Παιδιά θα κάνω μια μικρή παρέμβαση (αν και δεν το συνηθίζω να μπλέκομαι σε πράγματα που δε με αφορούν) αλλά βλέπω κάποια πράγματα λάθος.
Θα το μετανιώσω οικτρά που μπλέχθηκα αλλά τέλος πάντων.
Οι περισσότερες συζητήσεις που κάνετε εδώ μέσα θα ήταν καλύτερα να τις κάνετε μέσω πμ και όχι σε δημόσια θέα. Έτσι εκτίθεστε. Πάτε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, με γεια σας και χαρά σας, αλλά μην ρίχνετε το επίπεδο τουλάχιστον δημόσια. Αν θέλετε τέλος πάντων να έχει το φόρουμ σας κάποια σοβαρότητα. Συγγνώμη, για την έκφραση αλλά κάνετε σαν κακιασμένες γκόμενες.
Κατά την άποψή μου κακώς φύγατε από το προηγούμενο αλλά αυτό είναι κάτι που αφορά εσάς και δικαίωμά σας να δημιουργήσετε κάτι δικό σας. Από δω και πέρα οι συνεχείς αναφορές στο "βόθρουμ" και σε κάποια μέλη του δεν σας τιμούν και είναι κάτι που σας κάνει να χάνετε το δίκιο σας και να το τραβάτε to the edge το θέμα.
Οι περισσότερες συζητήσεις αφορούν στο ποιος θα φάει μπαν, σε χαρακτηρισμούς μελών κτλ.Ποιος είναι ο καλός, ποιος είναι ο κακός κτλ και μάλιστα σε δημόσια θέα. Αυτά είναι θέματα που πρέπει να συζητάνε in private οι διαχειριστές του φόρουμ και όχι όλοι μαζί. Αντί να ενισχύσετε θεματάκια που μένουν αδρανή, ακόμα ασχολήστε με το ποιος θα μπει εδώ μέσα και ποιος θα βγει. Ο ένας σας βρωμάει και ο άλλος σας ξυνίζει. Στο τέλος θα μείνετε 5 άτομα εδώ μέσα. Μπανάρετε κάποιον για ψύλλου πήδημα. Χαλαρώστε λίγο γιατί στην ουσία κάνετε τα ίδια με αυτά που κατηγορείτε.
Προσωπικά, δεν είχα ποτέ θέμα με κανέναν. Ούτε στο προηγούμενο ούτε εδώ. Δέχθηκα μια πρόσκληση, συμπαθώ κάποια άτομα από εδώ μέσα και για να μη φανώ αγενής αλλά και για να ενισχύσω την προσπάθειά σας γράφτηκα και σε αυτό. Και όχι απλά γράφθηκα αλλά προσπαθώ να συμμετέχω όσο μπορώ. Αλλά αν συνεχίσετε έτσι δε νομίζω ότι θα έχει για πολύ ακόμα ζωή το φόρουμ και είναι κρίμα.
Ξεκολλήστε και μην κάνετε σαν μωρά.
Και τέλος, αρκετές συζητήσεις μην πω οι περισσότερες είναι κλικαδόρικες. Δλδ, δείχνετε ότι είστε μια κλίκα εδώ μέσα που καταλαβαινόσαστε μόνο μεταξύ σας και οι υπόλοιποι σας διαβάζουν χωρίς να καταλαβαίνουν σε ποιο πράγμα αναφέρεστε.
Λοιπόν, αυτά.
Ελπίζω να δείτε καλοπροαίρετα τα σχόλιά μου και οι επόμενες παρεμβάσεις μου αν χρειαστεί θα είναι μόνο με πμ σε κάποιον διαχειριστή για να μην εκτίθεται άλλο το φόρουμ. Ελπίζω να το καταλάβουν κι άλλοι αυτό.
Ακούσατε ακούσατε
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Ακούσατε ακούσατε
Πολύ σωστή η παρατήρηση.
Όποιος θέλει να γράψει για άλλα φόρα, ας πάει στα φόρα αυτά και να γράψει ό,τι θέλει.
Το νήμα θα καθαριστεί και μέχρι τότε κλειδώνει.
Όποιος θέλει να γράψει για άλλα φόρα, ας πάει στα φόρα αυτά και να γράψει ό,τι θέλει.
Το νήμα θα καθαριστεί και μέχρι τότε κλειδώνει.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.