να σας κανω μια απλοικη ερωτηση που ειλικρινα δεν ειμαι σιγουρος και θα πρεπει να βεβαιωθω
εδω ζηταω και την βοηθεια του λαχουρ μια και ειναι ειδικος
τι σημαινει ακροδεξιος σημερα ;
παλια γνωριζω οτι σήμαινε το κατεστημενο -συντηρητικό κομματι του κοπαδιου
σημερα τι σημαινει ακριβως ; και αν ειναι ακροδεξια η ανελ του καμμενου και με ποιες πραξεις το δηλωνουν
αυτα παρακαλω αν θελετε πολύ θα το εκτιμούσα
AN
-
Ακετυλένιο
- Rookie poster

Re: AN
nemo έγραψε:να σας κανω μια απλοικη ερωτηση που ειλικρινα δεν ειμαι σιγουρος και θα πρεπει να βεβαιωθω
σημερα τι σημαινει ακριβως ; και αν ειναι ακροδεξια η ανελ του καμμενου και με ποιες πραξεις το δηλωνουν
Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να θεωρήσω τον Καμένο ακροδεξιό ούτε το κόμμα του. Η λέξη δεν είναι επιστημονικός όρος (της πολιτικής επιστήμης δηλαδή) αλλά περισσότερο δημοσογραφικός. τι νά 'ναι δηλαδή. Αυτό που εννούσαμε παλιά "άκρο" περιμέναμε να έχει βίαια χαρακτηριστικά και συχνά εγκληματικά. Πεσίματα, δολοπλοκίες, δολιοφθορές, ρουφιανιλίκια κλπ. Μία στράτευση του ανθρώπου στον σκοπό να εξοντώσει ηθικά, ιστορικά αλλά και φυσικά τον ιδεολογικό του εχθρό. Τον εκφράζουν σκληροί νόμοι και περιορισμοί ελευθεριών 'ωστε να νιώθει την ασφάλεια ότι ο εχθρός είναι ανίσχυρος.
Όλα αυτά χαρακτηρίζουν και τα δύο άκρα.
Ακροδεξιούς θα λέγαμε σήμερα τους χρυσαυγίτες, πριν χρόνια τους χουντικούς και βασιλικούς.
Πάντως σήμερα που ξεσαλώνει ο αυτισμός στην πολιτικο-κοινωνική σκέψη, μπορούν να σε πουν και ακροδεξιό επειδή θα δώσεις μπουνιά σε έναν τύπο που σου πιάνει τον κώλο στο δρόμο καθώς περπατάς.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Γραψε πρωτα κατι δικο σου, και οχι κατι που να ειναι
α)κοπυ πειστ βοθρομπλογκ
β)κοπυ πειστ Γαλης
γ)κοπυ πειστ Τζημερου
δ)ηλιθια και καλα ρητορικη ερωτηση
και υστερα θα ασχοληθουμε μαζι σου
εισαι ακυρος σε αυτο ντο ποστ κριμα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

Ακετυλένιο έγραψε:nemo έγραψε:να σας κανω μια απλοικη ερωτηση που ειλικρινα δεν ειμαι σιγουρος και θα πρεπει να βεβαιωθω
Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να θεωρήσω τον Καμένο ακροδεξιό ούτε το κόμμα του. Η λέξη δεν είναι επιστημονικός όρος (της πολιτικής επιστήμης δηλαδή) αλλά περισσότερο δημοσογραφικός. τι νά 'ναι δηλαδή. Αυτό που εννούσαμε παλιά "άκρο" περιμέναμε να έχει βίαια χαρακτηριστικά και συχνά εγκληματικά. Πεσίματα, δολοπλοκίες, δολιοφθορές, ρουφιανιλίκια κλπ. Μία στράτευση του ανθρώπου στον σκοπό να εξοντώσει ηθικά, ιστορικά αλλά και φυσικά τον ιδεολογικό του εχθρό. Τον εκφράζουν σκληροί νόμοι και περιορισμοί ελευθεριών 'ωστε να νιώθει την ασφάλεια ότι ο εχθρός είναι ανίσχυρος.
Όλα αυτά χαρακτηρίζουν και τα δύο άκρα.
Ακροδεξιούς θα λέγαμε σήμερα τους χρυσαυγίτες, πριν χρόνια τους χουντικούς και βασιλικούς.
Πάντως σήμερα που ξεσαλώνει ο αυτισμός στην πολιτικο-κοινωνική σκέψη, μπορούν να σε πουν και ακροδεξιό επειδή θα δώσεις μπουνιά σε έναν τύπο που σου πιάνει τον κώλο στο δρόμο καθώς περπατάς.
εγραψα ενα σχετικα μεγαλο κομματι για μενα αλλα χαθηκε στην μεταφορα οποτε ξαναγραφω λιγα -και εγω αυτης της αποψης ειμαι και επισης ισως ο ορος ακροδεξιος να δηλωνει και τον αντι κομμουνιστη
θα ηθελα και τον λαχουρ να εξηγησει απο την δικη του οπτικη ματια του αριστερου
παντως ευχαριστω για την απαντηση
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Γιατι να γραψω, για να απαντησεις μια ακυρη αντικομμουνιστικη μαλακια που δε θα χει καν σχεση με αυτο που εγραψα?
κοιτα αν γραψεις οτι δικαιολογουνται καθε ειδους σφαγες οταν τις κανει το κκε δεν θα σε αποπάρω
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Eσενα αυτος ειναι ο χαβας σου, το ΚΚΕ.
Βγαινω στην πιατσα και ολοι κραζουν τους κυβερνωντες, δηλαδη ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εσχατως.
Βλεπω εδω εσενα 9 στις 10 λεξεις ειναι ΚΚΕ.
Προφανως ζεις σε αλλο πλανητη απο τους αλλους που συνανταω εξω, λογικα δεν πληρωνεις ΕΝΦΙΑ, δεν εχεις θεμα με την δουλεια σου, εχεις πολλες καταθεσεις στην τραπεζα και γενικα εισαι κομπλε για αυτο και καθεσαι και ασχολεισαι με ενα κομμα του 5%. Πιθανον σε χαρτζιλικωνει και καποιο κομμα να κανεις τετοιου ειδους προπαγανδα εδω και σε αλλα μεσα.
Τι να μου πεις εσυ εμενα και γω τι να σου πω. Δεν ειναι καν θεμα πολιτικο, ειναι κοινωνικο. Εσυ ζεις σε μια κομματικα επιδοτουμενη τσιχλοφουσκα, εγω ζω στον αληθινο κοσμο. To ιδιο ισχυει για ολα τα παπαγαλακια του ειδους σου.
Βγαινω στην πιατσα και ολοι κραζουν τους κυβερνωντες, δηλαδη ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εσχατως.
Προφανως ζεις σε αλλο πλανητη απο τους αλλους που συνανταω εξω, λογικα δεν πληρωνεις ΕΝΦΙΑ, δεν εχεις θεμα με την δουλεια σου, εχεις πολλες καταθεσεις στην τραπεζα και γενικα εισαι κομπλε για αυτο και καθεσαι και ασχολεισαι με ενα κομμα του 5%. Πιθανον σε χαρτζιλικωνει και καποιο κομμα να κανεις τετοιου ειδους προπαγανδα εδω και σε αλλα μεσα.
Τι να μου πεις εσυ εμενα και γω τι να σου πω. Δεν ειναι καν θεμα πολιτικο, ειναι κοινωνικο. Εσυ ζεις σε μια κομματικα επιδοτουμενη τσιχλοφουσκα, εγω ζω στον αληθινο κοσμο. To ιδιο ισχυει για ολα τα παπαγαλακια του ειδους σου.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Eσενα αυτος ειναι ο χαβας σου, το ΚΚΕ.
νομιζω το πρωτο σου σοβαρο ποστ εννοω λογικο που εχει τις βασεις για υγιεί διαλογο
0 .
-
nemo
- Supreme poster

συντομα βγαινει στις αγορες το ανδρικο ταμπον δεν ξερω αλλα εχω την εντυπωση οτι θα εισαγουμε καραβιες ολοκληρες
αν κρινω απο τα παιδοβουβαλα που ρεουν στις παραλιες
αν κρινω απο τα παιδοβουβαλα που ρεουν στις παραλιες
0 .