Το μονο του αρνητικο ειναι οτι ειναι ΝΔ αλλα ουδεις τελειος 

Το μονο του αρνητικο ειναι οτι ειναι ΝΔ αλλα ουδεις τελειος 

Λαχουρένιος έγραψε:Λοιπον θα ανακαλεσω το ΟΡ. Τα πρωτα χρονια θεωρουσα τον ΓΓ μποτακι και νομιζα οτι ειχε μπει επιτηδες να μας σπαει τα @@. Μετα διαπιστωσα οτι εχει την ταση να σπαει σε ολους τα @@ οποτε σταματησα να το παιρνω προσωπικαΤο μονο του αρνητικο ειναι οτι ειναι ΝΔ αλλα ουδεις τελειος

vallon έγραψε:μη γελάς
θα έπρεπε να ντρέπεσαι νεοφιλελελύθερη σαλαμάνδρα
είμαι σίγουρος ότι πηδάς αγρότισες γκόμενες που τις ψαρεύεις στα τοπικά λαϊκά πανηγύρια

vallon έγραψε:μη γελάς
είμαι σίγουρος ότι πηδάς αγρότισες γκόμενες που τις ψαρεύεις στα τοπικά λαϊκά πανηγύρια

Λαχουρένιος έγραψε: Μετα διαπιστωσα οτι εχει την ταση να σπαει σε ολους τα @@

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:vallon έγραψε:μη γελάς
Συνηθως διαβαζω σχολια για το οτι πρεπει να βρω γκομενα για να ξελαμπικαρω
Πλεον προκειται για ξεκαθαρη αναβαθμιση

Λαχουρένιος έγραψε:
Συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες, ο Γιαννοπουλας φερνει λιγο του Νταμιανο αλλα χωρις να ειναι κουνιστοςΜεταξυ μας αυτα.

bizeli έγραψε:Και τι σημασία έχει;
Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος θα γυρνούσε να με κοιτάξει έτσι κι αλλιώς.
Άσε που κι εγώ έχω αποσυρθεί πλέον από το σπορ.

Ραν ταν πλαν έγραψε:Τι κακό έχουν οι αγρότισσες ρε σαβουρογάμη χορηγέ μεταεμμηνοπαυσιακών μπαζόσαυρων;![]()
Θυμάρι και λεβάντα μυρίζουν και όχι μπόχα υπογείου που έχει να ανοιχτεί μια δεκαετία όπως οι συγκαμένες σαύρες που κερνάς και δε γαμάς και που έτσι κι ανοίξουν τα πόδια τους πέφτεις σε κώμα τρεις μήνες από τα δηλητηριώδη αέρια που βγαίνουν από τη σέλα τους.