Λαχουρένιος έγραψε:Eστω οτι ειναι ετσι, αλλα και τι εγινε? Θες να πεις οτι καμια 35αρα δεν εχει ντυθει προκλητικα/ξεκωλα απο τοτε? Ή δεν εχεις συνομηλικες που εχουν απιστησει και εχουν κανει διαφορες σεξουαλικες ''ατασθαλιες''? Εγω ξερω παρα πολλες κοντα στην δικη σου ηλικια που να τα εχουν κανει αυτα. Εν τελει αποδεικνυεται το οτι μπορει να μην ντυνοσασταν προκλητικα δεν σας εκανε πιο ''καλα κοριτσια'' απο τις σημερινες. Εγω βλεπω ακομα και 60αρες να κανουν διαφορες μαλακιες, ποσο μαλλον οι 35αρες και 40αρες.
Νομιζω εστιαζεις σε κατι το οποιο ειναι ησσονος σημασιας. Και αυτο ειναι ενα λαθος που το κανουν οι γονεις και οι εκπαιδευτικοι.
Κρινοντας απο παιδικη και εφηβικη ηλικια της γενιας μου συνειδητοποιω οτι οι μεγαλυτεροι εστιαζαν σε διαφορα πραγματα που ελαχιστη σημασια ειχαν στην μετεπειτα πορεια ενος παιδιου. Υπηρχε υστερια γυρω απο θεματα οπως το τσιγαρο ή τις σεξουαλικες σχεσεις, αλλα πλεον φτανοντας στα 30 βλεπω πολλους συνομιληκους μου που ειχαν κανει διαφορες ''μαλακιες'' στην εφηβεια, τελικα σημερα να ειναι μια χαρα ανθρωποι με νορμαλ χαρακτηρα και αρκετα πετυχημενες ζωες.
Για μενα το βασικο ειναι ενας ανηλικος να μην ενοχλει τα αλλα παιδια και να κοινωνικοποιειται ομαλα ωστε να αναπτυσσει φυσιολογικες σχεσεις, οπως και φυσικα να μην εμπλεκεται παραβατικες συμπεριφορες. Τα υπολοιπα τα θεωρω εντελως δευτερευοντα. Δεν χαθηκε ο κοσμος να κανει ενα μπαφο ή να βαρεσει καποια τατου πανω στην τρελα της εφηβειας. Δεν θα καταστρεψει αυτο την ζωη του.
Μα δεν έβαλα ποτέ στην κουβέντα ποιος είναι "κακός" και ποιος είναι "καλός" βάσει της εμφάνισης. Ίσα ίσα που είπα ότι ποτέ δεν έκρινα κάποιον βάσει της εικόνας του.
Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ νοικοκυραίοι αλλά σκατόψυχοι του κερατά και υπάρχουν και τραβέλια ή περιθωριακοί άνθρωποι που θα ήθελες να τους έχεις κολλητούς.
Δεν κρίνω αν είναι "καλοί" ή "κακοί" άνθρωποι για κάποιον που ντύνεται προκλητικά ή προδιαγράφω το μέλλον ενός παιδιού από το αν έκανε καφριλίκια στα νιάτα του.
Αυτό που λέω, όμως, είναι ότι σήμερα όσο πιο πρόστυχο ντύσιμο κάνεις τόσο πιο μοδάτος είσαι.Και σχολίασα επίσης ότι ειδικά στα μικρά κορίτσια με ενοχλεί το θέαμα, άσε που το θεωρώ και επικίνδυνο ειδικά όταν τα ανεβάζουν στο ίντερνετ.
Κι, επίσης, ακόμα και αν υποθέσουμε ότι το προκλητικό ντύσιμο το κάνουν οι γυναίκες για να αρέσουν στο αντίθετο φύλο ... το θεωρώ κάπως φθηνό αυτόν τον τρόπο.
Τον τρόπο θεωρώ φθηνό. Όχι την κοπέλα. Η κοπέλα μπορεί να είναι ο πιο αγαθός και καλόψυχος άνθρωπος που υπάρχει. Αλλά γιατί να υποβαθμίζει τόσο τον εαυτό της;
Θα μου πεις γούστο και καπέλο της, ό,τι γουστάρει θα κάνει. Λογαριασμό θα μου δώσει;
Ποιος θα ορίσει τι είναι "φθηνό" και τι δεν είναι;
Αλλά έλα τώρα ρε παιδιά. Μη μου πείτε ότι κι εσείς όταν βλέπετε μια κοπέλα που το μόνο που κάνει είναι να ποστάρει τον εαυτό της με ξώβυζα από το πρωί ως το βράδυ στο face κάνοντας ντακφεις .... ε δεν την παίρνετε και πολύ στα σοβαρά.
Δλδ ρε Λαχουρένιε το κάνεις να φαίνεται λες και είμαι καμιά μπαμπόγρια της εκκλησίας που γυρνάω με το ευαγγέλιο στα χέρια και είμαι κατά των προγαμιαίων σχέσεων.
Παραδέξου το. Κι εσύ όταν βλέπεις μια τέτοια περίπτωση το πιο πιθανό είναι να σκεφτείς τι μπάζο είναι αυτό;