Re: Cafeteria

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
libre

Δημοσίευσηαπό libre » 01 Μαρ 2015, 15:33

Diadochos έγραψε:Καλό πήξιμο παιδιά :D

Από αύριο με περιμένει τρελό πήξιμο σε θέματα δουλειάς. Θα τρέχω και δεν θα φτάνω.

Καλό μήνα σε όλους μας !
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 01 Μαρ 2015, 20:20

libre έγραψε:
Diadochos έγραψε:Καλό πήξιμο παιδιά :D

Από αύριο με περιμένει τρελό πήξιμο σε θέματα δουλειάς. Θα τρέχω και δεν θα φτάνω.

Καλό μήνα σε όλους μας !

Eγώ έπηξα το Σάββατο το πρωί στην δουλειά, έπρεπε να τελειώσει μια τεράστια παραγγελία μέσα σε 6 ώρες. Η δνση είχε την εντύπωση ότι αρκούσε να μου διαθέσει μεγάλο αριθμό εργατών. Δυστυχώς αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα γιατί οι περισσότεροι δεν ήξεραν την ρουτίνα του συγκεκριμένου τμήματος και μου ερχόταν συνεχώς με ένα τι πρέπει να κάνω εγώ και έπρεπε να χάνω ώρα να τους εξηγώ. Η παραγγελία έφυγε, τώρα το τι θα παίξει δεν ξέρω, μπλέχτηκαν πολλά χέρια και δεν είχα απόλυτο έλεγχο. Θα δείξει προσεχώς. Σταυρώνω δάχτυλα, πιάνω κόκκινα, ανάβω κεράκια :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
White
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό White » 01 Μαρ 2015, 20:25

Τι επαγγέλλεστε;
0 .
Κοιτάζοντας το είδωλο μου στον καθρέπτη, ένα πράγμα μπορώ να πω:
"Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!!!"

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 01 Μαρ 2015, 20:50

White έγραψε:Τι επαγγέλλεστε;

-coach για επιχειρήσεις και στελεχη, σεμιναριστας
-συμβουλος ταξιδιωτικου γραφειου
-διαχειριστης κοινωνικου δικτυου

Εσεις δεσποσύνη;
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 01 Μαρ 2015, 20:58

White έγραψε:Τι επαγγέλλεστε;

Ανθρώπων και μηχανών Άρχων.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
White
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό White » 01 Μαρ 2015, 23:30

libre έγραψε:Εσεις δεσποσύνη;

Πρόσφατα ανέλαβα το τμήμα αγορών στην εταιρία που ήδη εργαζόμουν
0 .
Κοιτάζοντας το είδωλο μου στον καθρέπτη, ένα πράγμα μπορώ να πω:
"Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!!!"

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 01 Μαρ 2015, 23:44

Εγώ κάνω εμπόριο εργατικής δύναμης.
0 .

Άβαταρ μέλους
prometheus
Bevatron user
Bevatron user

Δημοσίευσηαπό prometheus » 02 Μαρ 2015, 11:00

Ξυπόλυτος Πρίγκιψ έγραψε:http://www......gr/viewtopic.php?f=24&t=9496&sid=8a1ce7559deda11df55b1c7018c95017

Συνάντηση κορυφής! :s_cool

Εικόνα
0 .
"Prometheus was punished by the gods for giving the gift of knowledge to man. He was cast into the bowels of the Earth and pecked by birds."

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 03 Μαρ 2015, 12:52

Σηκώθηκα πρωί και τελειωσα ένα μεγάλο μερος της δουλειας. Μου έφυγε ενα βάρος. Εχει νόημα να φεύγουν οι βαριες και δυσκολες δουλειες οσο γινεται γρηγορότερεα το πρωί, για να αισθάνεσαι πιο κουλ στο υπόλοιπο της μερας.
Τωρα κανω διαλειμμα και πίνω ενα απολαυστικό πρασινο τσαγι (για να θυμηθουμε και τα παλια με το Σατανικό :yesyes: )
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 07 Μαρ 2015, 11:47

Σήμερα θα κάνω συγύρισμα. Πολύ άχαρη δουλειά. Θα πρέπει να είμαι και αλλεργικός στη σκόνη, γιατί καθε φορά έχω μια υπερ το δεον δυσθυμια.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”