TO KKE ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: TO KKE ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Δεκ 2021, 11:19

σαν σημερα λενς οτι
1991: Στην τελευταία του συνεδρίαση, το Ανώτατο Σοβιέτ (σοβιετικό κοινοβούλιο) υιοθετεί ψήφισμα, που ορίζει το τέλος της ΕΣΣΔ.

πως γινεται να υπογραφει κανεις τον πολιτικο και ιδεολογικο θανατο του;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Φεβ 2022, 20:05

273797271_1016717298928371_774256809478611208_n.jpg

εδω ειμαστε και μεις !
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Μαρ 2022, 09:18

εχω πει πολλα εναντιον του κκε αλλα για πρωτη φορα ακουσα
και κατι που αντιστοιχεί στην πραγματικοτητα και αυτο να λεγεται
η πιο μεστη ομιλια του κουτσουμπα απο το κκε
-ενα μικρο αποσπασμα

«Η δική μας πυξίδα στις εξελίξεις είναι το συμφέρον του Ουκρανικού λαού» υπογράμμισε, υπενθυμίζοντας ότι «αυτοί οι δυό λαοί για δεκαετίες έζησαν μαζί, πρόοδευσαν μαζί στο πλαίσιο του σοσιαλισμού, πολέμησαν μαζί τον ναζισμό-φασισμό» και τονίζοντας «αυτοί οι λαοί πρέπει να βγουν νικητές και να στρέψουν τον αγώνα τους σε τέτοια κατεύθυνση, ώστε όσο γίνεται πιο σύντομα να απαλλαγούν τόσο από τις κυβερνήσεις τύπου Πούτιν και Ζελένσκι, όσο και από τους νεόκοπους ολιγάρχες-καπιταλιστές που ξεφύτρωσαν μετά το 1991 με τη διάλυση της ΕΣΣΔ, την ανατροπή του σοσιαλισμού και στις δύο χώρες, κλέβοντας στην κυριολεξία τον κόπο δεκαετιών του ενωμένου σοβιετικού λαού».
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Μαρ 2022, 12:58

nemo έγραψε:εχω πει πολλα εναντιον του κκε αλλα για πρωτη φορα ακουσα
και κατι που αντιστοιχεί στην πραγματικοτητα και αυτο να λεγεται
η πιο μεστη ομιλια του κουτσουμπα απο το κκε
-ενα μικρο αποσπασμα

«Η δική μας πυξίδα στις εξελίξεις είναι το συμφέρον του Ουκρανικού λαού» υπογράμμισε, υπενθυμίζοντας ότι «αυτοί οι δυό λαοί για δεκαετίες έζησαν μαζί, πρόοδευσαν μαζί στο πλαίσιο του σοσιαλισμού, πολέμησαν μαζί τον ναζισμό-φασισμό» και τονίζοντας «αυτοί οι λαοί πρέπει να βγουν νικητές και να στρέψουν τον αγώνα τους σε τέτοια κατεύθυνση, ώστε όσο γίνεται πιο σύντομα να απαλλαγούν τόσο από τις κυβερνήσεις τύπου Πούτιν και Ζελένσκι, όσο και από τους νεόκοπους ολιγάρχες-καπιταλιστές που ξεφύτρωσαν μετά το 1991 με τη διάλυση της ΕΣΣΔ, την ανατροπή του σοσιαλισμού και στις δύο χώρες, κλέβοντας στην κυριολεξία τον κόπο δεκαετιών του ενωμένου σοβιετικού λαού».

Κουτσουμπαρος :good:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Μαρ 2022, 18:16

Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ
@gt_kke
· 5 ώ
Για την Παρασκευή 1η Απρίλη αναβάλλεται το συλλαλητήριο ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα.

θα κανουμε υπομονη ...τιποτα αλλο
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Μάιος 2022, 23:58

βρεξει χιονισει με λιακαδα με καυσωνα με παγετο με χαλαζι
το κκε συνεχιζει απτοητο τις ιδιες μλκς

Να ενώσουν τις δυνάμεις τους με το ΚΚΕ, απευθύνοντας τους μήνυμα αγωνιστικής συμπόρευσης, κάλεσε τους πολίτες απόψε από τα Χανιά κατά τη διάρκεια ομιλίας του ο ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος τόνισε οτι η ανταπόκριση στο κάλεσμα του ΚΚΕ όλων όσων ανησυχούν, όλων όσων αγανακτούν και αναζητούν τη διέξοδο, σήμερα είναι δέκα φορές πιο αναγκαία και επιτακτική.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «τίποτα δεν είναι όπως παλιά, γιατί τώρα εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση, ένας ιμπεριαλιστικός πόλεμος. Όπου δύο στρατόπεδα ληστών, οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και η Ρωσία, έχουν πέσει πάνω καταπάνω σε έναν λαό, σε μια χώρα, στην Ουκρανία, για να βάλουν στο χέρι τον πλούτο της, να ελέγξουν τη γεωστρατηγική θέση της, τις πηγές και τους δρόμους ενέργειας. Τίποτα δεν έχει αλλάξει, γιατί έτσι γίνεται πάντα στο σύστημα του μονοπωλιακού καπιταλισμού, δηλαδή του ιμπεριαλισμού, στο οποίο έχει περάσει εδώ και έναν αιώνα ο καπιταλισμός! Όταν οι ιμπεριαλιστές δεν μπορούν να λύσουν τις διαφορές τους με διπλωματικές συμφωνίες και "με την ειρήνη στο κρόταφο των λαών", τις λύνουν με πολεμικά μέσα. Αυτό συμβαίνει και στην Ουκρανία. Όμως σ' αυτό τον πόλεμο συμμετέχει και εμπλέκεται ενεργά και η Ελλάδα. Όχι μόνο με την αποστολή πολεμικού υλικού σε πολλαπλές δόσεις που βγάζει από τις στρατιωτικές αποθήκες για να το στείλει στην Ουκρανία, στερώντας το από την άμυνα της χώρας και προκαλώντας την αντίδραση της Ρωσίας. Αλλά συμμετέχει ενεργά και με τις υποδομές της».
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 31 Μάιος 2022, 18:55

Αεργοι κοπριτες που υπερασπιζονται τον εργατη ...
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”