Пэпи έγραψε:ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:....to θεμεα ανοικτηκε προφανως για να ευτελησει τις ανθροπινε ςσχεσεις ???? εε ???...το οτι καποιος εχει τομαρι γαιδαρου βρωμερο και ανοιγει θεμτα σαν αυτο μ ετεοιου ειδους ερωτηματα και δνε μπορει να συναψει σχεσεις δεν σημανει οτι ολοι ειμαστε σαν αυτον ........
η ιδανικη σχεση λοιπον για το γαιδαρο και το τομαρι του ειναι αυτη του σαμαρωτη .. με αυτον που του φορα χαλιναρι σκληρο στον πισινο( για να μη τον δινει σστι καθε πεινασμενο κια να μη χεζει οπου του ερθει ) στο μουσουδι ( για ν αμην γκαριζει οταν δεν πρπει ) στο οργανο του το στραβο και μουλιασμενο απο την πολυ χειροδικια ( για να μη γαμαει και δερνει οταν του καφρωσει ) .... και τον εχει δεμενο γιανα μην αφηνει την ψωλιλα των ιδεων του να διαφθειρει την κοινωνια ...
σκορδα και σκατο το πνευματικο φαι του χεσμενου πατοκορφα πνευματα γαιδαρου !!γκεκεκγκαγκα !!

εδω η ιδανικη σχεση ..για ενα ψωριασμενο γαιδρο ...εινα σαν αυτη του ελεφαντα μ ετην λεκανη χεσιματος του ..

Ασε μας κουκλιτσα μου που εβγαλες και τρανο συμπερασμα για το σκοπο του νηματος, επειδη εσυ εχεις προβλημα να κατανοησεις ποτε ο αλλος μιλαει σοβαρα και ποτε οχι.
Το ποιος, δε, εχει θεμα να συναψει σχεσεις φαινεται ξεκαθαρα αν εχεις εστω κ λιγο την ικανοτητα να διαβαζεις τις λεξεις.
Ασχολησου με τους αντιεμβολιασμους σου και ασε εμας τα χαπατα να χαζολογαμε στη γενικη.
Αντε γιατι μερικοι εχετε καβαλησει το καλαμι και το πιο τραγικο ειναι οτι ουδεμια ενοχληση νιωθετε..
...κουκλιτσα να πεις την αδερφουλα την μανουλα και την γκομενουλα σου κι ολο το σοι σου ...τον κουκλιστικο ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΟΥΣ ... ...το νημα ειναι μηδενιστικο και χαυλωτικο ... μας αλλοτριωνει ως προς την αξια των σχεσεων αντρα -γυναικας ...εχω δικιαωμα να κρινω τα νηματα και να τα παρενοχλω αν τα βρισκω μηδενιστικα κια χαμουρευτικα .. οπως κι εσεις ...για να δειτε τι ασχημο ειναι η παρενοχληση ...αλλα δνε παρενοχλησα κανενα σοβαρο θεμα... ενα γελοιο νημα του
ταραπλανου ...το γελοιοποιησα ...σε αντοθεση με σας ...που γελοιοποιειτε σοβαρα θεματα ...
το καλα μι το κραταω στα χερια αλλα και το καβαλαω αν χρειαστει με καποιους καβαλημενους ετσ για να συντονιστω μ ετο ξεχαρβαλομενο πνευματους και ν ατους τα πω στην γλωσσα που καταλαβαινουν την χαυλωτικη .... και την ενοχληση με τετοια νηματα τη νιωθουμε στο εντερο μας και στον πισινο μας ως επεκολουθο ... οπως δειχνει η σταση του ο ελεφαντας...
...ο ελεφαντας να εξηγησω, τον συμβολισμο,, ειναι το πνευμα το δημιουργικο που εχιε αναγκει γαι αφοδευση που και που ...η λεκανη ειναι τα νηματα σαν αυτο κι οι νηματοθετες του ..
σκατο και σκορδο στο νημα αυτο λοιπον να μπνιγει στην μποχα του που εινα η απαξιωση των σχεσεων αντρα-γυναικας ...γκεεεεεεεεεε///