.gif)
Μπιζέλι φτωχό
-
bizeli
- Moderator

-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

Re: Μπιζέλι φτωχό
Μικρότερη η αγοραστική μας δύναμη από Κύπριους , Τσέχους , Πολωνούς, Εσθονούς, Λετονούς , Λιθουανούς, Σλοβένους, Κροάτες και Πορτογάλους. Μεγαλύτερη από Ούγγρους , Ρουμάνους , Σλοβάκους, Βούλγαρους , Μαυροβούνιους , Σέρβους , Αλβανούς και Τούρκους .
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Μικρότερη η αγοραστική μας δύναμη από Κύπριους , Τσέχους , Πολωνούς, Εσθονούς, Λετονούς , Λιθουανούς, Σλοβένους, Κροάτες και Πορτογάλους. Μεγαλύτερη από Ούγγρους , Ρουμάνους , Σλοβάκους, Βούλγαρους , Μαυροβούνιους , Σέρβους , Αλβανούς και Τούρκους .
Άδικη κατάσταση, μιας και τουλάχιστον οι Ρουμάνοι, Σλοβάκοι και Αλβανοί είναι ευφυέστεροι και εργατικότεροι.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

Προέλλην έγραψε:Άδικη κατάσταση, μιας και τουλάχιστον οι Ρουμάνοι, Σλοβάκοι και Αλβανοί είναι ευφυέστεροι και εργατικότεροι.
Δηλαδή οι Ρουμάνοι , οι Σλοβάκοι και οι Αλβανοί που γνωρίζεις είναι ευφυέστεροι και εργατικότεροι από σένα ;
Αλλά ξέχασα. Εσύ δεν είσαι Έλλην. Είσαι Προέλλην ...

0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )
-
Προέλλην

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Άδικη κατάσταση, μιας και τουλάχιστον οι Ρουμάνοι, Σλοβάκοι και Αλβανοί είναι ευφυέστεροι και εργατικότεροι.
Δηλαδή οι Ρουμάνοι , οι Σλοβάκοι και οι Αλβανοί που γνωρίζεις είναι ευφυέστεροι και εργατικότεροι από σένα ;![]()
Αλλά ξέχασα. Εσύ δεν είσαι Έλλην. Είσαι Προέλλην ...
Δυσκολεύομαι να κατανοήσω την παρέμβασή σου. Εγώ μπορεί π.χ. να μην είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα ΕΛ πολίτη (προελληνικής καταγωγής, εννοείται), μπορεί να είμαι χειρότερος ή καλύτερος απο τον μέσο όρο, πως μπορώ να αποτελώ κριτήριο;
Τοποθετήθηκα αντικειμενικά. Διάφοροι άλλοι λαοί της γειτονιάς, προχωρήσαν μπροστά ξεκινώντας απο χειρότερη αφετηρία, και αυτό γιατί γενικά είναι σοβαρότεροι, εξυπνότεροι, εργατικότεροι. Ο ΕΛ συνεχίζει να κολυμπά στα σκατά, με τα ζόρια να κρατιέται στην επιφάνεια. Και αν δεν ήταν ο Ψυχρός, θα ήταν ατόφιος 3ος κόσμος.
Δεν αποτελεί μυστικό ότι μέσος ΕΛ είναι καλομαθημένος άχρηστος ρεμπεσκές, χαμηλής ευθύνης και χαμηλών δυνατοτήτων, και αυτό αποτυπώνεται και στην κοινωνία και κυρίως στην οικονομία.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
nemo
- Supreme poster

εχει δικιο ο προ ο ελλην σημερα με την αριστεριλα που εμπλεξε ειναι τερμα ηλιθιος
παντου βασιλευουν οι ηλιθιοι ..αντε να βρεις εναν σωστο στους εκατο και βαλε
ρε μιλαμε για ζωα ...χειροτεροι και απο τους πρωτους αλβανους που ηρθαν στην ελλαδα
ρε μιλαμε για ζωα ...χειροτεροι και απο τους πρωτους αλβανους που ηρθαν στην ελλαδα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

και για αυτο απεχθάνομαι δασκαλους και γενικα εκπαιδευτικους
καταστρεψαν την παιδεια
καταστρεψαν την παιδεια
0 .
-
Προέλλην

nemo έγραψε:εχει δικιο ο προ ο ελλην σημερα με την αριστεριλα που εμπλεξε ειναι τερμα ηλιθιος
Νεοναζί, φυσικά και δεν είναι το πρόβλημα απλά η αριστερά, η αριστερά λ.χ. σοσιαλδημοκρατία κυβέρνησε σε όλη την δυτική Ευρώπη. Και συνδικάτα και απεργίες και μπάχαλα κτλ που μπροστά τους τα βλαχαρβανίτικα δεν πιάνουν μία.
Να σου το πω στα ναζιστικά μπας και το καταλάβεις: φυλετικό είναι πρόβλημα, γενετικό, ο ΕΛ είναι κατώτερος.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
bizeli
- Moderator

-
nemo
- Supreme poster

Προέλλην έγραψε:nemo έγραψε:εχει δικιο ο προ ο ελλην σημερα με την αριστεριλα που εμπλεξε ειναι τερμα ηλιθιος
Νεοναζί, φυσικά και δεν είναι το πρόβλημα απλά η αριστερά, η αριστερά λ.χ. σοσιαλδημοκρατία κυβέρνησε σε όλη την δυτική Ευρώπη. Και συνδικάτα και απεργίες και μπάχαλα κτλ που μπροστά τους τα βλαχαρβανίτικα δεν πιάνουν μία.
Να σου το πω στα ναζιστικά μπας και το καταλάβεις: φυλετικό είναι πρόβλημα, γενετικό, ο ΕΛ είναι κατώτερος.
η αριστεριλα εβαλε τις βασεις χαμηλα και πνευματικο ειναι το προβλημα
αφου δεν υπαρχει η κριτικη στην παιδεια
επειδη πανε τα παιδια του κουμπαρου σχολειο στην σουηδια γνωριζω μερικα
της παιδειας τους που δεν εχουν σχεση με την παιδεια στην ελλαδα
το προβλημα ειναι η διαφθορα και η ελλειψη αξιοκρατιας σε ολους τους τομεις
0 .