ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Φασίστες είναι αποκλειστικά όσοι ασπάζονται τις ιδέες του Χίτλερ ,υποστηρίζουν ναζιστικά μορφώματα κλπ.
δεν υπαρχει λογος να διαβασω παρακατω

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Φασίστες είναι αποκλειστικά όσοι ασπάζονται τις ιδέες του Χίτλερ ,υποστηρίζουν ναζιστικά μορφώματα κλπ.

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Εχω πολυετή καριέρα σε θέσεις υψηλής ευθύνης του ιδιωτικού τομέα , υπέροχη ευτυχισμένη οικογένεια ,εξαιρετικές σπουδές και έναν θαυμάσιο κοινωνικό κύκλο από ενδιαφέροντες και επιτυχημένους ανθρώπους.
,δεν υπαρχει λογος να το αναλυσουμεΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Πολύ έγκυρο και καθόλου αποκαλυπτικό για το τι σκουπίδι πρόκειται.
Αυτό ακριβώς γράφουν οι παραπάνω ξανα και ξανά . Οτι εδώ δεν είναι χώρος για ανώμαλους όπως εσύ.
Χρειάζεσαι να "γράφεις" μόνο κάπου με ομοίους σου. Αγράμματους ,ποινικούς ,κτηνοβάτες ,παιδεραστές ,μαχαιροβγάλτες ,ρατσιστές ,φασίστες κλπ παρεμφερή.
Μη νομίζεις το καταλαβαίνουμε ότι έρχεσαι και εδώ γιατί και το να σε φτύσει κάποιος από εμας για σένα είναι το κοινωνικό ταβάνι που μπορείς να φτάσεις ,αλλά απίθανο να χαραμίσει κάποιος σάλιο για κάτι τόσο ευτελές.

Adminović έγραψε:Δεν νομίζω να υποχρεώσαμε κανέναν να γράφει εδώ.
Αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να αναζητήσετε άλλα φόρα ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Προσωπικά προτιμώ ένα φόρουμ με 200 ποστ την ημέρα, που τα περισσότερα θα έχουν κάποιο ενδιαφέρον για τον αναγνώστη ή επισκέπτη, από ένα τσατ-φόρουμ με 1000+ ποστ την ημέρα, από τα οποία το 95% θα είναι εμοτικονς, ποστ 5 λέξεων μαξ, χαζοκουβέντες, κάποια ατάκα ή αχαχούχα και "πήξτε". Και να γράψεις κάτι ενδιαφέρον σε ένα τέτοιο φόρουμ, θα χαθεί κάτω από τόνους σαβούρας.
Τέλος!
Ραν ταν πλαν έγραψε:nemo έγραψε:βασικα δεν φταιει αυτο αλλα μάλλον η αποτυχία στον συντονισμό
σας ειχε δοθεί μια μεγαλη ευκαιρια και εσεις την πετάξατε
φυσικα δεν θα το παραδεχθειτε
και σας το λεω επειδη ειμαι το ατομο που "κοιταζει προς ολες τις πλευρες
Πραγματικά είχαμε την ευκαιρία να γίνουμε κωλοχανείο και από πολιτικό φόρουμ να μεταλλαχθούμε σε τσατ για κοπρίτες που κωλοβαράνε 24/7 μπροστά στο πισι, αλλά οι βλάκες δεν το εκτιμήσαμε.
Τέλος!

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αλλο ενα απο τα γνωστα παραληρηματα του Μπετατζη και ισως η 71η φορα που μας παραθετει το βιογραφικο του με καποιες συναισθηματικες πινελιες
Τέλος!