Ηρωικά στρατιωτικά κατορθώματα των μελών του ''ελεύθερου''.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
tsakas
Basic poster
Basic poster

Re: Ηρωικά στρατιωτικά κατορθώματα των μελών του ''ελεύθερου''.

Δημοσίευσηαπό tsakas » 07 Μαρ 2020, 14:07

Αγις έγραψε:
tsakas έγραψε:εκει που υπηρετησα ειχε ομορφες γυναικες ειδικα στα ριζια

Απο τον νομό Εβρου εχω εμπειρίες μονο απο τα Λυκεια Αλεξανδρουπόλεως.
Εντελως συμπτωματικα( δινω σημασια πρωτα στον εσωτερικο κοσμο) ετυχε να ηταν υψηλου αναστήματος - μακρυποδαρες - σφηκομεσάτες - ορθογλουτες κ τορπιλόστηθες .

ωραιες οι εβριτισες
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 07 Μαρ 2020, 14:22

tsakas έγραψε:
Αγις έγραψε:
Εντελως συμπτωματικα( δινω σημασια πρωτα στον εσωτερικο κοσμο) ετυχε να ηταν υψηλου αναστήματος - μακρυποδαρες - σφηκομεσάτες - ορθογλουτες κ τορπιλόστηθες .

ωραιες οι εβριτισες

κ προθυμαι να ευχαριστήσουν με καθε τροπο τους Λακεδαιμονιους υπερασπιστές των συνορων της Πατρίδος που υπηρετούσαν τόσο μακρια απο την σεπτη Λακωνια κ τας εστιας των- διαχρονικα πιστοί '' τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι ''
1 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 07 Μαρ 2020, 19:11

Αγις έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Πού βρέθηκαν οι νύμφες στο Βορά ρε;
Η κόρη ήτο ένα κήτος 150 κιλά και βάλε με αξύριστο πράμα σαν φράχτης από βάτα, με μουστάκι και συγκαμένη μέχρι τα γόνατα και η κυρία ανθύπα μια τάπα με κωλάθρα τέσσερα στρέμματα τίγκα στη κυτταρίτιδα και αιμορροΐδες σαν ακτινίδια που επέμενε καλά και σώνει να κάτσει και στη μούρη μου αλλά βρήκε σθεναρή αντίσταση εκ μέρους μου.
Ας όψονται η ανάγκη, το νεαρό της ηλικίας μου και η αθωότητα μου γι' αυτές τις μαύρες σελίδες στην, κατά τα άλλα ηρωική, στρατιωτική μου καριέρα ως κομάντο. :fico:

Απαραδεκτες περιγραφες και χαρακτηρισμοι που εστιαζουν αποκλειστικα -φασιστικα - πατριαρχικα σε εξωτερικα γνωρίσματα Κυριών που σου χαρισαν απλοχερα το θειο δωρον του ερωτος .
Συγκλονισμενος σε παραδιδω εις την χλευην των συμφορουμιτων του Ελευθερου Φορουμ.

Δε μασάμε εμείς τα καλαματιανά αρσενικά από χλεύες. :D
Όσο για το θείο δώρο του έρωτα καλύτερα θα την έβγαζα με αγγαρεία στις σκατότρυπες να σκοτώνω για τρεις μήνους το θερίο παρά να φάω την ξινίλα από τις κωλοχαράδρες των νυμφών..
Αλλά παρότι βρέθηκα σε στιγμή αδυναμίας και υπέκυψα στις διαστροφικές ορέξεις τους προέβην μόνο στα απολύτως απαραίτητα. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Μαρ 2020, 20:24

Αγις έγραψε:
tsakas έγραψε:εκει που υπηρετησα ειχε ομορφες γυναικες ειδικα στα ριζια

Πομακες-βουλγαρες θα ταν
0 .

tsakas
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tsakas » 07 Μαρ 2020, 20:28

http://www.msn.com/el-gr/news/national/ ... id=U356DHP

Άγρυπνοι φρουροί των συνόρων μας είναι οι κάτοικοι στο χωριό Μαράσια, που μαζί με την αστυνομία και τις ένοπλες δυνάμεις έχουν καταφέρει, όπως αναφέρει στο Newsbomb.gr, ο πρόεδρος της κοινότητας Γιώργος Καραμπατζάκης να μηδενίσουν τις ροές από τον ποταμό. Η δημοσιογράφος Νεφέλη Σκαρλίδου βρίσκεται στον Έβρο και μεταδίδει για το Newsbomb.gr όλα όσα συμβαίνουν στην περιοχή.

Το χωριό Μαράσια βρίσκεται 5 χιλιόμετρα μακριά από τις Καστανιές και μόλις λίγα μέτρα από την Τουρκία.

Είναι ή καλύτερα ήταν ένα από τα σημεία που έχουν επιχειρήσει πολλές φορές να περάσουν στην Ελλάδα μετανάστες.

Ο πρόεδρος των Μαρασίων εδώ και μέρες βρίσκεται 24 ώρες το 24ώρο στο πλευρό των κατοίκων του χωριού και τους παρέχει ψυχολογική και υλική βοήθεια, καθώς εδώ και 9 ημέρες δοκιμάζονται.

τα θρυλικα μαρασια
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 07 Μαρ 2020, 20:31

Λαχουρένιος έγραψε:
Αγις έγραψε:

Πομακες-βουλγαρες θα ταν

Δύσκολο. :noway1: Οι Πομάκοι στον Έβρο είναι μόλις 2000 και μακριά απ' την Αλεξανδρούπολη, προς την Ροδόπη και την Βουλγαρία.
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Μαρ 2020, 20:32

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Δύσκολο. :noway1: Οι Πομάκοι στον Έβρο είναι μόλις 2000 και μακριά απ' την Αλεξανδρούπολη, προς την Ροδόπη και την Βουλγαρία.

Παντως ελληνιδα και ψηλα ποδια ειναι αντιθετες εννοιες
1 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 07 Μαρ 2020, 20:37

Λαχουρένιος έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Δύσκολο. :noway1: Οι Πομάκοι στον Έβρο είναι μόλις 2000 και μακριά απ' την Αλεξανδρούπολη, προς την Ροδόπη και την Βουλγαρία.

Παντως ελληνιδα και ψηλα ποδια ειναι αντιθετες εννοιες

Και η Κουλιανού τι ήταν ; :hmmm :hmmm :hmmm

0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Μαρ 2020, 20:39

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Και η Κουλιανού τι ήταν ; :hmmm :hmmm :hmmm

1 στο εκατομυριο :D
0 .

tsakas
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tsakas » 07 Μαρ 2020, 20:43

αμα δε πεταξει μαλακιες ανθελληνικες δεν μπορει
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”