Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Νοέμ 2020, 18:37

Ραν ταν πλαν έγραψε:Το καυτό θέμα όμως που με απασχολεί τώρα δεν είναι η αναπόφευκτη ''συνύπαρξη'' αλλά το ότι αμέλησα να κουρευτώ πριν την καραντίνα και θα έχω γίνει σαν το γίδι μέχρι να ανοίξουν και πάλι τα μπαρμπέρικα. :D

Κουρέψου μόνος σου.
Έτσι κι αλλιώς ποιος θα σε δει; Σε καραντίνα είμαστε.
Ευκαιρία για πειραματισμούς.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Νοέμ 2020, 18:47

vallon έγραψε:Αισθάνεσαι αυτή την αδικαιολόγητη κόπωση ;
Εγω εμφάνιζα υποθερμία, 35,6
Τώρα μετά απο μια βδομάδα έχω αρχίσει να συνέρχομαι

Είχα κι εγώ υποθερμία για κάποιες μέρες όπως 35,6.
Μετά μου το γύρισε σε κοιλιακό άλγος με φρικτούς πόνους για 5 μέρες. Σήμερα είμαι κάπως καλύτερα, έχω όμως ακόμα κάποιες γαστρεντερολογικές ενοχλήσεις αλλά πιο ήπιες.
Στο διάστημα των 5 ημερών ανέβασα δέκατα 37.3 μόνο για μια μέρα και έντονο πονοκέφαλο.

Τώρα όλο αυτό μπορεί να είναι κάποιος ιός γαστρεντερίτιδας (γιατί κυκλοφορεί τώρα) μπορεί και κόβιντ.

Κι επειδή ήθελα να σιγουρευτώ πήγα κι έκανα το τεστ.

Φαντάζεστε να χω και γαστρεντερίτιδα και κόβιντ;
Με την γκαντεμιά που με δέρνει όλα είναι πιθανά.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Νοέμ 2020, 19:25

Η από πάνω μου κάνει πάρτυ.
Να καλέσω αστυνομία;
:fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Νοέμ 2020, 21:12

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ναι γέλα ρε.
Ξέρεις πόσοι γύρω μας θεωρούν εαυτόν ''μάγκα'' και τους βαράει το κέρατο στα μπαλκόνια του τρίτου ορόφου;
Τουλάχιστον όταν είσαι συνειδητοποιημένος περί του τι σε περιμένει και απονέμεις ο ίδιος certificate κερατά στον εαυτό σου δε δίνεις στην κάθε χοντροκώλα την ικανοποίηση ότι σε έπιασε κορόϊδο.
Αυτό με την προϋπόθεση ότι την έχεις κανονικά γραμμένη και της το δείχνεις κιόλας ξύνοντας επιδεικτικά τα παπάρια σου όταν νομίζει ότι σε γαζώνει με παραμύθια για τον αιώνιο έρωτα της για σένα. :fico:

Καποιοι μπλεκουν με μαμουχαλες (και ψιλομπαζα) νομιζοντας οτι ειναι ασφαλεις και τελικα την τρωνε και αυτοι. Ειχα ανοιξει ενα νημα σχετικα με τους ''λεβεντομαλακες'' προπερσυ :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Νοέμ 2020, 09:46

bizeli έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Το καυτό θέμα όμως που με απασχολεί τώρα δεν είναι η αναπόφευκτη ''συνύπαρξη'' αλλά το ότι αμέλησα να κουρευτώ πριν την καραντίνα και θα έχω γίνει σαν το γίδι μέχρι να ανοίξουν και πάλι τα μπαρμπέρικα. :D

Κουρέψου μόνος σου.
Έτσι κι αλλιώς ποιος θα σε δει; Σε καραντίνα είμαστε.
Ευκαιρία για πειραματισμούς.

Τι ποιος θα με δει;
Αν με δουν οι πελάτισσες μου, χήρες, παντρεμένες, χωρισμένες και ελεύθερες κουρεμένο σαν προβατίνα θα πάρουν τέτοιο σοκ που θα αλλάξουν προμηθευτή φιαλών πετρογκάζ.
Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 13 Νοέμ 2020, 09:49

Με μηχανή είναι εύκολο να κουρευτείς και μόνος σου. Διαλέγεις μια σκάλα μεγάλη για τα πάνω και μια μικρότερη για τα πλαϊνά και έτοιμος. Γω έτσι κάνω κι από εποχές προ κορωνοϊού. Εκτός από πιο παλιά που δεν κουρευόμουν ποτέ. :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Νοέμ 2020, 11:18

μαυρη μερα σημερα και μονο με την ιδεα του εγκλεισμου απο τις 8.30 αρχιζω να τα παιζω
επισης κατι πρεπει να γινει με αυτα τα καθυστερημενα στην νοοτροπια και ανυπομονω να μαθω το θα κανει το κουλι
μαζι τους με την σκεψη οτι αυτα τα ατομα θεωρουνται μορφωμενα -μεταφερω εδω και μια αποψη ενος φιλου
απο το φεις -

Η κα Δάφνη Κατσίμπα, πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ), ενός σωματείου-σφραγίδα ελεγχόμενου από το ΚΚΕ και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, βγαίνει στο γυαλί (χωρίς τη φασιστική μάσκα, βεβαίως-βεβαίως) και δηλώνει για την επέτειο του Πολυτεχνείου "Ναι, θα δώσουμε το παρών στην πορεία και καλούμε και τα μέλη μας να το πράξουν".
Και μην τολμήσει να πει κανείς ότι δίνοντας τα στοιχεία της την στοχοποιούμε και άλλα τέτοια ανόητα επιχειρήματα. Η εν λόγω κυρία ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ (μια και είναι ιατρός) παραπλανεί τους αδαείς συμπολίτες μας να προβούν σε ενέργειες που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την περαιτέρω μετάδοση της Επιδημίας.
Εάν αυτό δεν είναι ενδεχόμενος φόνος από πρόθεση, τότε τι είναι; Σε ένα ευνομούμενο Κράτος, το ζωντόβολο αυτό θα ήταν ήδη στο Αυτόφωρο (αυτό λειτουργεί ακόμα).
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Νοέμ 2020, 12:07

Adminović έγραψε:Με μηχανή είναι εύκολο να κουρευτείς και μόνος σου. Διαλέγεις μια σκάλα μεγάλη για τα πάνω και μια μικρότερη για τα πλαϊνά και έτοιμος. Γω έτσι κάνω κι από εποχές προ κορωνοϊού. Εκτός από πιο παλιά που δεν κουρευόμουν ποτέ. :D

Το 'χω ρε με το στυλάκι που λες.
Και μηχανή έχω, αυτή που κούρευα το σκύλο μου, και τις σκάλες τις δουλεύω.
Αλλά κάνω εδώ και χρόνια ένα μυστήριο κούρεμα, κοντά στο πλάι, πιο μακριά πάνω και ένα ιδιαίτερο κόψιμο στα πίσω που στο σύνολο χρειάζεται συνδυασμό μηχανής, ψαλιδιού και ενός άλλου ειδικού ψαλιδιού με δόντια.
Οπότε αν αλλάξω λουκ μετά από τόσα χρόνια θα αισθάνομαι ότι δεν είμαι εγώ, θα χάσω την αυτοπεποίθηση μου, και όχι μόνο (σαν τον Σαμψών ένα πράμα) και θα πέσει μαύρο δάκρυ στους κύκλους των χηρευάμενων, παντρεμένων, διαζευγμένων, λογοδοσμένων και ελεύθερων θαυμαστριών μου στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Νοέμ 2020, 12:11

nemo έγραψε:μαυρη μερα σημερα και μονο με την ιδεα του εγκλεισμου απο τις 8.30 αρχιζω να τα παιζω
επισης κατι πρεπει να γινει με αυτα τα καθυστερημενα στην νοοτροπια και ανυπομονω να μαθω το θα κανει το κουλι
μαζι τους με την σκεψη οτι αυτα τα ατομα θεωρουνται μορφωμενα -μεταφερω εδω και μια αποψη ενος φιλου
απο το φεις -

Η κα Δάφνη Κατσίμπα, πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ), ενός σωματείου-σφραγίδα ελεγχόμενου από το ΚΚΕ και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, βγαίνει στο γυαλί (χωρίς τη φασιστική μάσκα, βεβαίως-βεβαίως) και δηλώνει για την επέτειο του Πολυτεχνείου "Ναι, θα δώσουμε το παρών στην πορεία και καλούμε και τα μέλη μας να το πράξουν".
Και μην τολμήσει να πει κανείς ότι δίνοντας τα στοιχεία της την στοχοποιούμε και άλλα τέτοια ανόητα επιχειρήματα. Η εν λόγω κυρία ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ (μια και είναι ιατρός) παραπλανεί τους αδαείς συμπολίτες μας να προβούν σε ενέργειες που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την περαιτέρω μετάδοση της Επιδημίας.
Εάν αυτό δεν είναι ενδεχόμενος φόνος από πρόθεση, τότε τι είναι; Σε ένα ευνομούμενο Κράτος, το ζωντόβολο αυτό θα ήταν ήδη στο Αυτόφωρο (αυτό λειτουργεί ακόμα).

Ρε παπάρα, έναν σοβαρό άνθρωπο δεν μπορείς να βρεις για φίλο στο φέισμπουκ;
Τι διάλο, παρταλιομαγνήτη έχεις. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Νοέμ 2020, 12:27

Ραν ταν πλαν έγραψε:Το 'χω ρε με το στυλάκι που λες.
Και μηχανή έχω, αυτή που κούρευα το σκύλο μου, και τις σκάλες τις δουλεύω.
Αλλά κάνω εδώ και χρόνια ένα μυστήριο κούρεμα, κοντά στο πλάι, πιο μακριά πάνω και ένα ιδιαίτερο κόψιμο στα πίσω που στο σύνολο χρειάζεται συνδυασμό μηχανής, ψαλιδιού και ενός άλλου ειδικού ψαλιδιού με δόντια.
Οπότε αν αλλάξω λουκ μετά από τόσα χρόνια θα αισθάνομαι ότι δεν είμαι εγώ, θα χάσω την αυτοπεποίθηση μου, και όχι μόνο (σαν τον Σαμψών ένα πράμα) και θα πέσει μαύρο δάκρυ στους κύκλους των χηρευάμενων, παντρεμένων, διαζευγμένων, λογοδοσμένων και ελεύθερων θαυμαστριών μου στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας. :fico:

Αθανατα 80s

Εικόνα
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”