Nakos έγραψε:Γεια σας και καλώς σας βρίσκω.
Δεν είναι ότι πιο καλό να κατακρίνετε άλλους που γράφουν σε άλλο φόρουμ. Τα ίδια που παρατηρείτε κι εκεί μπορούν να παρατηρηθούν κι εδώ.
Εσείς τι πιο ποιοτικό έχετε δηλαδή; Φιλικά πάντα και πάλι καλώς σας βρήκα.

Δεν κατακρίνουμε κανένα απλά λέμε ότι πρέπει ο κόσμος να είναι προσεκτικός.
Γιατί υπάρχουν προπαγάνδες πολύ καλά μελετημένες στα διάφορα φόρουμ.
Παράδειγμα το οποίο μου έχει συμβεί δύο φορές με διαφορετικό τρόπο.
Έγραφα σε ένα άλλο φόρουμ και το θέμα συζήτησης ήτανε για τον ρατσισμό .
Αυτός που άνοιξε το νήμα φαινότανε ότι δεν ήτανε ρατσιστής. Όμως άνοιξε το νήμα και το άφησε ορφανό δεν ξαναέγραψε τίποτα ξανά και φυσικά όλο το νήμα κολυμπούσε σε ρατσιστικά μηνύματα.
Μπήκε ένα δήθεν καινούργιο μέλος και έγραψε κάτι του στυλ να τους διώξουν όλους ,γύφτους μετανάστες (έγραψε και για πολλούς άλλους ) η Ελλάδα είναι μόνο για τους Έλληνες μόνο έτσι θα ξεβρομίσει ο τόπος.
Του απαντάει ένα πάλι δήθεν καινούργιο μέλος .....ναζούλη μπές στο αυγό σου και σκάσε.
Γράφω εγώ +10000 για τον δεύτερο.(η πρώτη αντιφασιστική αντιρατσιστική δημοσίευση σκέφτηκα)
και αυτός μου απαντάει επειδή δεν είμαι χρυσαυγίτης και είμαι δημοκράτης δεν σημαίνει ότι γουστάρω τους γύφτους ή τους πρόσφυγες αν τους γουστάρεις εσύ να τους πάρεις στο σπίτι σου.
Μετά από πολλές μέρες κατάφερα να βρώ την άκρη ο πρώτος και ο δεύτερος ήτανε το ίδιο πρόσωπο απλά ήθελε τάχαμου τάχαμου στην αρχή να δείξει ότι δεν είναι ναζί και τα βάζει με τους ναζί και μετά που.... θα βαρύνει και θα μετράει ή άποψη του να περάσει το μήνυμα που ήθελε.
Ο ίδιος έγραφε και έβριζε τον εαυτό του.
Μιλάμε για τέτοια και χειρότερα.
Ακροδεξιές πολιτικές κεκαλυμμένες με μπόλικη σάλτσα δημοκρατίας.
Μην σου τύχει να μπείς σε νήμα χουντόγερου συνταξιούχου που γράφει με 4-5 προφίλ τσακώνετε δήθεν με τα άλλα του προφίλ , τσκώνετε μόνος του βρίζει τα άλλα του προφίλ μόνος του για να περνάει τα μηνύματα που θέλει.
Ε τότε θα καταλάβεις τι σημαίνει προπαγάνδα.
Αυτά όλα θέλουμε να αποφύγουμε.
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.