ή ό,τι άλλο έχει βγει. Και email και κινητό αναγκάζομαι να έχω γιατί τα απαιτεί το δημόσιο, οι τράπεζες κ.α. . :s_mad Αν μπορούσα ούτε αυτά δεν θα είχα. Κινητό λέει. Δηλαδή το σταθερό δεν σας κάνει ; :nono:

Παλιά στο χωριό μου , όταν κοβόταν το ρεύμα , κοβόταν και το τηλέφωνο. Και έλεγα Μα πότε θα έρθει η πρόοδος ; Στην Αθήνα δεν συμβαίνει αυτό ! Πλέον συμβαίνει και στην Αθήνα. :laugh1: Κόβεται το ρεύμα , πάπαλα το ρούτερ , κομμένο και το τηλέφωνο. Αντί να πάει η πρόοδος στην επαρχία ήρθε η οπισθοδρόμηση στην πρωτεύουσα. :LoL:

Για να μην πάθεις καμιά νίλα, φρόντισε να βάλεις κάποιο τρόπο επανάκτησης του mail αν χρειαστεί.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”