Δυο φόρουμ στο στόχαστρο της ΔΗΕ για αντιεμβολιαστική προπαγάνδα.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Δυο φόρουμ στο στόχαστρο της ΔΗΕ για αντιεμβολιαστική προπαγάνδα.

Δημοσίευσηαπό vallon » 29 Σεπ 2021, 10:31

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Aς εβαζε φωτο νεοδημοκρατων υποδικων για προμηθειες σε εξοπλιστικα συστηματα και εγω δεν θα εκανα αναφορα
Ο τυπος σε νημα για τον Μητσοτακη και την εξωτερικη πολιτικη πηγε να συσχετισει την ΝΔ με ατοπηματα του ΠΑΣΟΚ

Εσυ Ραν αν σε ενα νημα για καποιες κινησεις του ΚΚΕ σου πεταγε καποιος φωτογραφιες Πασοκων προσπαθωντας να εξισωσει το ΚΚΕ με το ΠΑΣΟΚ δεν θα αντιδρουσες;

Σύντομα θα είσαστε όλοι υπόδικοι και θα δικαστείτε ενώπιον του Ελληνικού λαού για όλες τις κομπίνες που κάνατε.
Το ότι σε καλύπτει ο συντονισμός με την ρατσιστική στάση του και έχεις ασυλία , δεν σημαίνει ότι όταν αναγκαστεί ο λαομίσητος πρωθυπουργός σας ; να πάει σε εκλογές θα συνεχίσεις να έχεις την ίδια ασυλία.
Τοτε ο χρηματιζόμενος διαχειριστής θα αλλάξει και θα υποστηρίζει το νέο κυβερνητικό κόμμα και εσύ θα κράζεις για προστάτες

Η οργή του λαού θα πέσει πάνω σας λαμόγια της δεξιάς ρεμούλας
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Σεπ 2021, 11:11

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Aς εβαζε φωτο νεοδημοκρατων υποδικων για προμηθειες σε εξοπλιστικα συστηματα και εγω δεν θα εκανα αναφορα
Ο τυπος σε νημα για τον Μητσοτακη και την εξωτερικη πολιτικη πηγε να συσχετισει την ΝΔ με ατοπηματα του ΠΑΣΟΚ

Εσυ Ραν αν σε ενα νημα για καποιες κινησεις του ΚΚΕ σου πεταγε καποιος φωτογραφιες Πασοκων προσπαθωντας να εξισωσει το ΚΚΕ με το ΠΑΣΟΚ δεν θα αντιδρουσες;

Όλοι αντιδρούμε με κάποιο τρόπο όταν θεωρήσουμε ότι θιγόμαστε από κάτι, ειδικά αν πίσω του υπάρχει φανερή ή κρυφή σκοπιμότητα.
Και ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως από αυτούς που γράφουν χρόνια στο ''ελεύθερο'' έχουν αντιδράσει με τρόπο πολλές φορές άκομψο σε περιπτώσεις που θίχτηκαν πραγματικά ή παρεξήγησαν κάποια κατάσταση.
Υπάρχουν εκατοντάδες καταγεγραμμένες περιπτώσεις στο αρχείο του φόρουμ που αποδεικνύουν ότι ''ουδείς αναμάρτητος''.
Όπως υπάρχουν και τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τις προσπάθειες της διαχείρισης να κρατήσει τις ισορροπίες, άλλοτε με σχετική επιτυχία άλλοτε με πάλι σχετική αποτυχία.
Και συνήθως έχουμε τέλος καλό οπότε όλα καλά και πάμε παρακάτω.
Αλλά καλό είναι μερικές φορές να επαναλαμβάνουμε προς εμπέδωση τα αυτονόητα ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στο να διαμορφώσει και να διατηρήσει το ελεύθερο το χαρακτήρα που του αξίζει.
Αξιόλογους χρήστες έχουμε (με ικανότητες πολύ πάνω από το μέσο όρο της πλέμπας που λυμαίνεται τα ελληνικά φόρουμ) ας αποκτήσουμε και αυτογνωσία των δυνατοτήτων μας ώστε να πάψουμε επιτέλους να παλιμπαιδίζουμε. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 29 Σεπ 2021, 11:12

nemo έγραψε:ο γιαννους ανεβασε νημα για τον κουλι -εδω γελαμε ενω συγχρονως κτυπαμε το κεφαλι μας στον τοιχο
οκ μεχρι εδω αλλα υπαρχουν νηματα με νηματα οταν ενα μελος εχει ιδιαιτερη συμπαθεια για ενα τιτλο
που ανεβαζει τοτε και ο συντονιστης οφειλει να το προστατεψει αν εγω που ενδεχεται να τρολλαρω
σε ενα νημα τοτε καλως ο συντονιστης να μου το αφαιρεσει ///αυτη ειναι η θεση μου για ολα τα μελη
τωρα για την λογοκρισια σχετικα με τον εμβολιασμο μπορουμε να χρησιμοποιουμε διαφορετικες λεξεις
και ο συντονισμος μπορει να κανει τα στραβα ματια αν αυτο δεν επηρεαζει την λειτουργεια του φορουμ
ουγκ ..μιλησα

H επαναλαμβανομενη προσπαθεια φορτωματος μιζων που πηρε το ΠΑΣΟΚ στην ΝΔ δεν ειναι τρολαρισμα
Τι δεν καταλαβες ακριβως;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 29 Σεπ 2021, 11:14

vallon έγραψε:
Σύντομα θα είσαστε όλοι υπόδικοι και θα δικαστείτε ενώπιον του Ελληνικού λαού για όλες τις κομπίνες που κάνατε.
Το ότι σε καλύπτει ο συντονισμός με την ρατσιστική στάση του και έχεις ασυλία , δεν σημαίνει ότι όταν αναγκαστεί ο λαομίσητος πρωθυπουργός σας ; να πάει σε εκλογές θα συνεχίσεις να έχεις την ίδια ασυλία.
Τοτε ο χρηματιζόμενος διαχειριστής θα αλλάξει και θα υποστηρίζει το νέο κυβερνητικό κόμμα και εσύ θα κράζεις για προστάτες

Πολυ περιεκτικο post
Θα γινουμε υποδικοι και θα καταδικαστουμε
Ο συντονισμος εχει ρατσιστικη σταση εγω εχω ασυλια και ο διαχειριστης χρηματιζεται!!!!

Αν επρεπε να μαντεψω θα ελεγα πως το συγκεκριμενο post ανηκει σε αυτον
Εικόνα
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 29 Σεπ 2021, 12:35

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
vallon έγραψε:

Πολυ περιεκτικο post
Θα γινουμε υποδικοι και θα καταδικαστουμε
Ο συντονισμος εχει ρατσιστικη σταση εγω εχω ασυλια και ο διαχειριστης χρηματιζεται!!!!

Αν επρεπε να μαντεψω θα ελεγα πως το συγκεκριμενο post ανηκει σε αυτον
Εικόνα

κι εγώ μπορώ να μαντέψω απο ποιόν έρχεται το ποστ σου...
Εικόνα

:laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Σεπ 2021, 13:50

Κατάφορη παραβίαση των ψεκαστικών δικαιωμάτων του Βλαδίμηρα. Υπόκειται σε διακρίσεις.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 29 Σεπ 2021, 14:37

Λαχουρένιος έγραψε:Οταν καποιος κανει ριπορτ δεν μπορεις να το αγνοησεις.

Εξαίρεση αν έχει γράψει κάποιος για το έργο του Θεοδωράκη και για την απήχηση σε όλους τους τομείς περιλαμβανομένης και της Πολιτικής.

Εκεί δεν χρειάζεται ριπόρτ. Πετάγεται σαν ελατήριο και μεταφέρει τα γραφόμενα από τα "Εσωτερικά" στη στήλη "Κοινωνικά" (Αγγελτήρια θανάτων, κηδείες).

Το είχε και στην ταινία "Δρ. Ζιβάγκο". Τον είχε προειδοποιήσει τον γιατρό Ζιβάγκο ο σύντροφος. Του είπε φεύγοντας "Προσαρμόσου".
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 29 Σεπ 2021, 15:39

nemo έγραψε:ο γιαννους ανεβασε νημα για τον κουλι -εδω γελαμε ενω συγχρονως κτυπαμε το κεφαλι μας στον τοιχο
οκ μεχρι εδω αλλα υπαρχουν νηματα με νηματα οταν ενα μελος εχει ιδιαιτερη συμπαθεια για ενα τιτλο
που ανεβαζει τοτε και ο συντονιστης οφειλει να το προστατεψει αν εγω που ενδεχεται να τρολλαρω
σε ενα νημα τοτε καλως ο συντονιστης να μου το αφαιρεσει ///αυτη ειναι η θεση μου για ολα τα μελη
τωρα για την λογοκρισια σχετικα με τον εμβολιασμο μπορουμε να χρησιμοποιουμε διαφορετικες λεξεις
και ο συντονισμος μπορει να κανει τα στραβα ματια αν αυτο δεν επηρεαζει την λειτουργεια του φορουμ
ουγκ ..μιλησα

H επαναλαμβανομενη προσπαθεια φορτωματος μιζων που πηρε το ΠΑΣΟΚ στην ΝΔ δεν ειναι τρολαρισμα

Μα...ναιιιι καλέ

ότι είναι νόμιμο................. είναι και ηθικό...!!!

σας σπουδάσαμε τόσα χρόνια δεξιάς κατέστρεψαν τη χώρα

Εικόνα
Τον Σεπτέμβριο του 2008 ο τότε υπουργός Ναυτιλίας Γιώργος Βουλγαράκης, βρίσκεται στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής σχετικά με τη συμμετοχή του σε offshore εταιρείες και την εμπλοκή της συζύγου του Αικατερίνης Πελέκη, σε υποθέσεις της Μονής Βατοπεδίου. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη από τη Μαρία Χούκλη δέχεται το ερώτημα:

«Ναι, μπορεί η συμπεριφορά σας να είναι νόμιμη. Ηθική όμως είναι;». Ο υπουργός οργίζεται: «Τι είναι αυτά που λέτε; Ισχυρίζεστε ότι το νόμιμο είναι ή μπορεί να είναι ανήθικο; Τότε πρέπει να αλλάξουμε όλη τη νομοθεσία μας, να την κάνουμε ηθική».

https://www.postmodern.gr/nomimo-kai-it ... eis-voylg/

ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑ
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Σεπ 2021, 17:02

ουγκ ..μιλησα

και τι ειναι ; αν δεν ειναι τρολαρισμα; δικαστικη αιθουσα οπου θα δικαστει ο κουλις ;
δεν καταλαβα εγω ισα ισα στην περιπτωση αυτη πηρα το μερος σου οπως θα εκανα για καθε μελος
που θελει να κρατησει το νημα καθαρο λογικεψου γιαννους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Σεπ 2021, 19:11

Εικόνα

εκανα δοκιμη για να ανεβασω μια φωτο απο συνδεσμο =δεν θυμομουν απο ποτε ειχα να το κανω :D

και τι διαφορα εχει μια φωτο που την εχεις αποθηκευμενη και την ανεβαζεις μεσω φορουμ
με μια αλλη που την ανεβαζεις μεσω συνδεσμου ή σελιδας ;
ποιος μπορει να μας λυσει αυτην την απορια ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”