Oresths έγραψε:Πασιφάη έγραψε:
Ορέστη, τα φόρα απανταχού, απαρτίζονται από ανθρώπους που ζουν σε μιαν ευρύτερη κοινωνία, σε πραγματικό χρόνο. Στην εικονική πραγματικότητα, αλλάζουν τα δεδομένα. Εκεί, είτε θα βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό, ή αυτό που θα ήθελαν να είναι. Μύχιοι πόθοι. Οκ. Δεν αφορά εκείνον που θα μπει απλά να περάσει ευχάριστα την ώρα του, ή να προβληματιστεί σε υγιές επίπεδο.
Αυτό το περί παραπόνων ίσχυε και θα ισχύει στον αιώνα τον άπαντα. Είτε αγνοείτε, είτε ασχοληθείτε σε ήπιο τόνο. Εκτός κι αν είναι αδύνατο πλέον να βρείτε άκρη.Μεγάλα παιδιά είμαστε.
εφοσον ειμαστε μεγαλα παιδια,οπως σωστα λες
μπορεις εαν σε ενοχλει καποιος να χρησιμοποιησεις την επιλογη της αγνοησης και θα σαι μια χαρα Πασιφαη
δεν υπαρχει λογος να παραπονιεσαι
Μια φορά στα χρονικά των τελευταίων 10 χρόνων, έχω μπει στη διαδικασία να βάλω αγνόηση. Δεν μου γουστάρει και επίσης έχω θέμα με όσους γράφουν παπάρες για την πάρτη σου και μετά το πατάνε. Θέλω να απαντήσω και να δώσω την άποψή μου στο ακέραιο, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις.
Δεν παραπονιέμαι μαν. Απλά διευκρυνίζω τον τρόπο που συνδυαλέγομαι με την πλέμπα.

. Στη Λάρισα οι "ποδηλατάδες" νομίζουν ότι