Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

2 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Perseus1966
- Extreme poster

Βελγος επιδημιολογος παρατηρησε μετα το μπουστερ οτι κατι εγινε με τον καρκινο του...
https://thehighwire.com/videos/renowned ... -vaccines/
οποτε ετοιμαστειτε
https://thehighwire.com/videos/renowned ... -vaccines/
οποτε ετοιμαστειτε
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Περσέα, αν δεν πεθάνεις κανείς μας μέσα στα επόμενα 5 χρόνια (η διορία του Σεπτεμβρίου που μας έδιναν άλλοι ψέκες καλύφθηκε), θα παραδεχτείς ότι είσαι μεγάλος καραγκιόζης;
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Προέλλην έγραψε:Περσέα, αν δεν πεθάνεις κανείς μας μέσα στα επόμενα 5 χρόνια (η διορία του Σεπτεμβρίου που μας έδιναν άλλοι ψέκες καλύφθηκε), θα παραδεχτείς ότι είσαι μεγάλος καραγκιόζης;
Ε όχι και να του χαλάσουμε την επιχείρηση "Τελεταί Ξαφνικίδης"!!!
.gif)
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Perseus1966 έγραψε:Το δικο μου ελεγε .
Αρα ειπες ψεμματα οτι δεν υπεγραψες τιποτα .
Ποιο δικο σου? Αφου εσυ δεν εχεις εμβολιαστει. Προφανως θα υπεγραψες εκ μερους της μανας σου γιατι λογω της καταστασης της δεν μπορουσε να δωσει η ιδια συναινεση. Εξ ου και η παραγραφος περι ευθυνης.
Η συντριπτικη πλειοψηφια που δινει συναινεση για τον εαυτο της δεν υπογραφει κατι τετοιο.
bizeli έγραψε:Αλλά σύμφωνα με τον Περσέα υπογράψαμε όλοι χαρτί συναίνεσης.
Χαλάμε εμείς χατίρια;
Υπογράψαμε.
Ειναι ικανος να πει οποιοδηποτε ψεμα για να δικαιολογησει την παρανοια του για τα εμβολια. Οι αλλοι ψεκασμενοι απλως αναπαραγουν φεικ νιουζ. Αυτος ειναι ο μονος που ξερω που παραγει τα φεικ νιουζ ο ιδιος.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Δεν είναι πρακτικό το ζήτημα λαχουρένιε. Ξέρω πώς να στέλνω ένα νήμα στον κάδο. Το θέμα είναι ότι δεν έχει νόημα. Καταρχάς μιλάμε πλέον για ένα νήμα 90+ σελίδων.
Εδώ μια δημοσίευση είναι να σβήσουμε και το σκεφτόμαστε χίλιες φορές μην κατηγορηθούμε για λογοκρισία.
Το να πήγαινε αυτό το νήμα κάδο θα είχε νόημα από τη γέννησή του. Όπως και ισχύει το ίδιο για κάθε άλλο νήμα αν δλδ υπάρχει λόγος που πρέπει να σβηστεί.
Αλλά και αυτό να σβήσεις θα δημιουργηθούν χίλια δυο με άλλο όνομα.
Αλλά και πάλι δεν είμαι ούτε αυτής της άποψης. Γίνεται ένας δημόσιος διάλογος ο οποίος είναι ανοικτός όχι μόνο εδώ στο φόρουμ αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία.
Αυτό θέλω να σου πω. Ότι ξεφεύγει το πράγμα από το "συντονιστικό τιμ" ενός φόρουμ.
Είναι τόσο συζητημένο παντού που μην σου πω ότι έχει παλιώσει κιόλας.
Πώς γίνεται να απουσιάζει από εδώ;
Ο διαλογος πρεπει να γινεται μεσα στα πλαισια του νομου. Το παρον νημα δεν αναπαραγει απλως φεικ νιουζ, αλλα ειναι το ιδιο πρωτοτυπη παραγωγη ψευδων ειδησεων απο την στιγμη που ασχετοι θανατοι αποδιδονται στους εμβολιασμους απο αντιεμβολιαστες και ψεκασμενους χρηστες. Το οτι εχει φτασει 90 σελιδες ειναι ονειδος απο την στιγμη που δεν επρεπε να φτασει ουτε δυο.
Σε αλλα νηματα εχουν υπαρξει και αλλες καφριλες, πχ υπαρχει χρηστης που καθε τρεις και λιγο γραφει οτι τα εμβολια κοβιντ προκαλουν AIDS και δεν εχουν σβηστει ουτε μια φορα οι μαλακιες του.
0 .
-
Perseus1966
- Extreme poster

BaKXOS_Lysios έγραψε:bizeli έγραψε:
Εντάξει μας έπιασες.
Λέμε ψέματα.
Υπογράψαμε κι εμείς αυτό το χαρτί που έδωσαν στη μητέρα σου.
Εγώ δεν υπέγραψα ποτέ κάποιο χαρτί "συναίνεσης" πέρα από αυτό με ιατρικές πληροφορίες που παρέθεσε ο λαχου. Το ίδιο και οι δύο γονείς μου που τους συνόδευα και στις 4 δόσεις τους το μόνο που υπέγραψαν ήταν το χαρτί με το ιστορικό τους. Επίσης είναι μια χαρά και χωρίς καμιά παρενέργεια σε αντίθεση με εμένα που πονούσε λίγο 2-3 μέρες το σημείο του εμβολιασμου.
ΥΓ
Υπόψιν ότι επισκέφτηκα τρία διαφορετικά εμβολιαστικά κέντρα.
Σε ενημερωσαν για τις παρενεργειες?
Και εμενα μια χαρα ξταν η μανα μου ...μεχρι που πέθανε
0 .
-
Perseus1966
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Perseus1966 έγραψε:Το δικο μου ελεγε .
Αρα ειπες ψεμματα οτι δεν υπεγραψες τιποτα .
Ποιο δικο σου? Αφου εσυ δεν εχεις εμβολιαστει. Προφανως θα υπεγραψες εκ μερους της μανας σου γιατι λογω της καταστασης της δεν μπορουσε να δωσει η ιδια συναινεση. Εξ ου και η παραγραφος περι ευθυνης.
Η συντριπτικη πλειοψηφια που δινει συναινεση για τον εαυτο της δεν υπογραφει κατι τετοιο.bizeli έγραψε:Αλλά σύμφωνα με τον Περσέα υπογράψαμε όλοι χαρτί συναίνεσης.
Χαλάμε εμείς χατίρια;
Υπογράψαμε.
Ειναι ικανος να πει οποιοδηποτε ψεμα για να δικαιολογησει την παρανοια του για τα εμβολια. Οι αλλοι ψεκασμενοι απλως αναπαραγουν φεικ νιουζ. Αυτος ειναι ο μονος που ξερω που παραγει τα φεικ νιουζ ο ιδιος.
Στην αρχη λες δεν ειχες υπογράψει τιποτα και με ειπες ψευτη ,μετα θυμήθηκες οτι υπηρχε ενα χαρτι αλλα δεν το ειχες υπογραψει ,μετα το μπιζελι σου λεει οτι υπεγραψε και στα τρια και μετα εχεται ο λυσιας να σας πει οτι υπηρχαν χαρτια αλλα σαν του λαχουρενιου ,δεν ξερετε τι σας γινεται και λετε εμενα ψευτη ,ενω το εμβόλιο σας εχει αποβλακωσει
0 .
-
Perseus1966
- Extreme poster

BaKXOS_Lysios έγραψε:Προέλλην έγραψε:Περσέα, αν δεν πεθάνεις κανείς μας μέσα στα επόμενα 5 χρόνια (η διορία του Σεπτεμβρίου που μας έδιναν άλλοι ψέκες καλύφθηκε), θα παραδεχτείς ότι είσαι μεγάλος καραγκιόζης;
Ε όχι και να του χαλάσουμε την επιχείρηση "Τελεταί Ξαφνικίδης"!!!![]()
Επειδη δεν πεθανατε εσεις δεν σημαινει οτι δεν πεθαινουν ψεκομπολια συνεχεια.
0 .
-
Perseus1966
- Extreme poster

bizeli έγραψε:Perseus1966 έγραψε:
ο ενας δεν θυμαται ,η αλλη το υπεγραψε 3 φορες ,αλλα αμφισβητουν οτι το δικο μου ελεγε αυτα που ελεγε.
Εντάξει μας έπιασες.
Λέμε ψέματα.
Υπογράψαμε κι εμείς αυτό το χαρτί που έδωσαν στη μητέρα σου.
Δεν με νοιαζει τι εκανες αυτο ειναι δικο σου προβλημα
0 .