Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 06 Οκτ 2022, 10:31

Παυλος Γ. έγραψε:Δεν μπορουν να τα κρυψουν από την εφορία.

Fauci and wife's net worth increased by $5M during the pandemic, analysis finds
https://www.foxnews.com/politics/fauci- ... ysis-finds

Τα ροιαλτις μπορουν ,εχει βιντεο που το λεει ο φαουτσι,θα βαλω λινκ σργοτερα περιμενουν οι αλλοι να το δουν
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 06 Οκτ 2022, 10:44

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Δεν πιστευω να ζητησεις συγγνωμη...

entipo.jpg

Βρε γιωτα, ξερεις να διαβαζεις? Αυτο δεν ειναι το χαρτι που υπογραφουν οσοι πανε για το εμβολιο. Αυτο αφορα ατομα που δεν μπορουν να δωσουν συγκαταθεση για τον εαυτο τους λογω κακης υγειας και δινει συγκαταθεση καποιος συγγενης για να εμβολιαστει για αυτο σε ρωταει αν δινεις συγκαταθεση.

Εμενα (και σε ολο τον κοσμο που ειναι υγιης) μου ειχαν δωσει αυτο εδω και τις τρεις φορες

https://www.4ype.gr/files/evmoliasmoi/03.pdf

που δεν λεει τιποτα για ευθυνη κλπ.

Στο ιντερνετ παιζει και αυτο το εγγραφο αλλα δε θυμαμαι να μου το ειχαν δωσει ποτε να το συμπληρωσω

Εικόνα

Ουτε εκει λεει τιποτα περι ευθυνης.

Το δικο μου ελεγε .
Αρα ειπες ψεμματα οτι δεν υπεγραψες τιποτα .
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 06 Οκτ 2022, 11:00

bizeli έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Τωρα που κολλανε οι μεταμοσχευσεις στα εμβολια ενας θεος ξερει.

Αμάν ρε Περσέα περίμενα να το καταλάβεις. Ένα παράδειγμα έφερα.
Εννοώ ότι ο κόσμος συνηθίζει να είναι επιφυλακτικός σε νέες και επαναστατικές καινοτομίες.
Φαντάζεσαι οι μεταμοσχεύσεις να ήταν κάτι καινούριο στις μέρες μας; Αλλά ακόμα και σε αυτό υπάρχουν φωνές αντιδραστικές, τίθενται θέματα βιοηθικής κτλ
Θέλω να πω ο κόσμος πάντα θα βρίσκει κάτι να λέει.
Αν κάνουμε έτσι για τα εμβόλια πού να εφαρμοστεί και κάτι πιο ακραίο.

Όσον αφορά το χαρτί συγκατάθεσης μην επιμένεις. Εγώ δεν υπέγραψα κανένα τέτοιο χαρτί και θυμάμαι πολύ καλά τι υπέγραψα. Το διάβασα από πάνω ως κάτω. Δεν είχε τελευταίες παραγράφους ούτε τίποτα.
Αυτό το έδωσαν στη μητέρα σου μάλλον γιατί η ίδια δεν ήταν σε θέση να αποφασίσει για τον εαυτό της και εμφανίστηκες εσύ ως δικαστικός συμπαραστάτης.
Συνηθίζεται αυτό σε κάθε ιατρική πράξη όχι μόνο στα εμβόλια.

Αλλά και γενικά νομίζω. Και μια εγχείριση να πας να κάνεις σου δίνουν να υπογράψεις ένα χαρτί σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά... Δεν είναι κάτι ύποπτο. Είναι μέρος της διαδικασίας.

Τώρα για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα δεν στο ανέφερα για να μαλώσουμε και να συγκρίνουμε τα πινακάκια μας. Δεν έχω χρόνο να αντικρούσω ή να επαληθεύσω κάτι τέτοιο και να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Και να σου πω και την αλήθεια δε με ενδιαφέρει κιόλας ως θέμα. Δεν χωράει στην καθημερινή ατζέντα μου να ασχοληθώ και με αυτό. Πώς το λένε;
Σου μιλάω ως bizeli τώρα. Όχι ως συντονίστρια.

Απλά εγώ σου λέω το εξής. Έστω ότι ισχύει η υπερβάλλουσα θνησιμότητα (φαντάζομαι τα αίτια δεν είναι εξακριβωμένα αλλά δε βαριέσαι) δεν σε ψυλλιάζει όμως καθόλου ο τρόπος που ξεπετάγονται οι ειδήσεις η μια μετά την άλλη; Μιλάω για τα ΜΜΕ τώρα.
Εμένα δεν μου κουμπώνει καθόλου αυτό το σενάριο. Ο τρόπος παρουσίασης των ειδήσεων είναι λίγο ανάποδος.
Το φυσιολογικό είναι θάνατοι --> υπερβάλλουσα θνησιμότητα και όχι υπερβάλλουσα θνησιμότητα --> θάνατοι.

Δλδ βρήκαμε παπά να θάψουμε 5-6. Πολύ μπακαλίστικα μου φαίνονται όλα.
Συνεπώς η έντασή μου δεν ήταν αν έχουμε πολλούς ή λίγους θανάτους αλλά στο πόσοι από αυτούς δημοσιοποιούνται ή όχι σε σχέση με το παρελθόν.

Και για να το κλείσω. Μπορώ κι εγώ η ίδια για πλάκα να σου δημιουργήσω "υπερβάλλουσα θνησιμότητα" σε μια συγκεκριμένη περίοδο και σε μια πιο μικρή κλίμακα.
Αρκεί να πάρω σβάρνα τις κολόνες της γειτονιάς μου και να δω όλα τα κηδειόχαρτα. Όλο και κάποιος θα πέθανε.
Αυτό όμως δεν είναι ασφαλές.

Ολα αυτα ειναι σοφιστιες αγαπητη κοσμος πεθαινει και το κρατος δεν δινει σημασια οταν το λεγαμε ,ελεγαν παντα συνεβαινε τωρα ειναι 16% παραπανω απο τον μεσο ορο 5ετισς και παλι σοφιστειες ακούμε.
Αληθεια η αυτοψια της θαλειας τι εγινε?
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 09 Οκτ 2022, 08:45

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Στο ιντερνετ παιζει και αυτο το εγγραφο αλλα δε θυμαμαι να μου το ειχαν δωσει ποτε να το συμπληρωσω

Εμένα το συγκεκριμένο μου το έδωσαν και τις τρεις φορές. Αλλά καμία σχέση αυτό με αυτό που λέει ο Περσέας.

Λαχουρένιος έγραψε:Το να παει ενα νημα σε καδο ειναι υποθεση 10 δευτερολεπτων. Εχω κανει συντονιστης και ξερω. Απλως υπαρχει ανοχη σε τετοια νηματα γιατι και η ιδια η διαχειριση εχει αντιεμβολιαστικες αποψεις.

Δεν είναι πρακτικό το ζήτημα λαχουρένιε. Ξέρω πώς να στέλνω ένα νήμα στον κάδο. Το θέμα είναι ότι δεν έχει νόημα. Καταρχάς μιλάμε πλέον για ένα νήμα 90+ σελίδων.
Εδώ μια δημοσίευση είναι να σβήσουμε και το σκεφτόμαστε χίλιες φορές μην κατηγορηθούμε για λογοκρισία.
Το να πήγαινε αυτό το νήμα κάδο θα είχε νόημα από τη γέννησή του. Όπως και ισχύει το ίδιο για κάθε άλλο νήμα αν δλδ υπάρχει λόγος που πρέπει να σβηστεί.
Αλλά και αυτό να σβήσεις θα δημιουργηθούν χίλια δυο με άλλο όνομα.

Αλλά και πάλι δεν είμαι ούτε αυτής της άποψης. Γίνεται ένας δημόσιος διάλογος ο οποίος είναι ανοικτός όχι μόνο εδώ στο φόρουμ αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία.
Αυτό θέλω να σου πω. Ότι ξεφεύγει το πράγμα από το "συντονιστικό τιμ" ενός φόρουμ.
Είναι τόσο συζητημένο παντού που μην σου πω ότι έχει παλιώσει κιόλας.
Πώς γίνεται να απουσιάζει από εδώ;

ο ενας δεν θυμαται ,η αλλη το υπεγραψε 3 φορες ,αλλα αμφισβητουν οτι το δικο μου ελεγε αυτα που ελεγε.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 09 Οκτ 2022, 08:46

αγγουρακι παιδια

State Surgeon General Dr. Joseph A. Ladapo Issues New Mrna COVID-19 Vaccine Guidance
October 07, 2022

Communications Office
NewsMedia@flhealth.gov
(850) 245-4111

Tallahassee, Fla. — Today, State Surgeon General Dr. Joseph A. Ladapo has announced new guidance regarding mRNA vaccines. The Florida Department of Health (Department) conducted an exit disclaimer iconanalysis through a analysisself-controlled case series, which is a technique originally developed to evaluate vaccine safety.

This analysis found that there is an 84% increase in the relative incidence of cardiac-related death among males 18-39 years old within 28 days following mRNA vaccination. With a high level of global immunity to COVID-19, the benefit of vaccination is likely outweighed by this abnormally high risk of cardiac-related death among men in this age group. Non-mRNA vaccines were not found to have these increased risks.

As such, the State Surgeon General recommends against males aged 18 to 39 from receiving mRNA COVID-19 vaccines. Those with preexisting cardiac conditions, such as myocarditis and pericarditis, should take particular caution when making this decision.

“Studying the safety and efficacy of any medications, including vaccines, is an important component of public health,” said Surgeon General Dr. Joseph Ladapo. “Far less attention has been paid to safety and the concerns of many individuals have been dismissed – these are important findings that should be communicated to Floridians.”

The analysis can be found self-controlled case series,here. The guidance can be found here.here.

https://www.floridahealth.gov/newsroom/ ... ne.pr.html
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 09 Οκτ 2022, 08:47

και επισημως απο την πολιτεια της Φλοριντα.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 09 Οκτ 2022, 11:20

Perseus1966 έγραψε:increase in the relative incidence of cardiac-related death

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF ... E%BF%CF%82

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF ... E%BF%CF%82
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 09 Οκτ 2022, 14:08

Perseus1966 έγραψε:
ο ενας δεν θυμαται ,η αλλη το υπεγραψε 3 φορες ,αλλα αμφισβητουν οτι το δικο μου ελεγε αυτα που ελεγε.

Εντάξει μας έπιασες.
Λέμε ψέματα.
Υπογράψαμε κι εμείς αυτό το χαρτί που έδωσαν στη μητέρα σου.
1 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 09 Οκτ 2022, 16:17

bizeli έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:

Εντάξει μας έπιασες.
Λέμε ψέματα.
Υπογράψαμε κι εμείς αυτό το χαρτί που έδωσαν στη μητέρα σου.

Εγώ δεν υπέγραψα ποτέ κάποιο χαρτί "συναίνεσης" πέρα από αυτό με ιατρικές πληροφορίες που παρέθεσε ο λαχου. Το ίδιο και οι δύο γονείς μου που τους συνόδευα και στις 4 δόσεις τους το μόνο που υπέγραψαν ήταν το χαρτί με το ιστορικό τους. Επίσης είναι μια χαρά και χωρίς καμιά παρενέργεια σε αντίθεση με εμένα που πονούσε λίγο 2-3 μέρες το σημείο του εμβολιασμου.
ΥΓ
Υπόψιν ότι επισκέφτηκα τρία διαφορετικά εμβολιαστικά κέντρα.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 09 Οκτ 2022, 16:32

BaKXOS_Lysios έγραψε:Εγώ δεν υπέγραψα ποτέ κάποιο χαρτί "συναίνεσης" πέρα από αυτό με ιατρικές πληροφορίες που παρέθεσε ο λαχου. Το ίδιο και οι δύο γονείς μου που τους συνόδευα και στις 4 δόσεις τους το μόνο που υπέγραψαν ήταν το χαρτί με το ιστορικό τους. Επίσης είναι μια χαρά και χωρίς καμιά παρενέργεια σε αντίθεση με εμένα που πονούσε λίγο 2-3 μέρες το σημείο του εμβολιασμου.

Μα αυτό λέμε κι εμείς. Ότι δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί συναίνεσης πέρα από αυτό που έβαλε ο λαχού πιο πάνω με τις ιατρικές πληροφορίες. Πουθενά σε αυτό το χαρτί δε λέει κάτι για "συναίνεση" γιατί θεωρείται αυτονόητο από τη στιγμή που πήγες οικειοθελώς και έχεις σώας τας φρένας ότι την δίνεις σιωπηρά.
Τώρα αν δε θυμάται ο λαχού το χαρτί ή στο εμβολιαστικό κέντρο που πήγε δεν του έδωσαν, δεν ξέρω.

Αλλά σύμφωνα με τον Περσέα υπογράψαμε όλοι χαρτί συναίνεσης.
Χαλάμε εμείς χατίρια;
Υπογράψαμε.
1 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”