Δυο φόρουμ στο στόχαστρο της ΔΗΕ για αντιεμβολιαστική προπαγάνδα.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Δυο φόρουμ στο στόχαστρο της ΔΗΕ για αντιεμβολιαστική προπαγάνδα.

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 29 Σεπ 2021, 02:17

ВладимирВладимирович έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Αν εσύ τα θεωρείς σχετικά έχω εκατό τρόπους να σου αποδείξω ότι κάνεις λάθος.
Αλλά δε θα χρειαστεί γιατί ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ.

Δηλαδη η υπενθύμιση για το πως κατεληξαν καποια απο τα εξοπλιστικά προγράμματα του παρελθόντος δεν ειναι σχετικο με το εν λόγω νημα;
Ντζαστ λολ.

Το νημα αφορα τον Μητσοτακη δεν αφορα εξοπλιστικα προγραμματα
Εσυ ποσταρες Πασοκους που εχουν καταδικαστει για μιζες σε εξοπλιστικα προγραμματα σε νημα που αφορα τον Μητσοτακη
Οταν δεν ρωτηθηκες απο εμενα γιατι ποσταρεις Πασοκους σε νημα για τον Μητσοτακη απαντησες"γιατι ετσι γουσταρω"
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 29 Σεπ 2021, 02:21

ВладимирВладимирович έγραψε:Καμια σχέση με ΣΕ, εσβησες τα ποστς μου στο νημα του ΓΓ. Δεν λεω οτι ηταν τίποτα σπουδαια ποστς, ψιλοτρολιες ητανε, το θεμα ειναι οτι οι αλλοι τρολαρουν ελευθερα. Ειτε τρολαρουμε ολοι ειτε κανενας, δεν γινεται μονα-ζυγα δικα τους.

Δεν τρολαρουμε πχ σε θεματα εμβολιων που κοστιζουν ανθρωπινες ζωες.Ειστε καποιοι που το κανετε αλλα δεν θα μας παρει ολους η μπαλα.
Εσυ οχι μονο το κανεις συστηματικα αλλα συνεχως διασπειρεις και fake news για το θεμα
Θα αναφερθω ξανα στο οτι εχεις γραψει πχ οτι οι εμβολιασμενοι κινδυνευουν περσσοτερο απο τον ιο απο τους ανεμβολιαστους
Σε περιπτωση που εχεις την εντυπωση πως αυτο ειναι τρολαρισμα να σε πληροφορησω οτι προκειται για βαρυτατο ατοπημα,μιλαμε εχεις ξεπερασει τα ορια της ανθρωπινης ξεφτιλας
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 29 Σεπ 2021, 02:26

nemo έγραψε:ε βρες αλλον τροπο να τα γραφεις θα πρεπει να το συνηθίσουμε ολοι μας

Σιγα μη κατσω να βλεπω το καφενε να καταναταει διαφημιστικό μπιλμπορντ του κουλη.

Μπορω να παραθεσω στο αψε σβησε 50 νηματα προσβλητικα για τον Μητσοτακη
Αυτα περιεργως δεν σε ενοχλησαν.Σε ενοχλησε οτι θελεις να βλεπεις ΜΟΝΟ προσβλητικα νηματα για τον Μητσοτακη.
Απαιτεις λοιπον αντιμητσοτακικη γραμμη.

Μολις χτες εκανες διαφορα προσβλητκα σχολια για την καταγωγη μου
Οποτε προσωπικα το τι θα κατσεις και τι δεν θα κατσεις να δεις μου ειναι παντελως αδιαφορο

Και να σου πω
Το να μην απανταει καποιος σε τετοια σχολια μην το εκλαμβανεις ως ενδειξη αδυναμιας γιατι θα την πατησεις

ВладимирВладимирович wrote:
Μου εσβησε τα ποστς ο μαλακας μετα απο τη ρουφιανια του γγ.

by ВладимирВладимирович » 28 Sep 2021, 22:05
Η χαρα του ρουφιανου εχει γινει το μαγαζι.
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Σεπ 2021, 07:57

ВладимирВладимирович έγραψε:Καμια σχέση με ΣΕ, εσβησες τα ποστς μου στο νημα του ΓΓ. Δεν λεω οτι ηταν τίποτα σπουδαια ποστς, ψιλοτρολιες ητανε, το θεμα ειναι οτι οι αλλοι τρολαρουν ελευθερα. Ειτε τρολαρουμε ολοι ειτε κανενας, δεν γινεται μονα-ζυγα δικα τους.

Οταν καποιος κανει ριπορτ δεν μπορεις να το αγνοησεις. Εχεις κανει μοντ και ξερεις.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 29 Σεπ 2021, 08:27

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 29 Σεπ 2021, 08:33

Λαχουρένιος έγραψε:

Οταν καποιος κανει ριπορτ δεν μπορεις να το αγνοησεις. Εχεις κανει μοντ και ξερεις.

Πριν την καταγγελια προσπαθησα να λυσω το θεμα μονος μου
Αφου ειχε αναρτησει προσβλητικα σχολια για την καταγωγη μου σε αλλο νημα τον ρωτησα γιατι σπαμαρει φωτογραφιες Πασοκων που εχουν παρει μιζες σε εξοπλιστικα σε νημα για τις επιτυχιες του Μητσοτακη στην εξωτερικη πολιτκη

Η απαντηση του ηταν "Γιατι ετσι γουσταρω"

Οποτε εγινε καταγγελια σβηστηκαν απο αλλο νημα τα προσβλητικα του σχολια,σβηστηκαν και οι ανουσιες τρολιες του(κατα τον ιδιο)και πειραχτηκε ωστε να δηλωσει αποχωρηση.

Ολο αυτο τοστορι δεν δικαιολογει την αντιδραση του
Μηπως ενιωσε να στενευει ο κλοιος μετα τα δημοσιεματα για την ΔΗΕ που ασχολειται πλεον πιο ενεργα με τα fake news για τα εμβολια και βρηκε μια ασχετη αφορμη;
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Σεπ 2021, 08:44

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Πριν την καταγγελια προσπαθησα να λυσω το θεμα μονος μου
Αφου ειχε αναρτησει προσβλητικα σχολια για την καταγωγη μου σε αλλο νημα τον ρωτησα γιατι σπαμαρει φωτογραφιες Πασοκων που εχουν παρει μιζες σε εξοπλιστικα σε νημα για τις επιτυχιες του Μητσοτακη στην εξωτερικη πολιτκη

Η απαντηση του ηταν "Γιατι ετσι γουσταρω"

Οποτε εγινε καταγγελια σβηστηκαν απο αλλο νημα τα προσβλητικα του σχολια,σβηστηκαν και οι ανουσιες τρολιες του(κατα τον ιδιο)και πειραχτηκε ωστε να δηλωσει αποχωρηση.

Ολο αυτο τοστορι δεν δικαιολογει την αντιδραση του
Μηπως ενιωσε να στενευει ο κλοιος μετα τα δημοσιεματα για την ΔΗΕ που ασχολειται πλεον πιο ενεργα με τα fake news για τα εμβολια και βρηκε μια ασχετη αφορμη;

Μπα δεν ειναι αυτο. Ειναι συνηθες σε αυτο το φορουμ οι χρηστες να απειλουν με αποχωρηση επειδη τους στραβοκοιταξε ενας μοντ. Οι περισσοτεροι γιατι κατι τετοιες χαζοαφορμες εχουν φυγει. Μαλιστα εχουν υπαρξει περιπτωσεις που ενα μελος εφυγε επειδη απλα ενας μοντ ελαβε αποφαση για ενα αλλο μελος με την οποια δεν συμφωνουσαν... :laugh1: :laugh1:

Καποιοι απο αυτους μετα πανε στο αλλο φορουμ οπου καθονται σουζα στους συντονιστες :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Σεπ 2021, 09:47

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αν εσύ τα θεωρείς σχετικά έχω εκατό τρόπους να σου αποδείξω ότι κάνεις λάθος.
Αλλά δε θα χρειαστεί γιατί ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ.

Δηλαδη η υπενθύμιση για το πως κατεληξαν καποια απο τα εξοπλιστικά προγράμματα του παρελθόντος δεν ειναι σχετικο με το εν λόγω νημα;
Ντζαστ λολ.

Είναι σχετική η υπενθύμιση οπότε ας κατέθετες τις επιφυλάξεις σου χωρίς να προεξοφλείς το ότι και αυτό το εξοπλιστικό θα μοιράσει μίζες όπως υπονόησες ποστάροντας φωτό πασόκων καταδικασμένων για χρηματισμό.
Κι εγώ θεωρώ ότι κι αυτό το πρόγραμμα εξοπλισμού έχει να κάνει κυρίως με εξυπηρέτηση άλλων στόχων και εν μέρει με την άμυνα της χώρας αλλά δεν μπορώ να πω ότι κάποιοι θα ωφεληθούν από αυτό χωρίς στοιχεία έστω κι αν το παρελθόν δικαιώνει την άποψη σου.
Εκείνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι το ότι και πάλι ο ελληνικός λαός θα πληρώσει το λογαριασμό για να παίξει η ελληνική αστική τάξη το ρόλο του χωροφύλακα στη Μεσόγειο εξυπηρετώντας τους νατοϊκούς σχεδιασμούς.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 29 Σεπ 2021, 10:15

Aς εβαζε φωτο νεοδημοκρατων υποδικων για προμηθειες σε εξοπλιστικα συστηματα και εγω δεν θα εκανα αναφορα
Ο τυπος σε νημα για τον Μητσοτακη και την εξωτερικη πολιτικη πηγε να συσχετισει την ΝΔ με ατοπηματα του ΠΑΣΟΚ

Εσυ Ραν αν σε ενα νημα για καποιες κινησεις του ΚΚΕ σου πεταγε καποιος φωτογραφιες Πασοκων προσπαθωντας να εξισωσει το ΚΚΕ με το ΠΑΣΟΚ δεν θα αντιδρουσες;
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Σεπ 2021, 10:27

ο γιαννους ανεβασε νημα για τον κουλι -εδω γελαμε ενω συγχρονως κτυπαμε το κεφαλι μας στον τοιχο
οκ μεχρι εδω αλλα υπαρχουν νηματα με νηματα οταν ενα μελος εχει ιδιαιτερη συμπαθεια για ενα τιτλο
που ανεβαζει τοτε και ο συντονιστης οφειλει να το προστατεψει αν εγω που ενδεχεται να τρολλαρω
σε ενα νημα τοτε καλως ο συντονιστης να μου το αφαιρεσει ///αυτη ειναι η θεση μου για ολα τα μελη
τωρα για την λογοκρισια σχετικα με τον εμβολιασμο μπορουμε να χρησιμοποιουμε διαφορετικες λεξεις
και ο συντονισμος μπορει να κανει τα στραβα ματια αν αυτο δεν επηρεαζει την λειτουργεια του φορουμ
ουγκ ..μιλησα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”