Λαχουρένιος έγραψε:Τλαξκαλτέκος έγραψε:Κάτι γίνεται με τους βλαμμένους τους τεχνολόγους . Και ύστερα σου λένε εμπιστέψου την τεχνολογία , όλα ηλεκτρονικά κ.λπ. Βρε ουστ ...Πάλι δεν λειτουργούσαν οι κάρτες και χρειαζόσουν μετρητά. Ευτυχώς δεν έχω facebbok , twitter , instagram , tiktok ή ό,τι άλλο έχει βγει. Και email και κινητό αναγκάζομαι να έχω γιατί τα απαιτεί το δημόσιο, οι τράπεζες κ.α. .
Αν μπορούσα ούτε αυτά δεν θα είχα. Κινητό λέει. Δηλαδή το σταθερό δεν σας κάνει ;
Παλιά στο χωριό μου , όταν κοβόταν το ρεύμα , κοβόταν και το τηλέφωνο. Και έλεγα Μα πότε θα έρθει η πρόοδος ; Στην Αθήνα δεν συμβαίνει αυτό ! Πλέον συμβαίνει και στην Αθήνα.Κόβεται το ρεύμα , πάπαλα το ρούτερ , κομμένο και το τηλέφωνο. Αντί να πάει η πρόοδος στην επαρχία ήρθε η οπισθοδρόμηση στην πρωτεύουσα.
Για να μην πάθεις καμιά νίλα, φρόντισε να βάλεις κάποιο τρόπο επανάκτησης του mail αν χρειαστεί.
Ναι, πρέπει να το κάνω. Λογικά να δώσω ένα κινητό ή ένα άλλο μέηλ.

Πάλι δεν λειτουργούσαν οι κάρτες και χρειαζόσουν μετρητά. Ευτυχώς δεν έχω facebbok , twitter , instagram , tiktok ή ό,τι άλλο έχει βγει. Και email και κινητό αναγκάζομαι να έχω γιατί τα απαιτεί το δημόσιο, οι τράπεζες κ.α. .
Αν μπορούσα ούτε αυτά δεν θα είχα. Κινητό λέει. Δηλαδή το σταθερό δεν σας κάνει ; 
Κόβεται το ρεύμα , πάπαλα το ρούτερ , κομμένο και το τηλέφωνο. Αντί να πάει η πρόοδος στην επαρχία ήρθε η οπισθοδρόμηση στην πρωτεύουσα. 

Τα πραγματα θα ειναι απλα αφου ξεμπερδεψω το κουβαρι