Λαχουρένιος έγραψε:Perseus1966 έγραψε:Δεν χρειαζεται διοτι λες μαλακιες και δεν εχεις τιποτα να φερεις
Πρεπει να αποδειξω εγω οτι δεν ειμαι ελεφαντας?
.gif)
Αν ολες οι πηγες λενε οτι ο ταδε πεθανε απο κορονοιο τοτε δεν εχω λογο να πιστεψω το αντιθετο. Οποιος εχει αντιρρησεις εχει και το βαρος της αποδειξης.
δεν μπαινω στο παιγνιδι σας αλλα δεν υπαρχει μεγαλύτερη βλακεια απο αυτο που λες
ειναι το ιδιο με καποιον που θα ισχυριστει οτι δεν υπαρχει κορονοιος
αν οι πηγες !!!!! ποιες πηγες ; οι κρατικες; απο αυτο και μονο ειναι βλακεια να το νομιζει καποιος
σου λεω για την περιπτωση του ξαδελφου που πριν πεθανει 20 μερες ελεγε οτι θα πεθανει
γιατι δεν θελει να συνεχισει την ζωη του με υποστηριξη τα νεφρα του ειχαν χαλασει εντελως
και αυτα του εκαναν και αλλες σοβαρες επιπλοκες ολοι λοιπον γνωριζαν οτι λιγες ειναι οι μερες του
ποιος κορονοιος; και ετσι του εγραψαν οτι πεθανε απο κορονοιο φυσικα η γυναικα του και ο γιος του
δεν εδωσαν σημασια δλδ να κανουν φασαρια με τους γιατρους
ειναι και το αλλο παλι εχεις διαβασει τις τακτικες του ναζισμου και του φασισμου και του κκ
τι και πως επιβλήθηκαν στις μαζες ! η κυριοτερη τακτικη ηταν μεσω του φοβου
απο κρατικες πηγες και συνηθισμένοι ανθρωποι της διπλανης πορτας που λενε
μεταβληθηκαν σε ναζιστες σε φασιστες σε κομμουνιστες σε μια νυχτα
το ιδιο παρατηρουμε και σημερα μεσω της τακτικης του φοβου που αναπαραγεται συνεχως απο τα μμε
ο κοσμος οδηγειται σε εμβολιασμο -δεν παιρνω θεση αν αυτο ειναι σωστο ή αδικο γιατι δεν γνωριζω
την επικινδυνοτητα του ιου ή ενος πιο επικινδυνου ιου που θα μας ερθει αργοτερα
λεω τι ισχυει και ισχυει απολυτα οτι οι περισσοτεροι θανατοι καταγραφονται απο τον ιο
και ο φιλος παλι απο καρκινο πηγε αλλα καποιοι επεμεναν να τον γραψουν απο κορονοιο