Perseus1966 έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Αμην, αλλα σιγα μην τα κανει αυτα η ψοφο-Δυση.
Ετοιμο το εχουν .
Εδω κωλωσανε να βαλουν προστιμα στους ψεκ οι αχρηστοι. Τιποτα δε θα γινει.

Perseus1966 έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Αμην, αλλα σιγα μην τα κανει αυτα η ψοφο-Δυση.
Ετοιμο το εχουν .

BaKXOS_Lysios έγραψε:Αρίστος έγραψε:Γιατι δεν ψηφιζω ΣΥΡΙΖΑ ξανα; Γιατι δεν με υποστηριξαν επι lockdowns οταν ο Κουλης μου ζητουσε sms για να μετακινουμαι και επι εμβολιων οταν ο Κουλης μου εβαλε προστιμο 100 ευρω το μηνα.
Με την ευχη μου παντως να ριξετε τον Κουλη, βοηθαω κι εγω παντως οσο μπορω να πεσει η τυραννια.
.
Α δηλαδή θα πήγαινες σε οποιοδήποτε κόμμα ήταν κατά των προστίμων, των sms και των εμβολίων ακόμα κι αν έφερε σαν σήμα του τον αγκυλωτό σταυρό.... sounds logic.![]()
Καλά μυαλά Αρίστο!

Αρίστος έγραψε:Χωρις εμβολια το 2020 βλεπεις που βρισκοντουσαν.
.

Αρίστος έγραψε:Aγκυλωτος σταυρος ειναι τα προστιμα κατα των ανεμβολιαστων, οι απολυσεις χιλιαδων υγειονομικων και ο περιορισμος των μετακινησεων μονο με sms. Oυτε στην Κατοχη απο τους Ναζι δεν εφαρμοστηκαν τετοια μετρα.

BaKXOS_Lysios έγραψε:Αρίστος έγραψε:Aγκυλωτος σταυρος ειναι τα προστιμα κατα των ανεμβολιαστων, οι απολυσεις χιλιαδων υγειονομικων και ο περιορισμος των μετακινησεων μονο με sms. Oυτε στην Κατοχη απο τους Ναζι δεν εφαρμοστηκαν τετοια μετρα.
Δεν είναι έτσι και το ξέρεις. Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω καν.

Αρίστος έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Δεν είναι έτσι και το ξέρεις. Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω καν.
Κι ομως, ακριβως Τριτο Ραιχ θυμιζαν αυτα τα μετρα.
https://www.ertopen.com/news/ellada/ite ... eionazismo
Πάντως, τα μ έ τ ρ α που ελήφθησαν μετά τις 27 Φεβρουαρίου 1933 επέτρεψαν τη γενίκευση και τη συστηματοποίηση της δίωξης για π ρ ο λ η π τ ι κ ο ύ ς λόγους.

Προέλλην έγραψε:Αρίστος έγραψε:
Κι ομως, ακριβως Τριτο Ραιχ θυμιζαν αυτα τα μετρα.
https://www.ertopen.com/news/ellada/ite ... eionazismoΠάντως, τα μ έ τ ρ α που ελήφθησαν μετά τις 27 Φεβρουαρίου 1933 επέτρεψαν τη γενίκευση και τη συστηματοποίηση της δίωξης για π ρ ο λ η π τ ι κ ο ύ ς λόγους.
Με τον Φράνκο και τον Χίτλερ δεν θα ήσουν την δεκαετία του 30;

Αρίστος έγραψε:Aγκυλωτος σταυρος ειναι τα προστιμα κατα των ανεμβολιαστων, οι απολυσεις χιλιαδων υγειονομικων και ο περιορισμος των μετακινησεων μονο με sms. Oυτε στην Κατοχη απο τους Ναζι δεν εφαρμοστηκαν τετοια μετρα.