Cecily Anne έγραψε:GoBack έγραψε:
Δεν συνιστω να γινεται τετοιου τυπου ερωτηση,δειχνει αδυναμια.Αν θελει θα το πει μονη της,με τροπο συνηθως.
Ε Παρτα τωρα.

Cecily Anne έγραψε:GoBack έγραψε:
Δεν συνιστω να γινεται τετοιου τυπου ερωτηση,δειχνει αδυναμια.Αν θελει θα το πει μονη της,με τροπο συνηθως.
Ε Παρτα τωρα.

zoltan έγραψε:Τους γνωρίζω και τους δύο πάνω από ένα χρόνο στα πλαίσια κοινής παρέας. Τον τύπο καλύτερα από την κοπέλα. Εσκεμμένα μας το έκρυβαν. Από το Νοέμβριο είναι λέει μαζί.
Στενοχωριέμαι και οργίζομαι. Με τον τύπο έχουμε πιεί μπύρες και έχουμε μιλήσει για τα πάντα πολλές φορές και δεν μου είπε τίποτα. Υποτίθεται ότι η κοπέλα του το ζήτησε.
Ρε πστη μου, στο πάρτυ που της την έπεσα του'χα πει εμπιστευτικά από πριν ότι μου αρέσει αυτή.
Ψέμμα, δειλία, κοροϊδία

zoltan έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Γιατί να ερωτευτεις κάποια που δεν είστε μάζι; Λάθος τακτική, θολώνει το μυαλό και δεν κερδιζεις τιποτα
δεν ελέγχονται αυτά τα πράματα

Λαχουρένιος έγραψε:zoltan έγραψε:δεν ελέγχονται αυτά τα πράματα
Στο μυαλο ειναι ολα, ειδικα αμα δεν εχεις ζησει κατι με την αλλη ειναι και πιο ευκολο να σαι πιο λογικος
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Katanas έγραψε:Οτι πως γινεται να περνα σε διαγωνισμο καποιος με βαθμολογια 0;

♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ότι πρέπει αύριο το αργότερο να κάνω φασίνα. Σκούπισμα, ξεσκόνισμα και απαραίτητα μια ψιλοαπολύμανση.

Katanas έγραψε:Οτι πως γινεται να περνα σε διαγωνισμο καποιος με βαθμολογια 0;
.gif)