Προέλλην έγραψε:Έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα![]()
Συντριπτικά ΙΕ με βγάζει ρε γμτ![]()
Θα λέω ότι είμαι Σαρδήνιος.
40% σλαβικές ρίζες. Να ελεγχθεί το μέλος ''Προέλλην'' για φιλοπουτλερικές δραστηριότητες

Προέλλην έγραψε:Έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα![]()
Συντριπτικά ΙΕ με βγάζει ρε γμτ![]()
Θα λέω ότι είμαι Σαρδήνιος.

Λαχουρένιος έγραψε:40% σλαβικές ρίζες. Να ελεγχθεί το μέλος ''Προέλλην'' για φιλοπουτλερικές δραστηριότητες

Adminović έγραψε:ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΣ τελικά ο μέγας Προελλην.![]()
Εμένα το GEDmatch μου δίνει σαφώς μεγαλύτερη απόσταση στο "Greek Thessaly", λίγο μεγαλύτερη στο "Central Greek" και στο "Bulgarian" και πολύ μεγαλύτερη στο "Romanian".![]()
Απορώ πώς το ancestry σου έβγαλε τέτοιο ποσοστό Κροατία - Σερβία. Μάλλον για τον πέοντα είναι η βάση δεδομένων του ancestry σε ό,τι αφορά τα Βαλκάνια.

.gif)

Adminović έγραψε:Ιταλία μου βγάζει πολύ και γενικά σχεδόν από κάθε γωνιά της Ιταλίας.
Σερβία ναι, αλλά με απόσταση κάπου στο 12.
Βουλγαρία έχω επίσης γύρω στο 12, Ρουμανία κάπου 15. Κροατία παρακάτω.
Σου είπα κι ότι το 23andme εμένα μου έδωσε κάπου 5% Ιταλία (στον ΣΕ πχ που το έκανε δεν του έβγαλε καθόλου) και ότι και ένα άλλο που ήταν από αμερικανικό πανεπιστήμιο και δεν υπάρχει τώρα διαθέσιμο, μου έδινε καταγωγή από βόρεια Ιταλία. Έχω σαφώς και ιταλική ρίζα, αλλά δεν ξέρω πώς προέκυψε.

Adminović έγραψε:Συγγενείς Σέρβους έχω πάρα πολλούς πάντως (ιδίως από Μαυροβούνιο χαμός γίνεται).![]()
Κροάτες επίσης, αλλά πιο μακρινούς.
Κι όλοι αυτοί είναι κυρίως από το Ντουμπρόβνικ και γειτονικές περιοχές του Μαυροβουνίου, οπότε υποθέτω ότι μάλλον από Ντουμπρόβνικ/Ραγκούσα είναι η καταγωγή.