το νήμα πήρε μια ελαφρώς δυσνόητη μορφή κατά την αρχική του ανάγνωση αλλά οι επαΐοντες δε θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα αφού το νόημα του παραμένει αναλλοίωτο.

Ραν ταν πλαν έγραψε:Φίλοι, σύντροφοι και συναγωνιστές στην άνιση μάχη που δίνουμε εναντίον του συμπεριφορικού χοντροκωλισμού,
το νήμα πήρε μια ελαφρώς δυσνόητη μορφή κατά την αρχική του ανάγνωση αλλά οι επαΐοντες δε θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα αφού το νόημα του παραμένει αναλλοίωτο.

Λαχουρένιος έγραψε:Ψευτικες βλεφαριδες, μαλλι κομμωτηριου, 1 κιλο σοβα. Λεμε για φυσικη ομορφια ρε Αριστο. 6-7/10 της βαζω.
.gif)

nemo έγραψε:εγω ειμαι με το μερος των γυναικονε
nemo έγραψε:αι γυναικαι δεν κανουν ποτε λαθη οταν προκειται για ανδρες

nemo έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Ψευτικες βλεφαριδες, μαλλι κομμωτηριου, 1 κιλο σοβα. Λεμε για φυσικη ομορφια ρε Αριστο. 6-7/10 της βαζω.
αι χεσου ρε και αντε φορα κανενα γυαλί στον εγκεφαλο

Ραν ταν πλαν έγραψε:nemo έγραψε:εγω ειμαι με το μερος των γυναικονε
Αν σε παντρέψανε στα 23 με προξενιό και μέχρι τα 30 σου φόρτωσε τρία κουτσούβελα σίγουρα θα είσαι.
nemo έγραψε:αι γυναικαι δεν κανουν ποτε λαθη οταν προκειται για ανδρες
Το σωστό είναι ότι ''αι γυναικαι δεν κανουν ποτε λαθη οταν προκειται για θυματα''.

vallon έγραψε:καλά όμως...
είσαστε και πολύ κατινάρες

nemo έγραψε:σωστο εννοειται για τα "θυματα" ..να ξεκαθαρισουμε γιατι ειναι τα θυματα
-ενας φιλος ειναι στα χωρισματα και και ηταν μια ζωη "μαγκας" τωρα με αυτην
εγινε θυμα και καλως εγινε λογω μαλακιας στον εγκεφαλο

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:σωστο εννοειται για τα "θυματα" ..να ξεκαθαρισουμε γιατι ειναι τα θυματα
-ενας φιλος ειναι στα χωρισματα και και ηταν μια ζωη "μαγκας" τωρα με αυτην
εγινε θυμα και καλως εγινε λογω μαλακιας στον εγκεφαλο
Εφαγε κερατο?