Προβλέψεις του Αριστου για τον τουρισμο

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Προβλέψεις του Αριστου για τον τουρισμο

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Ιούλ 2019, 18:42

Λαχουρένιος έγραψε:Επεσα μεσα στο νικητη και επεσα εξω στην διαφορα. Εσυ επεσες εξω στον νικητη που ειναι το σημαντικοτερο. Ελεγες οτι θα σκισετε οχι οτι απλα θα κερδισετε, και τελικα τον ηπιατε εσεις.

ΝΔ δεν εχω ψηφισει ποτε, απο τους δυο μας, νεοδημοκρατης εχεις υπαρξει εσυ και μαλιστα μια περιοδο ησουν και φαν του μπουμπουκου και του Βοριδη στο ΛΑΟΣ... :laugh1:

Παμε παλι, εγω παραδεχθηκα οτι εχασα το νικητη αλλα εσυ δεν παραδεχεσαι οτι κερδισα τρεις προβλεψεις το 2015 και μαλιστα βρισκοντας και τη συγκυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τον Ιανουαριο.

Επισης στις Ευρωεκλογες ειχα πιο συγκρατημενη προβλεψη απο σενα. Μαλιστα στο fb μου μαλωνα τους Συριζαιους που πιστευαν σε νικη και με μερικους παρεξηγηθηκα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Ιούλ 2019, 06:08

Αρίστος έγραψε:Παμε παλι, εγω παραδεχθηκα οτι εχασα το νικητη αλλα εσυ δεν παραδεχεσαι οτι κερδισα τρεις προβλεψεις το 2015 και μαλιστα βρισκοντας και τη συγκυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τον Ιανουαριο.

Επισης στις Ευρωεκλογες ειχα πιο συγκρατημενη προβλεψη απο σενα. Μαλιστα στο fb μου μαλωνα τους Συριζαιους που πιστευαν σε νικη και με μερικους παρεξηγηθηκα.

Σε ο,τι αφορα τις εθνικες, μεχρι τις ευρωεκλογες ελεγες οτι θα τις κερδισετε.

Σε ο,τι αφορα τις ευρωεκλογες, μεχρι τον Μαρτιο οχι απλα ελεγες οτι θα κερδισετε, αλλα εβριζες (και εσυ και αλλοι) εμενα και αλλους που λεγαμε οτι θα τις παρει η ΝΔ και εβγαζες ολες τις δημοσκοπησεις φεικ :laugh1:

Μολις μετα το Μαρτιο αρχισες να τα μαζευεις και να λες οτι θα χασετε στις ευρω. Εγω ελεγα οτι θα χασετε σε ολες τις αναμετρησεις αν οχι απο το 2016 τοτε απο το 2017.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Ιούλ 2019, 06:25

Αφου επιμενεις κατσε να μετρησουμε τα σκορ.

Εγω εχω προβλεψει σωστα:

α) Τη συγκυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ στις εκλογες του Ιανουαριου

β) Τη μεγαλη διαφορα στο δημοψηφισμα

γ) Οτι θα ξαναχουμε κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το Σεπτεμβριο ενω ολοι ελεγαν οτι οι ΑΝΕΛ δεν θα μπουν στη Βουλη.

δ) Στις ευρωεκλογες μιλησα για νικη ΝΔ με μεγαλυτερη διαφορα απο το 2% που ελεγες εσυ.

ε) Στις εθνικες εκλογες του Ιουλιου ελεγα οτι θα χασει ο ΣΥΡΙΖΑ

στ) Που ελεγα οτι θα ΚΕΡΔΙΣΕΙ ο ΣΥΡΙΖΑ; Στις εκλογες του Οκτωβριου. Δεν εγιναν αυτες και αρα δεν πρεπει να μετρησω ηττα. Αλλα επειδη ειμαι large θα τη λογαριασω.

Συνεπως εχω σκορ 5-1 στις προβλεψεις.

Εσυ τι εχεις;

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Ιούλ 2019, 06:31

Να μετρησουμε το σκορ λεει :laugh1:

Ειναι απλα τα πραγματα, εσυ μεχρι τελευταια στιγμη ελεγες οτι στις εθνικες θα κερδισει ο ΣΥΡΙΖΑ, εγω ειπα απο το 2017 οτι θα κερδισει η ΝΔ. Εγω επεσα μεσα και εσυ οχι. Καλοφαγωτο το τρομπονι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Ιούλ 2019, 07:41

Αρίστος έγραψε:Αφου επιμενεις κατσε να μετρησουμε τα σκορ.

Εγω εχω προβλεψει σωστα:

α) Τη συγκυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ στις εκλογες του Ιανουαριου

β) Τη μεγαλη διαφορα στο δημοψηφισμα

γ) Οτι θα ξαναχουμε κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το Σεπτεμβριο ενω ολοι ελεγαν οτι οι ΑΝΕΛ δεν θα μπουν στη Βουλη.

δ) Στις ευρωεκλογες μιλησα για νικη ΝΔ με μεγαλυτερη διαφορα απο το 2% που ελεγες εσυ.

ε) Στις εθνικες εκλογες του Ιουλιου ελεγα οτι θα χασει ο ΣΥΡΙΖΑ

στ) Που ελεγα οτι θα ΚΕΡΔΙΣΕΙ ο ΣΥΡΙΖΑ; Στις εκλογες του Οκτωβριου. Δεν εγιναν αυτες και αρα δεν πρεπει να μετρησω ηττα. Αλλα επειδη ειμαι large θα τη λογαριασω.

Συνεπως εχω σκορ 5-1 στις προβλεψεις.

Εσυ τι εχεις;

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 17 Ιούλ 2021, 22:45

.....................
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 17 Ιούλ 2021, 22:54

Και ψευτης και Γκαντεμης
Ο τυπος που θα ξεπληρωνε το ελληνικο χρεος με τα εσοδα απο τον τουρισμο τα οποια διογκωσε στο μυαλο του εχει εναμιση χρονο που κανει αγωνα για να κλεισουν τα συνορα στους τουριστες

Αρίστος έγραψε:
Και μεχρι το 2028 η ΑΜΕΣΗ και η ΕΜΜΕΣΗ συμβολη του τουρισμου θα ξεπερνα το 40% του ΑΕΠ.

Αρα οι προβλεψεις μου βρισκονται σε πολυ καλο δρομο οταν οι αντιπαλοι μου ζουν σε τοσο ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ που τις αντιμετωπιζουν σαν παπαριες.

Εικόνα

http://www.euro2day.gr/news/economy/art ... llada.html

.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 18 Ιούλ 2021, 09:49

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Και ψευτης και Γκαντεμης
Ο τυπος που θα ξεπληρωνε το ελληνικο χρεος με τα εσοδα απο τον τουρισμο τα οποια διογκωσε στο μυαλο του εχει εναμιση χρονο που κανει αγωνα για να κλεισουν τα συνορα στους τουριστες

Αρίστος έγραψε:
Και μεχρι το 2028 η ΑΜΕΣΗ και η ΕΜΜΕΣΗ συμβολη του τουρισμου θα ξεπερνα το 40% του ΑΕΠ.

Αρα οι προβλεψεις μου βρισκονται σε πολυ καλο δρομο οταν οι αντιπαλοι μου ζουν σε τοσο ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ που τις αντιμετωπιζουν σαν παπαριες.

Εικόνα

http://www.euro2day.gr/news/economy/art ... llada.html

.

γιατί ; έχει καμιά άλλη βαριά βιομηχανία η ελλαδίτσα;

ή μάλλον

οι φίλοι σου οι γερμαναράδες που κάνεις ντεμενάδες εσύ και ο κατάπτυστος άφησαν να αναπτυχθεί κάτι άλλο ;
ή απλά έβαλαν κόμματα πολιτικούς και παρατρεχάμενους όπως εσύ να καταστρέψουν κάθε έννοια παραγωγής και βιομηχανοποίησης;
Τώρα βέβαια μπορέις να χαίρεσαι γιατί καταστρέψατε με το κόλπο του λοκνταουν δήθεν και καλά ότι νοιάζεται αυτή η κεβερνησάρα της ντροπής για τους κακόμοιρους τους Έλληνες * εδώ γελάει το φιλοθέαμον κοινό.... κάθε έννοια μικροεπιχείρησης και επιβίωσης
όλοι θα γίνουμε εργάτες της φράου , γκαρσόνια; ξενοδόχοι; υπαλληλάκια της δεκάρας πεινασμένα και απογοητευμένα..

Ο κούλης και η συμμορία του πρέπει να μισεί πάρα πολύ τους Ελληνες.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 22 Ιούλ 2021, 06:54

Εγω ειμαι γκαντεμης η ο ΚΟυλης και γκαντεμης και ανικανος;

Για να κλεισει τη Μυκονο για 4 μερες ακυρωσαν οι tour operators ενα σωρο πακετα οχι μονο για τη Μυκονο αλλα για αρκετα ελληνικα νησια.

Την επομενη μερα που ανακοινωσε ο κορωνοσεριφης του Κουλη τα μετρα για τη Μυκονο πανηγυριζαν οι τουρκικες εφημεριδες.

Δωρο κανανε φετος στους Τουρκους πρωτα τους Ρωσους τουριστες και τωρα τους τουριστες απο τα πακετα που ακυρωθηκαν.

.
0 .

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 22 Ιούλ 2021, 08:53

ετσι μπράβο Αρίστο

μοίρασε πόνο στον Αρειανό
γιατί μπαοκι με τίποτα δεν το κόβω
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”