Στο μεταξύ τι έχουν πάθει όλοι και λένε καλά λόγια για τον Τζέιμς και κράζουν τον Σάκη ;
Τραμπούκο τον ανεβάζουν , τραμπούκο τον κατεβάζουν. Όταν ο Μπάρτζης τραμπούκιζε τους αντιπάλους του, αλλά και τον Παπά (
δεν είναι αρκετά άντρας να με κοιτάξει στα μάτια ) , ήταν ωραία ; Τώρα που δοκίμασε την συνταγή του πειράζει ; Αν o Σάκης έπαιξε στον Τζέιμς και στον Μπάρτζη κανά δυο μάπες πολύ καλά έκανε κατά την ταπεινή μου γνώμη. Θέλετε να συζητάτε ρε με την πρώην μου τα γκομενικά μου ; Δεν θα το κάνετε μπροστά μου. Θα το κάνετε κρυφά από πίσω μου όπως τόσο καιρό σαν καλές κατίνες.
Μετά λένε γιατί δεν λές τίποτα στην πρώην σου που είναι αυτή που σε κουτσομπόλευσε. Δηλαδή τι θέλετε ; Να της επιτεθεί , έστω και λεκτικά ; Τότε ρε λούληδες θα λέγατε πως τραμπουκίζει γυναίκα.
Στο μεταξύ είναι ο καλύτερος αγωνιστικά εκεί μέσα. Καλύτερος και απ' τον Ηλία και απ' τον Τζέιμς. Ήδη βρίσκεται στην 2η θέση.
Αν απ' τον Τζέιμς αφαιρέσεις νίκες - ήττες που έχει με τον Τριαντάφυλλο ( 17 -2 ) και τον Κονδυλάτο ( 10 -1 ), παίκτες με τους οποίους δεν έχει παίξει ο Σάκης, το ποσοστό του Τζέιμς πέφτει απ' το 81 % στο 77 %. Αυτή την στιγμή ο Σάκης έχει 74 %. Είμαι σίγουρος πως θα το βελτιώσει στο μέλλον.
https://www.survivor-greece.gr/