[Άντρες] Βγαίνετε πρώτο ραντεβού

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: [Άντρες] Βγαίνετε πρώτο ραντεβού

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Μαρ 2021, 21:28

Λαχουρένιος έγραψε:
Ειναι στο χερι της καθε γυναικας να μην τα δεχεται. Αυτα φαινονται ηδη απο το σταδιο της συγκατοικησης.

Ακριβώς.
Είναι πώς θα μάθεις τον άλλον.
Ας πούμε αυτή η φίλη μου τους έχει μάθει όλους ότι αυτή τρέχει για όλα. Και όταν έχει "ξεσπάσματα" την περνάνε για τρελή.
Είναι δύσκολο να αλλάξει τώρα μια παγιωμένη κατάσταση.
Για αυτό οι κανόνες πρέπει να μπαίνουν από την αρχή.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Μαρ 2021, 21:34

bizeli έγραψε:Μα το είπα. Ότι είναι και αντρική γαιδουριά που επαναπαύονται ότι όλα θα τα κάνει η γυναίκα.
Και μετά εσείς μου λέτε για "ευνουχισμούς" και "συμπεριφορικό χοντροκωλισμό" κτλ
Μα αν ο άντρας δεν ξεκουνιέται από μόνος του, δεν πρέπει κάποιος να δώσει οδηγίες;
Πώς θα γίνουν τα πράγματα δλδ; Από μόνα τους;
Ε μετά η γυναίκα φαίνεται η κακιά και η "υστέρω"

Ολα παιζουν, υπαρχουν αυτοι που τρωνε παντοφλα και αυτοι που ειναι εκμεταλλευτες. Θεμα χαρακτηρα ειναι.

Μα δε με νοιάζει τι λένε. Γιατί κόλλησες εκεί;
Σημασία έχει η τελική επιλογή τους ποια είναι.
Οι γυναίκες που βλέπω εγώ να κυκλοφοράνε σε καμιά περίπτωση δεν είναι χαζές.
Άσε τι λένε.
Στην πράξη τι κάνουν είναι το θέμα.

Γιατι το τι λενε ειναι ενδεικτικο (αν οχι αποδειξη) του τι πιστευουν, εκτος και αν νομιζεις οτι στις κουβεντες που κανουμε δουλευομαστε ολοι μεταξυ μας και στην πραγματικοτητα δεν μας νοιαζουν οι κωλοι και τα βυζια αλλα να βρουμε μια πανεξυπνη με καλη καρδια και ας ειναι μπαζο :fico:

Για την μεγαλη μαζα των αντρων σημασια εχει να εχουν μια ωραια παρουσια (ή περισσοτερες) διπλα τους. Τα υπολοιπα επονται, χρονικα και αξιολογικα. Αυτο αντανακλαται και στην ποιοτητα των σχεσεων καλως ή κακως. Στα πλαισια του φλερτ ισως να λενε διαφορα οτι μου αρεσεις γιατι εισαι δυναμικη, εισαι εξυπνη κλπ αλλα αυτα ειναι παραμυθια για να ριξουν την αλλη στο κρεβατι. Λιγοι τα πιστευουν.

Και θα πω κατι σκληρο: οι περισσοτεροι βλεπουν τις γυναικες ως τρυπες. Κρατα το αυτο και αν θες πιστεψε το ή οχι. Εχω δει και εχω ακουσει παρα πολλα και ειναι αλλος ο εαυτος που μπορει να δειχνει ο αντρας στην σχεση του απο τον πραγματικο.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Μαρ 2021, 21:50

Λαχουρένιος έγραψε:
Γιατι το τι λενε ειναι ενδεικτικο (αν οχι αποδειξη) του τι πιστευουν, εκτος και αν νομιζεις οτι στις κουβεντες που κανουμε δουλευομαστε ολοι μεταξυ μας και στην πραγματικοτητα δεν μας νοιαζουν οι κωλοι και τα βυζια αλλα να βρουμε μια πανεξυπνη με καλη καρδια και ας ειναι μπαζο :fico:

Για την μεγαλη μαζα των αντρων σημασια εχει να εχουν μια ωραια παρουσια (ή περισσοτερες) διπλα τους. Τα υπολοιπα επονται, χρονικα και αξιολογικα. Αυτο αντανακλαται και στην ποιοτητα των σχεσεων καλως ή κακως. Στα πλαισια του φλερτ ισως να λενε διαφορα οτι μου αρεσεις γιατι εισαι δυναμικη, εισαι εξυπνη κλπ αλλα αυτα ειναι παραμυθια για να ριξουν την αλλη στο κρεβατι. Λιγοι τα πιστευουν.

Και θα πω κατι σκληρο: οι περισσοτεροι βλεπουν τις γυναικες ως τρυπες. Κρατα το αυτο και αν θες πιστεψε το ή οχι. Εχω δει και εχω ακουσει παρα πολλα και ειναι αλλος ο εαυτος που μπορει να δειχνει ο αντρας στην σχεση του απο τον πραγματικο.

Εντάξει ρε Λαχουρένιε. Όλοι λίγο πολύ θέλουμε να "βλέπεται" ο άλλος που είμαστε μαζί.
Να μη μας προκαλεί και αποστροφή.
Άλλο αυτό και άλλο έχουμε κριτήρια μοντέλου για την επιλογή συντρόφου.

Ξέρω πώς σκέφτονται οι άντρες. Don't worry.
Δεν είστε δα και κανένας δυσεπίλυτος μαθηματικός γρίφος.
Ανοιχτά χαρτιά είστε με τελείως απλοϊκό τρόπο σκέψης.

Κι εσύ κράτα αυτό που θα σου πω εγώ.
Σημασία στις σχέσεις έχει να περνάει καλά ο ένας με τον άλλον.

Όσους κώλους, βυζιά και τρύπες μπορεί να έχει μια γυναίκα, αν ο άντρας δεν περνάει καλά μαζί της δεν έχει μέλλον μαζί της.
Αντιθέτως, μπορεί να ερωτευθεί κάποιο τρίμπαζο που στα μάτια του να είναι πανέμορφη, γιατί περνάνε τέλεια μαζί.
Και επίσης να λαμβάνεις υπόψη και την ηλικία του άντρα κάθε φορά.
Άλλα κριτήρια έχει ένα 18χρονο και άλλα ένας 45χρονος.

Καλά εγώ θα στα λέω πώς σκέφτεστε;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Μαρ 2021, 21:53

τωρα με αυτα που ειπε ο λαχου -πολυ σωστα θυμηθηκα ενα φιλο πραγματικα αυτος ετσι βλεπει τις γυναικες
αυτο το λεω με την εμπειρια της φιλικης σχεσης που εχουμε 18 χρονια - ειναι ψυχω ανωμαλια
στην ουσια δεν μεγαλωσε απο τα δεκα του .... κι ομως βρισκει συνεχως υπηρέτριες με τρυπες
που σημαίνει οτι ειναι πολλες αναμεσα μας

υσ..μπιζελι ο ερωτας ειναι σαν τα χαρτια πρεπει να εχεις και τυχη αλλα και μυαλο για να ξερεις ποτε θα σταματησεις
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Μαρ 2021, 22:01

bizeli έγραψε:Εντάξει ρε Λαχουρένιε. Όλοι λίγο πολύ θέλουμε να "βλέπεται" ο άλλος που είμαστε μαζί.
Να μη μας προκαλεί και αποστροφή.
Άλλο αυτό και άλλο έχουμε κριτήρια μοντέλου για την επιλογή συντρόφου.

Ξέρω πώς σκέφτονται οι άντρες. Don't worry.
Δεν είστε δα και κανένας δυσεπίλυτος μαθηματικός γρίφος.
Ανοιχτά χαρτιά είστε με τελείως απλοϊκό τρόπο σκέψης.

Κι εσύ κράτα αυτό που θα σου πω εγώ.
Σημασία στις σχέσεις έχει να περνάει καλά ο ένας με τον άλλον.
Όσους κώλους, βυζιά και τρύπες μπορεί να έχει μια γυναίκα, αν ο άντρας δεν περνάει καλά μαζί της δεν έχει μέλλον μαζί της.
Αντιθέτως, μπορεί να ερωτευθεί κάποιο τρίμπαζο που στα μάτια του να είναι πανέμορφη, γιατί περνάνε τέλεια μαζί.

Αν το πιστευεις αυτο τοτε μαλλον δεν μας εχεις καταλαβει :fico: Λιγοι ανθρωποι εχουν την ποιοτητα και το μυαλο να μην σκεφτονται με το πουλι τους.

Και επίσης να λαμβάνεις υπόψη και την ηλικία του άντρα κάθε φορά.
Άλλα κριτήρια έχει ένα 18χρονο και άλλα ένας 45χρονος.

Καλά εγώ θα στα λέω πώς σκέφτεστε;

Και εγω το ιδιο πιστευα παλιοτερα αλλα ξερεις ποσους 45αρηδες εχω γνωρισει τα τελευταια χρονια που μιλανε για τις γυναικες χειροτερα απο οτι οι 15χρονοι ή που κερατωνουν τις γυναικες τους με 20αρες? Δεν αλλαζει η νοοτροπια με την ηλικια, ουτε οποιος κανει οικογενεια ειναι ωριμος. Οσοι ειναι σοβαροι νεοι θα ειναι σοβαροι και μεγαλοι. Τα σουργελα το ιδιο. Στην δουλεια μου εχω πολλους τετοιους 40-50 που ειναι παντρεμενοι και κοζαρουν κωλους 20χρονων στα social media και τους σχολιαζουν μεταξυ τους σαν εφηβοι. Οι γυναικες τους εννοειται δεν εχουν ιδεα για ολα αυτα. Ο ενας την κερατωνει μαλιστα.

Εσυ σαν γυναικα δυσκολα θα γνωρισεις αυτην την πλευρα γιατι δε θα την εκδηλωσουν μπροστα στο αλλο φυλο.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Μαρ 2021, 22:20

παιδες υπαρχουν για ολα τα γουστα γυρω μας αν σκεφτομαστε με τοση μιζερια δεν προκειται να βρουμε ταιρι
για σενα το λεω λαχου που τα ψειριζεις τοσο πολυ
επισης σε καθε σχεση ή γαμο θα υπαρχουν δοκιμασιες και καμια σχεση δεν ειναι τελεια για πολυ καιρο
αφου εξαρταται απο πολλους παραγοντες πρεπει να συμπεριφερεται καποιος οπως συμπεριφερεται με τον καιρο
θα βρεξει παρε ομπρελα θα κανει κρυο ντυσου στα ζεστα θα κανει ζεστη βγαλε κατι απο πανω σου οκ;
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Μαρ 2021, 22:20

Λαχουρένιος έγραψε:
Και εγω το ιδιο πιστευα παλιοτερα αλλα ξερεις ποσους 45αρηδες εχω γνωρισει τα τελευταια χρονια που μιλανε για τις γυναικες χειροτερα απο οτι οι 15χρονοι ή που κερατωνουν τις γυναικες τους με 20αρες? Δεν αλλαζει η νοοτροπια με την ηλικια, ουτε οποιος κανει οικογενεια ειναι ωριμος. Οσοι ειναι σοβαροι νεοι θα ειναι σοβαροι και μεγαλοι. Τα σουργελα το ιδιο. Στην δουλεια μου εχω πολλους τετοιους 40-50 που ειναι παντρεμενοι και κοζαρουν κωλους 20χρονων στα social media και τους σχολιαζουν μεταξυ τους σαν εφηβοι. Οι γυναικες τους εννοειται δεν εχουν ιδεα για ολα αυτα. Ο ενας την κερατωνει μαλιστα.

Ναι αλλά μόνο ο ένας κεράτωσε τη γυναίκα του.
:laugh1:
Οι υπόλοιποι προτίμησαν την ασφάλεια της γυναικούλας τους.
Δύσκολα εγκαταλείπεις την οικογενειακή εστία, όταν έχεις μάθει να βρίσκεις το πουκάμισό σου σιδερωμένο.
Η πιτσιρίκα έχει άλλες απαιτήσεις.

Λαχουρένιος έγραψε: Εσυ σαν γυναικα δυσκολα θα γνωρισεις αυτην την πλευρα γιατι δε θα την εκδηλωσουν μπροστα στο αλλο φυλο.

Να σου πω εγώ τι έχω καταλάβει;
Εντάξει μπορεί σε μια επιφανειακή βάση να τραβιέστε από κώλους και βυζιά αλλά ερωτοκευρανοβολήστε από τελείως αψυχολόγητα κριτήρια που διαφέρουν τελείως από άντρα σε άντρα και ούτε οι ίδιοι μεταξύ σας δεν μπορείτε να το εξηγήσετε.

Πίστεψέ με ένας άντρας μπορεί να ερωτευθεί μια γυναίκα από μια τελείως μαλακία που θα κάνει ή θα πει. Κάτι τελείως στιγμιαίο, που θα του γυρίσει το μυαλό.

Εγώ από προσωπική μου εμπειρία, που δεν είμαι και το πρώτο μοντέλο, όσοι άντρες ένιωσαν έλξη για μένα ήταν σε φάση που ήμουν τελείως τρίμπαζο. Κάτι άλλο έβλεπαν προφανώς.
Πραγματικά μόνο τυφλός θα μπορούσε να με ερωτευθεί αν στηριζόταν μόνο στην εμφάνισή μου.
Δε λέω ότι είμαι χάλια αλλά αποκλείεται να έριχνα κάποιον μόνο με την εμφάνισή μου.
Θα είχα μείνει στο ράφι...
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Μαρ 2021, 08:01

bizeli έγραψε:Ναι αλλά μόνο ο ένας κεράτωσε τη γυναίκα του.
Δύσκολα εγκαταλείπεις την οικογενειακή εστία, όταν έχεις μάθει να βρίσκεις το πουκάμισό σου σιδερωμένο.

Δεν ξερω αν ριχνουν κερατο οι αλλοι ουτε αν ειχαν την ευκαιρια να το κανουν. Αλλα το σιγουρο ειναι οτι ασχολουνται με αλλα πραγματα και οχι με το μυαλο μιας γυναικας :D

Εντάξει μπορεί σε μια επιφανειακή βάση να τραβιέστε από κώλους και βυζιά αλλά ερωτοκευρανοβολήστε από τελείως αψυχολόγητα κριτήρια που διαφέρουν τελείως από άντρα σε άντρα και ούτε οι ίδιοι μεταξύ σας δεν μπορείτε να το εξηγήσετε.

Πίστεψέ με ένας άντρας μπορεί να ερωτευθεί μια γυναίκα από μια τελείως μαλακία που θα κάνει ή θα πει. Κάτι τελείως στιγμιαίο, που θα του γυρίσει το μυαλό.

Εγώ από προσωπική μου εμπειρία, που δεν είμαι και το πρώτο μοντέλο, όσοι άντρες ένιωσαν έλξη για μένα ήταν σε φάση που ήμουν τελείως τρίμπαζο. Κάτι άλλο έβλεπαν προφανώς.
Πραγματικά μόνο τυφλός θα μπορούσε να με ερωτευθεί αν στηριζόταν μόνο στην εμφάνισή μου.
Δε λέω ότι είμαι χάλια αλλά αποκλείεται να έριχνα κάποιον μόνο με την εμφάνισή μου.

Δεν σε ξερω οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Πολυ πιθανον να υποτιμας τον εαυτο σου και να το νομιζεις αυτο. Συμβαινει και στις ομορφοτερες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Μαρ 2021, 09:42

Δεν καταλαβαινόμαστε εδώ μέσα. :D
Όλοι συμφωνούμε ότι οι γυναίκες είναι πανάξιες. Σε τι όμως;
Σε αυτό που κανένας άντρας δεν έχει ούτε σαν ιδέα στο μυαλό του όταν γνωρίζει κάποια που του αρέσει και βγαίνει μαζί της πρώτο ραντεβού.
Κανένας μας δεν χρησιμοποιεί στρατηγική υπόταξης του άλλου, την οποία οι γυναίκες επεξεργάζονται ήδη από τη στιγμή που θα εκδηλωθεί θετικότητα από τον μπουνταλά άντρα.
Όλες ανεξαιρέτως, όταν υπάρχουν οι αφροδισιακές προϋποθέσεις για αμοιβαία συναίνεση στο κουτούπωμα, έχουν έτοιμο σχέδιο αναμόρφωσης του θύματος με σκοπό να τον ταιριάξουν στα μέτρα τους όταν καταλάβουν ότι τον έχουν εγκλωβίσει μέσα στις τρύπες τους.
Αυτό γιατί ξέρουν από ένστικτο ότι οι άντρες κάνουν κλικ μαζί τους στο κρεβάτι και όχι με την επίδειξη των γνώσεων τους τις οποίες γράφουν στα παπάρια τους.
Μετράνε και οι γνωσεις και η εξυπνάδα και όλες οι άλλες ικανότητες σε μια γυναίκα αλλά σε χρόνο που το σεξ μαζί της δεν έχει να δώσει καμιά νέα συγκίνηση.
Αυτό συμβαίνει, από την πλευρά του άντρα, χωρίς κανέναν απολύτως σχεδιασμό σε αντίθεση με την άλλη πλευρά που δουλεύει τη σχέση προς όφελος της από την πρώτη ματιά που έδωσε το σύνθημα για τα περαιτέρω.
Εν ολίγοις οι άντρες κοιμούνται όρθιοι σε ό,τι αφορά τις σχέσεις τους με τις γυναίκες ενώ αυτές έχουν τον απόλυτο έλεγχο κάθε στιγμής στη σχέση και αναλύουν τα πάντα με γνώμονα το αποκλειστικά δικό τους συμφέρον.
Και την οποία σχέση κοβουν μαχαίρι όταν διαπιστώσουν ότι το θύμα δεν είναι του χεριού τους έχοντας βέβαια προνοήσει από πριν για την αντικατάσταση του. :fico:
Κλείνοντας θα έλεγα, σε όλα τα υποψήφια, πρώην και νυν θύματα των θηλυκών σαρκοβόρων, ότι ο αντικειμενικός τους στόχος είναι να σας κάνουν να χάσετε κάθε ίχνος αρσενικού χαρακτηριστικού και να σας έχουν άβουλα υποχείρια καθήμενες με τις κωλάθρες τους στη μούρη σας. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Μαρ 2021, 10:02

Λαχουρένιος έγραψε:
bizeli έγραψε:Ναι αλλά μόνο ο ένας κεράτωσε τη γυναίκα του.

Δεν ξερω αν ριχνουν κερατο οι αλλοι ουτε αν ειχαν την ευκαιρια να το κανουν. Αλλα το σιγουρο ειναι οτι ασχολουνται με αλλα πραγματα και οχι με το μυαλο μιας γυναικας :D

Δεν σε ξερω οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Πολυ πιθανον να υποτιμας τον εαυτο σου και να το νομιζεις αυτο. Συμβαινει και στις ομορφοτερες.

Όλες οι γυναίκες υποτιμούν τον εαυτό τους.
Από την τελευταία μπαζόσαυρα μέχρι τη μις υφήλιος. Δε γράφω τους λόγους γιατί είμαστε σοβαρό φόρουμ και όχι το μπουρδέλα. κομ.
Από εκεί απορρέει η τάση και η ανάγκη τους να ελέγχουν όλο το φάσμα μια σχέσης.
Και όταν λέω όλο το φάσμα εννοώ από το πόσες φορές θα μιλήσεις με τη μάνα σου στο τηλ την ημέρα (αυτό αφορά τους μαμάκηδες) μέχρι το να την έχουν στημένη για το πότε θα πας για κατούρημα ή θα σε πάρει ο ύπνος ξενώντας ανοιχτό το κινητό σου για να το ξεψειρίσουν. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”