Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Οκτ 2022, 00:21

εγω παλι το βλεπω σαν κοσμικο γεγονος μαζι και με τους εμβολιασμους
γιατι και πριν απο δεκα χρονια δεν ειχαμε τοσο παραξενα γεγονοτα και διαδίκτυο ειχαμε
και κινητα αυτον τον καιρο εχουν μαζευτει πολλα γεγονοτα και μαλιστα ως ενα βαθμο ανεξηγητα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Οκτ 2022, 00:38

Perseus1966 έγραψε:1. οταν ειπαν θα βγει εμβολιο σε 6 μηνες ,δεν χρειαζεται να εισαι γιατρος για να καταλαβεις οτι εμβολιο σε 6 μηνες δεν εχει περασει απο τεστ ασφαλειας.

Γιατί όχι;

Κοίτα για παράδειγμα και η ιδέα της μεταμόσχευσης μπορεί σε κάποιους να ακούστηκε creepy όταν πρωτοεπιχειρήθηκε, και εδώ που τα λέμε αγγίζει και τα όρια της επιστημονικής φαντασίας κάποιες φορές, αλλά ευτυχώς υπήρχαν και υπάρχουν πρωτοπόροι άνθρωποι όπου από μια τρελή ιδέα ξεκινούν και φτάνουμε σήμερα στα σύγχρονα επιτεύγματα της ιατρικής επιστήμης.
Εξέλιξη και πρόοδος ονομάζεται.
Τα νέας τεχνολογίας εμβόλια πιθανώς ακολουθούν διαφορετικά πρωτόκολλα ασφαλείας.
Και ναι πρέπει να είσαι γιατρός για να τα καταλάβεις όλα αυτά πόσο μάλλον να εκφέρεις και γνώμη.

Perseus1966 έγραψε: 2.οταν αρχισαν τα παχια τα λογια για 95 % προστασια και αλλα ,μου εκανε τρομερη εντυπωση οτι στον βολιασμο της μανας μου υπεγραψε χαρτί οτι κανει το εμβολιο με την θεληση της και δεν φέρουμε ευθυνη.

Δε θυμάμαι να υπέγραψα ποτέ κανένα τέτοιο χαρτί.
Νομίζω αυτό ήταν περισσότερο ένας αστικός μύθος που πρωτοκυκλοφόρησε όταν βγήκαν τα εμβόλια.
Δε διαπιστώθηκε ποτέ από κάποιον αυτό και όσοι συμμετείχαμε στον εμβολιασμό μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.
Εκτός και αν η μητέρα σου ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση που έπρεπε να υπογράψει κάποιο τέτοιο χαρτί για άλλον λόγο.
Αλλά στον γενικό πληθυσμό δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Οκτ 2022, 00:45

nemo έγραψε:εγω παλι το βλεπω σαν κοσμικο γεγονος μαζι και με τους εμβολιασμους

Όπως λέμε ζώδια κι άστρα;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Οκτ 2022, 01:06

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:εγω παλι το βλεπω σαν κοσμικο γεγονος μαζι και με τους εμβολιασμους

Όπως λέμε ζώδια κι άστρα;

ναι και δεν μπορουμε να ξεφυγουμε προτου τελειωσει
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Οκτ 2022, 02:16

nemo έγραψε:μπιζελι δεν ανακατευομαι αλλα δεν μπορεις να λες οτι δεν αυξηθηκαν οι ξαφνικοι θανατοι
ειναι παγκοσμιο γεγονος πλεον χωρις να υποστηριζω οτι φταινε τα εμβολια
αλλα οτι κατι παιζει -παιζει και πολυ μαλιστα

Πέρα από τα στατιστικά μοντέλα, τα πινακάκια και τους αριθμούς που σαφώς δίνουν μια καλύτερη εικόνα πιστεύω ότι δεν πρέπει να παραβλέπουμε και τη φιλοσοφική θεώρηση του θέματος.
Πρώτα απ'όλα ο θάνατος είναι μια φυσική διαδικασία αυτής που ονομάζουμε "κύκλος της ζωής". Οι άνθρωποι δείχνουν να το ξεχνάνε αυτό ή να μην το αποδέχονται.
Το αν ο κύκλος της ζωής για τον καθένα μας είναι μικρός ή μεγάλος ή αν εξαρτάται από περιβαλλοντικούς ή γενετικούς παράγοντες ή τις επικρατούσες συνθήκες κάθε εποχής, στην τελική το αποφασίζει αυτός ο κυριούλης
Εικόνα
και πίστεψέ με θεωρεί τελείως αδιάφορο τι θεωρείς εσύ "ξαφνικό" θάνατο.

Μπορεί η ανθρώπινη νόηση να είναι τόσο φτωχή, ώστε να αδυνατεί να χωρέσει την ιδέα του θανάτου αλλά μη στεναχωριέσαι κάποιος άλλος κρατάει το τεφτέρι.
Κατά βάθος είμαστε θλιβερές και ατυχείς υπάρξεις. Θλιβερές γιατί ξεχνάμε πόσο θνητοί και μικροί είμαστε μπροστά στον θάνατο και ατυχείς γιατί έχουμε επίγνωση σε σχέση με άλλα κατώτερα έμβια όντα.

Συνεπώς, καλέ μου φίλε, υπάρχουν άπειροι λόγοι να πεθάνει κάποιος και το γεγονός ότι ζούμε είναι από σπόντα. Μη σου φαίνεται τόσο παράδοξο όταν πεθαίνει κάποιος.
Και σε παγκόσμιο επίπεδο κιόλας.
:laugh1:
Έλαααααα πεθαίνουν άνθρωποι σε όλον τον κόσμο; Πρωτάκουστο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Οκτ 2022, 07:48

Perseus1966 έγραψε:Σαφεστατα και μπορώ να τους ελεγξω ,δεν ειπα οτι θα βγαλω εγω εμβολιο ,ο ελεγχος ειναο απλούστατος αρκεί να εχεις τελειωσει δημοτικο ,που απο οτι φαινεται εσυ δεν...

Δεν εχεις ουτε το 1% της γνωσης που χρειαζεται για να τους ελεγξεις αλλα ουτε και την κριση. Μεινε στο αντικειμενο σου (αν εχεις) και ασε τα εμβολια στους γιατρους και τους φαρμακοποιους.

2.οταν αρχισαν τα παχια τα λογια για 95 % προστασια και αλλα ,μου εκανε τρομερη εντυπωση οτι στον βολιασμο της μανας μου υπεγραψε χαρτί οτι κανει το εμβολιο με την θεληση της και δεν φέρουμε ευθυνη.

Εισαι παθολογικος ψευτης, επιπεδου Αριστου ή και χειροτερος. Εχω εμβολιαστει 3 φορες, ποτε δεν μου εδωσαν τετοιο χαρτι αλλα ουτε και σε κανενα γνωστο μου που εμβολιαστηκε.

Παλι βγαζεις γεγονοτα απο το κεφαλι σου για να δημιουργησεις συγκεκριμενες εντυπωσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Οκτ 2022, 07:52

bizeli έγραψε:Τι να μαζέψεις ρε Λαχουρένιε; Και να ήταν μόνο αυτό το νήμα.
Τα στρατόπεδα στην κοινωνία έχουν ήδη παγιωθεί.
Έχουμε 3 χρόνια σε αυτήν την κατάσταση.
Ο καθένας πλέον είναι ο εαυτός του και η κρίση του.
Όσον αφορά τον όρο "ξαφνικίτιδα" δεν είναι κάτι καινούριο ούτε αφορά μόνο το φόρουμ. Κυκλοφορεί παντού.
Όποιος μπαίνει εδώ μέσα είναι υπ' ευθύνη του στο πώς θα αξιολογήσει το περιεχόμενο και την αξιοπιστία του.
Πιστεύω δεν είναι κάτι που αφορά τη συντονιστική ομάδα. Οι απόψεις αυτές κυκλοφορούν κι εκεί έξω διάχυτες.

Το να παει ενα νημα σε καδο ειναι υποθεση 10 δευτερολεπτων. Εχω κανει συντονιστης και ξερω. Απλως υπαρχει ανοχη σε τετοια νηματα γιατι και η ιδια η διαχειριση εχει αντιεμβολιαστικες αποψεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Οκτ 2022, 08:23

μπιζελι και λαχου -καλα ο λαχου ειναι φευγατος εντελως λεμε τωρα για το μπιζελι που ισορροπει καπως
ας αφησουμε το ποσοστο της αποψης που αποδιδει ολους τους ξαφνικους θανατους στα εμβολια
και παμε δεκα χρονια πισω υπηρχαν και τοτε ξαφνικοι θανατοι απο καρδια αλλοι στον υπνο τους
και αλλοι στην εργασια τους ή στην ασκηση τους ----υπηρχαν λεμε
αλλα ηταν τοσο σπανιοι που εαν συνεβαιναν προκαλουσαν μεγαλη εντυπωση στην κοινωνια
και το συζητουσαν για καιρο -σημερα η κατασταση εχει αλλαξει λιγο πριν ακομη εμφανιστει ο κοβιτ πολλα
γνωστα μου προσωπα εφυγαν ξαφνικα -δεν θα ξεχασω ποτε την κοπελα 21 ετων που γυρισε απο την δουλεια
εφαγε και επεσε στο κρεβατι να ξεκουραστει και πεθανε ....και τετοια περιστατικα συμβαινουν τωρα
πλεον καθημερινα και δεν προκαλουν καμια εντυπωση και μετα τον κοβιτ εχουμε εξαρση αυτων
των περιστατικων και δεν χρειαζομαι καμια μελετη ή πινακες ή οτιδηποτε αλλο που να μου λεει
το αντιθετο απο αυτο που ζω γιατι εχουν φυγει απο την ζωη πολλα γνωστα και νεα σε ηλικια ατομα
ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΧΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ
αυτο με κανει να αρχιζω να πιστευω οτι εχουν παθει μαλακυνση εγκεφαλου απο
τα εμβολια και δεν το συζητω καν γιατι ζω αναμεσα σε ανθρωπους που εχουν χασει τα παιδια τους
φυσικα και δεν υποστηριζω οτι φταινε αποκλειστικα τα εμβολια αυτο που υποστηριζω ειναι
οτι ο εμβολιασμος επιταχύνει το προβλημα κατα ενα ποσοστο που δεν το γνωριζω ποιο ειναι
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 05 Οκτ 2022, 10:35

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:αλλαζει η επιστημη μπιζελι εχει αλλους στοχους περα απο τα συνηθισμένα που ξερουμε

Η επιστήμη δεν αλλάζει. Μόνο προχωράει μπροστά και εξελίσσεται.
Εσείς αλλάξατε στάση απέναντί της με τη δικαιολογία της αμφισβήτησης και της καχυποψίας.
Και κάποιες ανησυχίες είναι λογικές απέναντι στο καινούριο αλλά εσείς πατώντας πάνω σε αυτό την έχετε δαιμονοποιήσει σε όλες της τις εκφάνσεις.
Και καλά τώρα ξυπνήσατε...

Προσέχετε τα αναχώματα που στήνετε γιατί θα τα βρείτε μπροστά σας.
Όλο αυτό το κλίμα που τρέφεται ενάντια στην επιστήμη μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ σε μελλοντικές καταστάσεις.

Καμμια στάση δεν αλλαξαμε απεναντι στην επιστημη ,επικρινουμε τους τσαρλατάνουςπου πρωοθουν αχρηστα σκευάσματα για να πλουτιζουν.
Οσο για τα λινκ τι σημασια εχουν εισυε τοσο στραβωμενοι που δεν προκειται να τα ανοίξετε,οσοι συμφωνουν μαζι μου δεν χρειαζονται λινκ.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 05 Οκτ 2022, 10:40

bizeli έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Τι παει να πει εμπιστοσυνη ?
Για κατι σοβαρο θα πας σε δυο και σε τρεις γιατρους μεχρι να αποφασισεις τι θα κανεις.
Εμπιστευομαι την επιστημη σημαινει ελεγχω την επιστημη δεν κλεινω τα ματια.
Ολοι οι εμβολιασμενοι που πεθαναν δεν εμπιστευτηκαν την επιστήμη? Γιατι πεθαναν τοτε?

Φυσικά και έχεις δικαίωμα να κάνεις έρευνα για κάθε ιατρική πράξη που αφορά αποκλειστικά το σώμα σου ή γενικότερα το κοινωνικό σύνολο όπως τα εμβόλια.
Αλλά εδώ δεν μιλάμε για μια 2η ή 3η γνώμη σε ένα προσωπικό πρόβλημα υγείας. Το έχετε πάει σε άλλο λέβελ.

Παρατηρείται ότι πάει να διαμορφωθεί ένα κλίμα στο οποίο ο καθένας χωρίς να έχει καμιά δικαιοδοσία ή ιδιαίτερες γνώσεις τοποθετείται στο θέμα χωρίς να έχει στα χέρια του τα απαραίτητα data και τα επιστημονικά στοιχεία.
Και όχι αρθράκια στο ίντερνετ που βρίσκει ο καθένας δεξιά κι αριστερά δεν είναι στοιχεία.
Στοιχεία είναι όταν θα κλειστείς στο εργαστήριό σου, θα κάνεις έρευνα και θα διεξάγεις επιστημονικά δεδομένα.

Και ο ρόλος των ΜΜΕ στη συγκεκριμένη περίπτωση ως 4η εξουσία στο πλαίσιο της αφύπνισης του κοινού και της αποκάλυψης της αλήθειας περισσότερο

Προσωπική αίσθηση είναι ότι δεν αυξήθηκαν οι θάνατοι αλλά οι θάνατοι που δημοσιοποιούνται.
Πιστεύω σε διακρίνει κριτική ικανότητα και αμεροληψία να μπορείς να διακρίνεις το "εμπόριο θανάτων" από επιπόλαια ρεπορτάζ.

Πρέπει να εχω βαλει τουλαχιστον 10 φωτο απο την ευρωπαικη σταριστικη υπηρεσια για υπερβαλλουσα θνησιμοτητα τα οποια δεν εκανες καν τον κοπο να δεις ,αλα ουτε και μονη σου δεν εβαλες στο γκουγκλ excess mortality να δεις τι βγαζει.

https://ec.europa.eu/eurostat/web/produ ... 20220916-1
Παρε λοιπον την ευρωπαικη στατιστικη και οχι κανενα ψεκοσαιτ που λεει για 16% περισσοτερους θανατους τον ιουλιο .
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”