Bλεπω δεν χανεις ευκαιρια ε;
Σκεφτηκες...πως
1.Εχει σβηστει το αρχειο του παλιου
2.Οτι δεν θυμαμαι και τι απαντησες
Και ειπες να πατησεις πανω σε αυτα για να με βγαλεις αναξιοπιστο και να με βρισεις για ακομη μια φορα
Δυστυχως οντως εχει σβηστει το αρχειο του παλιου αλλιως τωρα θα εβλεπες και την απαντηση σου που ειχες δωσει σε pm
Τωρα αναγκαστικα θα αρκεστεις στο να δεις εμενα να
1.Καλω το χελωνο σε αναλογο debate
2.Nα δεις που ξεκινησε η αρχικη ιδεα και πως επεσε στο τραπεζι το ονομα σου
viewtopic.php?f=3&t=4036&hilit=SKYPE&start=90
Συνεντεύξεις
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Re: Συνεντεύξεις
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
vallon
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:Να ξεκαθαρισω εδω οτι εγω δεν προκειται να νομιμοποιησω το Γιαννοπουλο με συνεντευξεις η αλλα παιχνιδακια.
Γιατι ο συγκεκριμενος με προσβαλει δεκα φορες καθε βδομαδα και δεν σεβεται ουτε τα επαγγελματικα μου.
Ο ανθρωπος ειναι ΒΑΡΕΙΑ αρρωστος και αναζητα απεγνωσμενα την προσοχη των αλλων.
Επειδη δεν μπορει να την εχει γραφοντας δημιουργικα προσπαθει να την κερδισει με προσβολες και ρουφιανιλικια.
Εγω δεν εχω αναγκη απο φημη γιατι εχω αφθονη, γιατι να του δωσω ενα κομματι απο τη δικη μου οταν παιζει βρωμικα;
.
Σε αυτό συμφωνώ φίλε Αρίστο,
όμως είμαι σίγουρος ότι θα βοηθούσε στο να φανεί η πολιτική ένδεια του Γιαννόπουλου καθώς είμαι σίγουρος ότι θα ξεφτιλιζόταν
για παράδειγμα τι θα απαντούσε ο ΓΓ εάν του απευθυνόταν η ερώτηση:
Τι θα κάνετε σαν νουδούλα με το μεταναστευτικό; θα κλείνατε τα σύνορα; θα βυθίζατε τις βάρκες με τους μετανάστες που περνάνε το Αιγαίο;
αλλά είμαι σίγουρος ότι θα την έκαναν γαργάρα...
οκ
δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα
αποσύρω την πρότασή μου
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ξαναλεω οτι αυτη τη στιγμη ετοιμαζεται συνεντευξη Διαδοχου.
Τωρα το πως σας ηρθε οτι εγω ειδικα θα μπορουσα να παρω συνεντευξη απο το Γιαννοπουλο η να εχω παιχνιδακια μαζι του...
ειναι επειδη εσας δεν σας εχει θιξει στα επαγγελματικα σας.
Και τι ενδιαφερον θα ειχε μια συνεντευξη με το Γιαννοπουλο;
Οτι θα υποστηριζε οτι ο Γεωργιαδης ειναι θυμα συριζεικης συνωμοσιας και οχι παιδεραστης;
Απο τωρα δεν ξερουμε τις ΒΑΡΕΤΕΣ αποψεις του σε ολα τα ζητηματα;
.
Τωρα το πως σας ηρθε οτι εγω ειδικα θα μπορουσα να παρω συνεντευξη απο το Γιαννοπουλο η να εχω παιχνιδακια μαζι του...
ειναι επειδη εσας δεν σας εχει θιξει στα επαγγελματικα σας.
Και τι ενδιαφερον θα ειχε μια συνεντευξη με το Γιαννοπουλο;
Οτι θα υποστηριζε οτι ο Γεωργιαδης ειναι θυμα συριζεικης συνωμοσιας και οχι παιδεραστης;
Απο τωρα δεν ξερουμε τις ΒΑΡΕΤΕΣ αποψεις του σε ολα τα ζητηματα;
.
2 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
'71
- Crazy poster

Καμία ανοχή στα σκουπίδια,εμπάργκο στις δημοσιεύσεις τους και διαδικτυακή ροχάλα στα τερματικά τους.Είναι λάθος γενικά να αντιμετωπίζονται με όρους κατανόησης-ανεκτικότητας άτομα τα οποία δεν πιστεύουν σ'αυτές τις σπουδαίες για τη συνοχή των κοινωνιών αρετές.Δε γνωρίζω τον Αρίστο προσωπικά ούτε έχω παρακολουθήσει τη μακροχρόνια διαμάχη του με τους διαδικτυακούς τραμπούκους-αλητάμπουρες (μισθοδοτούμενους ή μη) που στέκονται κάτω από το φλάμπουρο του αηδιαστικού μητσοτάκη,οφείλω όμως να πάρω το μέρος του και να τον υποστηρίξω γιατί αυτός είναι ο αδύναμος στη συγκεκριμένη και στοχοποιείται με τακτικές δολοφονίας χαρακτήρων,όμοια όπως το κάνει το συγκρότημα σκάιξεφτίλες για γνωστούς πολιτικούς.Αρκετά με το κάθε "ματωμένο πανί" που μας ζαλίζει τα χρυσελεφάντινα μέζεα στο όνομα της καλοσύνης μας και της δημοκρατικής καρδιάς μας.Κανένα έλεος.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Στο 11.57 περίπου, ο Αρναούτογλου λέει ότι "βγήκαμε η πρώτη χώρα παγκοσμίως στο μίσος στο διαδίκτυο".
Σε ποια έρευνα αναφέρεται; Ψάχνω να βρω κάτι σχετικό και δεν το βρίσκω.
Αν υποθέσουμε ότι ισχύει αυτό που λέει, προφανώς δεν το έβγαλε από το κεφάλι του, τότε είναι μια είδηση που πρέπει να προβληματίσει.
Από τις 237 χώρες του πλανήτη, έχουμε αυτή τη θλιβερή πρωτιά;
Πρώτοι στο μίσος;
Δεν με εκπλήσσει βέβαια.
Εσάς πώς σας ακούγεται;
0 .
-
'71
- Crazy poster

-
bizeli
- Moderator

Αν είναι αληθές, δε σε απασχολεί που ζεις σε μια κοινωνία που βγαίνει πρώτη σε μίσος;
Θέλω να πω είσαι μέλος αυτής της κοινωνίας.
Μπορεί να στραφεί κι εναντίον σου.
Θέλω να πω είσαι μέλος αυτής της κοινωνίας.
Μπορεί να στραφεί κι εναντίον σου.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Υπαρχει ανοχη σε ρατσιστικες και ναζιστικες αποψεις, για αυτο ισως βγηκαμε πρωτοι. Δες τι γινεται κατω απο σχολια σε σελιδες καποιων συγκεκριμενων εφημεριδων για να καταλαβεις.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Με τόση αυστηρή νομοθεσία σχετικά με τη ρητορική μίσους στο διαδίκτυο και πάλι βγαίνουμε πρώτοι;
0 .