Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Σεπ 2022, 12:44

ο κούλης μας πίεσε να μπολιαστούμε
είναι υπεύθυνος για τον πιθανό θάνατό μας

θέλει να μας εξοντώσει ομαδικώς
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Σεπ 2022, 14:49

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 10 Σεπ 2022, 15:39

Ρε τόσο κόπο κάνετε, δεν ανοίγετε κι ένα γραφείο τελετών να μην πηγαίνει χαμένος ο κόπος;.. :D
<<Τελεταί Ξαφνικίδης>> :laugh1:
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Σεπ 2022, 16:56

ακομη μια 27χρονη σημερα δασκαλα μαλιστα
και το ζητημα δεν ειναι αν εφυγε απο το εμβολιο το θεμα ειναι να αρχισει μια ερευνα
για να δουν απο που και πως προερχονται οι ξαφνικιτιδες σε νεους

αυτο πρεπει να μας καιει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 10 Σεπ 2022, 18:24

nemo έγραψε:ακομη μια 27χρονη σημερα δασκαλα μαλιστα
και το ζητημα δεν ειναι αν εφυγε απο το εμβολιο το θεμα ειναι να αρχισει μια ερευνα

αυτο πρεπει να μας καιει

Βρε χαζούλη, ανεξάρτητα από ηλικία όλοι έχουμε μια πιθανότητα να πάθουμε ξαφνική και αναίτια ανακοπή στα καλά καθούμενα (δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς είναι το ποσοστό, το οποίο μάλιστα αύξανεται ελαφρά αμέσως μετά από έντονη σωματική άσκηση). Εν τέλει μέσα σε σε ένα πληθυσμό σε κάποιους συμβαίνει. Αυτό που θα πρέπει κανείς να κοιτάξει είναι το ποσοστό των ετήσιων ξαφνικίτιδων προ και μετά κορονοιου και να δει αν υπάρχει σημαντική αύξηση αυτού του αναμενόμενου ποσοστού. Και πάλι θα είναι δύσκολο βέβαια να βγει συμπερασμα, γιατί είναι γνωστό ότι κι ο κορονοιος έχει επίδραση στην καρδιά σε πολλές περιπτώσεις. Θα πρέπει να ελεγχθεί τότε αν τα ξαφνικά κρούσματα θανάτων είχαν περάσει κορονοιο, είχαν εμβολιαστεί κλπ κλπ. Δεν βγαίνει τόσο εύκολα ένα επιστημονικό συμπέρασμα, πρέπει να περάσουν χρόνια και να υπάρχει σημαντικό και αξιόπιστο data για να μελετηθεί.*

* Αυτό το τελευταίο το γνωρίζουν βέβαια πολύ καλά και οι φαρμακευτικές που κατασκεύασαν τα εμβόλια, και πιθανόν το εξέλαβαν υπόψη στην ταχύτητα κατασκευής....(έτσι για να μην λέτε ότι δεν είμαι κι αντικειμενικός :D )
1 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 10 Σεπ 2022, 19:30

Δεν τρεχει τιποτα, εμπιστεύεστε την ΕπΙσΤηΜη!
Πάντα πέθαιναν οι νεοι ξαφνικα απο τιποτα (νοου).
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Σεπ 2022, 20:12

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nemo έγραψε:ακομη μια 27χρονη σημερα δασκαλα μαλιστα

αυτο πρεπει να μας καιει

Βρε χαζούλη, ανεξάρτητα από ηλικία όλοι έχουμε μια πιθανότητα να πάθουμε ξαφνική και αναίτια ανακοπή στα καλά καθούμενα (δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς είναι το ποσοστό, το οποίο μάλιστα αύξανεται ελαφρά αμέσως μετά από έντονη σωματική άσκηση). Εν τέλει μέσα σε σε ένα πληθυσμό σε κάποιους συμβαίνει. Αυτό που θα πρέπει κανείς να κοιτάξει είναι το ποσοστό των ετήσιων ξαφνικίτιδων προ και μετά κορονοιου και να δει αν υπάρχει σημαντική αύξηση αυτού του αναμενόμενου ποσοστού. Και πάλι θα είναι δύσκολο βέβαια να βγει συμπερασμα, γιατί είναι γνωστό ότι κι ο κορονοιος έχει επίδραση στην καρδιά σε πολλές περιπτώσεις. Θα πρέπει να ελεγχθεί τότε αν τα ξαφνικά κρούσματα θανάτων είχαν περάσει κορονοιο, είχαν εμβολιαστεί κλπ κλπ. Δεν βγαίνει τόσο εύκολα ένα επιστημονικό συμπέρασμα, πρέπει να περάσουν χρόνια και να υπάρχει σημαντικό και αξιόπιστο data για να μελετηθεί.*

* Αυτό το τελευταίο το γνωρίζουν βέβαια πολύ καλά και οι φαρμακευτικές που κατασκεύασαν τα εμβόλια, και πιθανόν το εξέλαβαν υπόψη στην ταχύτητα κατασκευής....(έτσι για να μην λέτε ότι δεν είμαι κι αντικειμενικός :D )

εγω βγαζω απο την μεση τον κοβιτ και συ μου λες παλι για κοβιτ εγω ειπα οτι ειναι καιρος
η επιστημη να το ψαξει το θεμα ...μπορει να φταιει κατι αλλο ... αν φταιει ο κοβιτ τοτε φταιει και το εμβολιο μαζι πανε αυτα εξαλλου μια μικρη αυξηση καρδιακων παθησεων ειχαμε και πριν τον κοβιτ
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 10 Σεπ 2022, 20:24

nemo έγραψε:εγω βγαζω απο την μεση τον κοβιτ και συ μου λες παλι για κοβιτ εγω ειπα οτι ειναι καιρος
η επιστημη να το ψαξει το θεμα ...μπορει να φταιει κατι αλλο ... αν φταιει ο κοβιτ τοτε φταιει και το εμβολιο μαζι πανε αυτα εξαλλου μια μικρη αυξηση καρδιακων παθησεων ειχαμε και πριν τον κοβιτ

Ωραία... τότε προτού αρχίσετε τα αγγελτήρια τα μνημόσυνα και τις τελετές με το γραφείο "Τελεταί Ξαφνικίδης" ελέγξτε τα ποσοστά και βλέπουμε...
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 10 Σεπ 2022, 20:26

ВладимирВладимирович έγραψε:Δεν τρεχει τιποτα, εμπιστεύεστε την ΕπΙσΤηΜη!

Ναί πάντα και σε όλες τις χώρες. Υπάρχουν θάνατοι απο ανακοπή που δεν οφείλεται σε προβλήματα καρδιακά κλπ. Τίποτα δεν είναι τέλειο και η φύση δεν ξεφεύγει απο αυτό τον κανόνα...
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Σεπ 2022, 20:50

BaKXOS_Lysios έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Δεν τρεχει τιποτα, εμπιστεύεστε την ΕπΙσΤηΜη!

Ναί πάντα και σε όλες τις χώρες. Υπάρχουν θάνατοι απο ανακοπή που δεν οφείλεται σε προβλήματα καρδιακά κλπ. Τίποτα δεν είναι τέλειο και η φύση δεν ξεφεύγει απο αυτό τον κανόνα...

εγω θελω να γινει κατανοητο πως οτι λενε οι ψεκ απο την αναποδη λενε και οι αντιψεκ

δεν φταινει τα εμβολια ; καλως ! τοτε να αρχισει μια ερευνα για το τι φταιει
το απο παντα ειχαμε αυτα τα φαινομενα δεν λεει τιποτα γιατι τα ειχαμε σε πολυ μικρο ποσοστο
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”