τι σκέφτεσαι τώρα;
-
vallon
- Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
πέμπτη μεσημέρι , είμαι game over και θέλω πολύ δόση χαζοκουβέντας για να χαλαρώσει ο καμένος εγκέφαλος μου
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

vallon έγραψε:πέμπτη μεσημέρι , είμαι game over και θέλω πολύ δόση χαζοκουβέντας για να χαλαρώσει ο καμένος εγκέφαλος μου
ΠΑΝΤΑ χαζοκουβεντες λες εσυ

1 .
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:vallon έγραψε:πέμπτη μεσημέρι , είμαι game over και θέλω πολύ δόση χαζοκουβέντας για να χαλαρώσει ο καμένος εγκέφαλος μου
ΠΑΝΤΑ χαζοκουβεντες λες εσυ
καφεδάκι παιδιά και μπαλκονι!
αράξτε !!
1 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....
-
Φινγκόλφιν
- Rookie poster

vallon έγραψε:πέμπτη μεσημέρι , είμαι game over και θέλω πολύ δόση χαζοκουβέντας για να χαλαρώσει ο καμένος εγκέφαλος μου
1 .
-
zoltan
- Rookie poster

έμαθα ότι η κοπέλα με την οποία ήμουν ερωτευμένος σα μαλάκας εδώ και καιρό, και η οποία μου έριξε μια ευγενική πλην σαφή χυλόπιτα πριν λίγες εβδομάδες, έχει σχέση η οποία πάει "μάλλον για σοβαρή" με άτομο που θεωρούσα καλό φίλο μου και με τον οποίο έχουμε πιει μπύρες οι δυο μας ουκ ολίγες φορές τους τελευταίους μήνες

0 .
-
Cecily Anne
- Rookie poster

Αφου σου μιλάει ακομα φιλος σου που την έπεσες στην κοπέλα του , τυχερός είσαι. Εγω θα δε ειχα πλακώσει στις μάπες.
0 .
-
GoBack
- Rookie poster

-
Cecily Anne
- Rookie poster

GoBack έγραψε:Αφου λεει ο ανθρωπος δεν το ηξερε
Γι αυτο ειναι τυχερός! Αθωώνεται λόγω άγνοιας.
Αλλά γενικά πριν κανεις πέσιμο κανεις και ερώτηση τύπου «είσαι ελεύθερη»; Δηλαδή στο δικό μου χωριο αυτα τα ρωτάνε στο πρώτο τεταρτο.
0 .