Παραβιάζει κάποια νομοθεσία κάποιος όταν χρησιμοποιεί για αβατάρ εικόνα Vip;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Παραβιάζει κάποια νομοθεσία κάποιος όταν χρησιμοποιεί για αβατάρ εικόνα Vip;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Μαρ 2019, 11:12

Ρωταω ολους, θα ρωτησω και τον Admin.

Ο NikosVy μου εκανε χθες μια επιθεση οτι προσβαλω νεκρους και θα μου κανει μηνυση το Ιδρυμα Ωναση.

NikosVy έγραψε:Όχι, προτιμώ να απολαμβάνω το θέαμα, Κωστάκη.

Είναι σαν να βλέπεις τον αρκουδιάρη - όπως είπε ο Λαζόπουλος - να σέρνει την αρκούδα του στους δρόμους να κάνει τη Βουγιουκλάκη.

Κάποια ώρα θα σε σου στείλει μια επιστολή κανένας δικηγόρος του Ιδρύματος Ωνάση και θα σου ζητήσει καμιά αποζημίωση, θεωρώντας ότι έχεις οικονομική επιφάνεια, ως δημοσιογράφος όπως ισχυρίζεσαι.

viewtopic.php?f=5&t=10227&start=50#p246403

Και συνεχισε μετα και με αλλα ποστ εγκαλωντας με οτι προσβαλω την μνημη νεκρου.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Παραβιάζει κάποια νομοθεσία κάποιος όταν χρησιμοποιεί για νικ εικόνα Vip;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Μαρ 2019, 11:20

Το ενα ζητημα λοιπον ειναι αυτο που ρωτησα.

Το δευτερο ζητημα ειναι τι γινεται οταν ενας τυπος σαν τον Νικο μπαινει σε καθε νημα δικο μου γραφοντας απανωτες προσβολες (οι οποιες ηταν ο λογος να κλειδωσει το νημα για το συνοικεσιο) και βεβαια να ξεφυγει και το νημα για τα Fake news του ΣΚΑΙ.

Πως να αντιδρασεις δηλαδη οταν υπαρχει χρηστης που ο μονος λογος που γραφει, ζει και αναπνεει ειναι μονο για να σου κανει επιθεσεις για πραγματα που εχεις κανει στο παρελθον η που νομιζει οτι εχεις κανει γιατι στη φαντασια του ολα ειναι μπλεγμενα με ενα πολυ ιδιαιτερο τροπο.

Ανεβαζεις ενα νημα για γκομενες η για σημερινη πολιτικη και ο Νικος θα σε εγκαλεσει για το Παταρι, για την αιθουσα στο Χαλανδρι, για το Κυπριακο, για τον Κοκο η για οτι αλλο εβλεπε χθες στον υπνο του οτι εκανε η ειπε ο Αριστος.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Μαρ 2019, 11:43

Ωραίο νήμα. Ιτέιθ τι ποσοστό δίνεις ρε για το πόσο θα μείνει; :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 13 Μαρ 2019, 11:49

Λοιπόν, μάλλον θα πάει για 1,02 το κλείσιμο. Θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο είναι σε φόρμα ο ΝίκοςΒυ και το αν θα πάει με σύστημα 11-0-0 για την εστία του Αρίστου.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 13 Μαρ 2019, 11:54

Όχι ρε γαμώτο, δεν παρακολούθησα το ματσάκι νήμα με τα fake news για να στήσω κανέναν κόλπο κι εκεί, ήταν σιγουράκι μετά το 87'.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 13 Μαρ 2019, 11:56

Εικόνα
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Μαρ 2019, 12:00

Αρίστος έγραψε:Τα πραγματα δεν ειναι απλα γιατι ο συγκεκριμενος με αυτη την απειλη για το Ιδρυμα Ωναση προσπαθει να με εκβιασει.

.

Μη μου λες τέτοια. :cold023:
Δλδ αν σε κυνηγήσει εσένα το Ι.Ω. για τη φωτό του Αρίστου τίποτα δεν εγγυάται ότι κι εγώ δεν θα έχω την ίδια τύχη από τους κληρονόμους του Morris τον δημιουργό του Ραν ταν πλαν. :fico:
Γιατί εγώ έχω κάνει και χειρότερα εκτός από την αυθαίρετη χρησιμοποίηση της εικόνας. Τον παρουσιάζω αντί για αστέρι του φαρ ουέστ ως καλαματιανό εραστή. :s_crazy
Τη βάψαμε Αρίστο.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Μαρ 2019, 13:50

Αρίστος έγραψε:Το δευτερο ζητημα ειναι τι γινεται οταν ενας τυπος σαν τον Νικο μπαινει σε καθε νημα δικο μου γραφοντας απανωτες προσβολες (οι οποιες ηταν ο λογος να κλειδωσει το νημα για το συνοικεσιο) και βεβαια να ξεφυγει και το νημα για τα Fake news του ΣΚΑΙ.

Tο νημα για τον ΣΚΑΙ ξεφυγε επειδη αρχισες τις προσωπικες επιθεσεις εναντιον μου. Στην πορεια μαζευτηκαν και αλλα ροζ τσολια αναμεσα τους και ενας κλωνος σας που εχει γραφτει αποκλειστικα για να υπερασπιζεται εσενα και να βριζει εμενα και αλλους επικριτες σου.

Μην κλαιγεσαι λοιπον, ας ησουν κυριος.
0 .

ελληνας
Rookie poster
Rookie poster

Re: Παραβιάζει κάποια νομοθεσία κάποιος όταν χρησιμοποιεί για αβατάρ εικόνα Vip;

Δημοσίευσηαπό ελληνας » 13 Μαρ 2019, 13:55

Αρίστος έγραψε:Ρωταω ολους, θα ρωτησω και τον Admin.

Ο NikosVy μου εκανε χθες μια επιθεση οτι προσβαλω νεκρους και θα μου κανει μηνυση το Ιδρυμα Ωναση.
.

ο NikosVy πρέπει να βρει γκόμενα επειγόντως
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Μαρ 2019, 14:36

itteithe έγραψε:Όχι ρε γαμώτο, δεν παρακολούθησα το ματσάκι νήμα με τα fake news για να στήσω κανέναν κόλπο κι εκεί, ήταν σιγουράκι μετά το 87'.

λοιπόν,
καιρός να σοβαρευτούμε λίγο εδώ μέσα
εάν έχετε στήσει στοιχηματατζήδικο ενδιαφέρομαι για ένα ψιλό

πόσα δίνει ο Αρίστος;
είναι το αδιαφιλονίκητο τσαμπιόνι μας και σας προκαλώ

Αρίστος vs Νικος νβ ;

Αρίστος vs Λαχουρένιος ;;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”