... να αδειάζω κάπου το κεφάλι μου.
Εδώ θα γράφω σκόρπιες σκέψεις μου.
Μη σας ενοχλώ κιόλας.
Ευχαριστώ.
-
- Ενεργά Θέματα
-
-
- από
Προέλλην » 11 λεπτά πριν Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;» Απαντήσεις 7276 Προβολές 114071
- από
vallon » Σήμερα, 06:55 Εκλογές 2023 ψηφίστε ποιος θα βγεί Απαντήσεις 5 Προβολές 51
- από
vallon » Σήμερα, 06:53 Συνελήφθη ο «Μάξιμος Σαράφης» της υπόθεσης Novartis για απάτη Απαντήσεις 18 Προβολές 176
- από
vallon » Σήμερα, 06:50 Μερικοί έχουν λάθος αντίληψη για τα πράγματα και θα το καταλάβουν το βράδυ των εκλογών Απαντήσεις 45 Προβολές 568
- από
vallon » Σήμερα, 06:49 Ετσι κερδίζονται οι εκλογές... Απαντήσεις 6 Προβολές 63
- από
nemo » Σήμερα, 06:44 Βουλευτικές εκλογές 2023 Απαντήσεις 45 Προβολές 679
- από
seismicos » Σήμερα, 01:03 Βιδώστε το και σώστε το Απαντήσεις 15 Προβολές 369
- από
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » Σήμερα, 01:00 Επιτυχία Μητσοτάκη - Νούμερο 15 παγκοσμίως η Ελλάδα σε θανάτους από covid ανά εκατομύριο Απαντήσεις 29 Προβολές 331
- από
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » Σήμερα, 00:58 Αλλη μια εγκληματική ενέργεια του καθεστώτος κούλη Απαντήσεις 69 Προβολές 706
- από
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » Σήμερα, 00:55 ΑΔΑΕ παρακολουθησεις και Πινοκιο Τσιπρας Απαντήσεις 12 Προβολές 116
- από
nemo » Χθες, 23:51 Συχνότητα ερωτικής ζωής προ Covid, σε χρονιές με καραντίνα και μετα τις καραντίνες Απαντήσεις 5 Προβολές 75
- από
Προέλλην » Χθες, 22:49 Κοινό νόμισμα ετοιμάζουν Βραζιλία και Αργεντινή Απαντήσεις 5 Προβολές 92
- από
vallon » Χθες, 20:36 κοινοβουλευτικός διασυρμός του στόχου 5046c Απαντήσεις 3 Προβολές 31
- από
Προέλλην » Χθες, 19:43 τι νομιζετε οτι θα συμβει μετα τον πολεμο ; Απαντήσεις 17 Προβολές 307
- από
Αρίστος » Χθες, 18:24 Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες). Απαντήσεις 1297 Προβολές 24234
- από
Τλαξκαλτέκος » Χθες, 17:26 Τούρκικη ιστορία Απαντήσεις 87 Προβολές 4714
- από
Τλαξκαλτέκος » Χθες, 17:22 "Αγωνιστές του 21" Απαντήσεις 365 Προβολές 26221
- από
vallon » Χθες, 16:49 Αριστερά και άλλα... Απαντήσεις 55 Προβολές 1134
- από
Adminović » 25 Ιαν 2023, 21:50 Βάσο Μπράγιοβιτς (Μαυροβουνιώτης), ο Σέρβος ήρωας του 1821 Απαντήσεις 9 Προβολές 1436
- από
Προέλλην » 25 Ιαν 2023, 20:27 Κρίμα στους Κροάτες που ξεπουληθήκανε Απαντήσεις 78 Προβολές 1331
- από
-
Η περιήγηση στον παρόντα ιστότοπο συνεπάγεται ότι συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Χρήσης Cookies.
Να εδώ μια γωνίτσα θέλω...
- bizeli
- Moderator
Να εδώ μια γωνίτσα θέλω...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .
- bizeli
- Moderator
Re: Να εδώ μια γωνίτσα θέλω...
Πολύ χαίρομαι που θα έχω τον δικό μου χώρο να γράφω τις μαλακίες μου σκέψεις μου

0 .
- vallon
- Supreme poster
συγνώμη που διακόπτω ρε μπιζέλι
αυτό σημαίνει να μην γράφουμε σε αυτό το τοπικ και να μην κάνουμε το αγαπημένο μας spam;
μα μπορούμε νομίζεις να συγκρατηθούμε;
είμαστε τόσο ανώριμα γεροντάκια που και μόνο η προτροπή να μην ... μας κάνει να...
πάντως πες μας αν είναι να τα μαζέψουμε
μη γινόμαστε και ενοχητικοί
αυτό σημαίνει να μην γράφουμε σε αυτό το τοπικ και να μην κάνουμε το αγαπημένο μας spam;
μα μπορούμε νομίζεις να συγκρατηθούμε;
είμαστε τόσο ανώριμα γεροντάκια που και μόνο η προτροπή να μην ... μας κάνει να...
πάντως πες μας αν είναι να τα μαζέψουμε
μη γινόμαστε και ενοχητικοί
0 .
Έχουμε γεμίσει από βλάκες, που ψάχνουν για πιο βλάκες.
- bizeli
- Moderator
Όχι βρε, ίσα ίσα. Με μεγάλη μου χαρά να έχω παρέα.
Εγώ πιο πολύ το έκανα για να μην μπλέκομαι εγώ στα πόδια σας.
Πραγματικά οι σκέψεις μου είναι τόσο σκόρπιες και αυθόρμητες που δεν ξέρω πού να τις εντάξω.
Για αυτό έκανα αυτόν τον χώρο.
Θα μου πεις γιατί δεν γράφεις στο "τι σκέφτεσαι τώρα".
Δεν ξέρω ήθελα κάτι πιο προσωποποιημένο ....
Είναι πάλι "Τι σκέφτεσαι τώρα - bizeli edition".
.gif)
Εγώ πιο πολύ το έκανα για να μην μπλέκομαι εγώ στα πόδια σας.
Πραγματικά οι σκέψεις μου είναι τόσο σκόρπιες και αυθόρμητες που δεν ξέρω πού να τις εντάξω.
Για αυτό έκανα αυτόν τον χώρο.
Θα μου πεις γιατί δεν γράφεις στο "τι σκέφτεσαι τώρα".
Δεν ξέρω ήθελα κάτι πιο προσωποποιημένο ....
Είναι πάλι "Τι σκέφτεσαι τώρα - bizeli edition".
.gif)
1 .
- bizeli
- Moderator
Επίσης, ήθελα τις σκέψεις μου κάπου συγκεντρωμένες.
Είναι ωραίο να ανατρέχεις στις σκέψεις σου και να τις διαβάζεις πού και πού.
.gif)
Είναι ωραίο να ανατρέχεις στις σκέψεις σου και να τις διαβάζεις πού και πού.
.gif)
0 .
- bizeli
- Moderator
Δεν τελειώνουν. Δεν τελειώνουν.
Με τους ρυθμούς που πάω δεν τελειώνω ούτε αύριο.
Γραπτό και διάλειμμα.

Με τους ρυθμούς που πάω δεν τελειώνω ούτε αύριο.
Γραπτό και διάλειμμα.

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
- bizeli
- Moderator
- Προέλλην
- WEF Fella
- Επικοινωνία:
bizeli έγραψε:
είναι απο το Disney’s Duck Tales: The Quest for Gold, 1990, DOS
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
0 .
- The world must become aware of the fantastic transformational power of social entrepreneurship and the Foundation will work as a catalyst in this effort.
- The problem that we have is not globalization. The Problem is a lack of global governance.
- A new world could emerge, the contours of which it is incumbent on us to re-imagine and to re-draw.
- The problem that we have is not globalization. The Problem is a lack of global governance.
- A new world could emerge, the contours of which it is incumbent on us to re-imagine and to re-draw.
- bizeli
- Moderator
- bizeli
- Moderator
Ρε φίλε τι δουλειά μπορεί να κάνει κάποιος που ανήκει στη μεσοαστική τάξη κι έχει τη δυνατότητα να συντηρεί μια μερσέντα, να έχει αγοράσει και καινούριο δεύτερο αυτοκίνητο, να έχει σπίτι, εξοχικό, να τα κάνει κάθε χρόνο ανακαίνιση, να αγοράζει πανάκριβες ηλεκτρικές συσκευές, να βγαίνει τακτικά έξω για φαγητό, να πηγαίνει διακοπές στο εξωτερικό και η γυναίκα του να κάνει οικιακά;
Όπως σας τα λέω.

Όπως σας τα λέω.

0 .