... να αδειάζω κάπου το κεφάλι μου.
Εδώ θα γράφω σκόρπιες σκέψεις μου.
Μη σας ενοχλώ κιόλας.
Ευχαριστώ.
-
- Ενεργά Θέματα
-
-
- από
Adminović » Σήμερα, 02:20 Ψυχική υγεία και Επιτάφιος Περικλέους Απαντήσεις 8 Προβολές 96
- από
vallon » Σήμερα, 01:55 ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Απαντήσεις 8 Προβολές 128
- από
vallon » Σήμερα, 01:53 Να εδώ μια γωνίτσα θέλω... Απαντήσεις 1287 Προβολές 42163
- από
vallon » Σήμερα, 01:48 Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;» Απαντήσεις 4504 Προβολές 54311
- από
denplirono » Σήμερα, 00:57 Τα επιτεύγματα της κυβέρνησης μητσοτάκη Απαντήσεις 21 Προβολές 439
- από
Προέλλην » Χθες, 23:15 να και κάποιος που έχει κοχονες σε αντίθεση με τον δικό μας τον οσφυοκάμπτη Απαντήσεις 23 Προβολές 338
- από
pluton » Χθες, 23:14 Εσωκομματικές εκλογές ζαίων Απαντήσεις 31 Προβολές 431
- από
bizeli » Χθες, 21:56 Η ψυχολογια του γυναικοκτονου Απαντήσεις 44 Προβολές 558
- από
Χρίστος Έλ » Χθες, 20:53 Πραγματική έννοια λέξεων Απαντήσεις 1 Προβολές 37
- από
Alien_ex_forums » Χθες, 19:23 Επίσημο thread ηλεκτρονικής μουσικής. Απαντήσεις 410 Προβολές 3895
- από
Ραν ταν πλαν » Χθες, 14:46 Τώρα κλάψτε τους όλους μαζί. Τους λεβέντες, τα αναψυκτικά τους, τους εισαγγελείς τους, τους πολι Απαντήσεις 128 Προβολές 1869
- από
Ακρίδης Κατσαριδόπουλος » Χθες, 09:53 Δάκες/Γέτες, οι ένδοξοι αρχαίοι πρόγονοι Βλάχων και Αρβανιτών Απαντήσεις 77 Προβολές 6969
- από
Χρίστος Έλ » Χθες, 08:03 Ξαφνικές πουτλεροπάθειες (πουτλερίτιδες). Απαντήσεις 2 Προβολές 122
- από
Χρίστος Έλ » Χθες, 07:59 Τέρμα τα αμάξια Απαντήσεις 1 Προβολές 70
- από
Ακρίδης Κατσαριδόπουλος » 15 Μάιος 2022, 16:44 ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΣΛΑΒΙΚΗ Απαντήσεις 81 Προβολές 6488
- από
vallon » 15 Μάιος 2022, 16:03 Κορυφώνονται οι εργασίες του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25 Απαντήσεις 5 Προβολές 117
- από
pluton » 15 Μάιος 2022, 13:04 Οι Ρώσοι είναι φίλοι μας Απαντήσεις 1 Προβολές 80
- από
Προέλλην » 15 Μάιος 2022, 11:59 Συνοψίζουμε τι έχασε και τι κέρδισε η Ρωσία και τι έχασε και κέρδισε η Δύση Απαντήσεις 140 Προβολές 1890
- από
Τλαξκαλτέκος » 15 Μάιος 2022, 11:47 Κομμουνιστικά ειδεχθή εγκλήματα ανά τους αιώνες. Απαντήσεις 49 Προβολές 5691
- από
Λαχουρένιος » 15 Μάιος 2022, 11:15 Γαλαζαιοnomics Απαντήσεις 60 Προβολές 792
- από
-
Η περιήγηση στον παρόντα ιστότοπο συνεπάγεται ότι συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Χρήσης Cookies.
Να εδώ μια γωνίτσα θέλω...
- bizeli
- Moderator
Να εδώ μια γωνίτσα θέλω...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .
- bizeli
- Moderator
Re: Να εδώ μια γωνίτσα θέλω...
Πολύ χαίρομαι που θα έχω τον δικό μου χώρο να γράφω τις μαλακίες μου σκέψεις μου

0 .
- vallon
- Supreme poster
συγνώμη που διακόπτω ρε μπιζέλι
αυτό σημαίνει να μην γράφουμε σε αυτό το τοπικ και να μην κάνουμε το αγαπημένο μας spam;
μα μπορούμε νομίζεις να συγκρατηθούμε;
είμαστε τόσο ανώριμα γεροντάκια που και μόνο η προτροπή να μην ... μας κάνει να...
πάντως πες μας αν είναι να τα μαζέψουμε
μη γινόμαστε και ενοχητικοί
αυτό σημαίνει να μην γράφουμε σε αυτό το τοπικ και να μην κάνουμε το αγαπημένο μας spam;
μα μπορούμε νομίζεις να συγκρατηθούμε;
είμαστε τόσο ανώριμα γεροντάκια που και μόνο η προτροπή να μην ... μας κάνει να...
πάντως πες μας αν είναι να τα μαζέψουμε
μη γινόμαστε και ενοχητικοί
0 .
Έχουμε γεμίσει από βλάκες, που ψάχνουν για πιο βλάκες.
- bizeli
- Moderator
Όχι βρε, ίσα ίσα. Με μεγάλη μου χαρά να έχω παρέα.
Εγώ πιο πολύ το έκανα για να μην μπλέκομαι εγώ στα πόδια σας.
Πραγματικά οι σκέψεις μου είναι τόσο σκόρπιες και αυθόρμητες που δεν ξέρω πού να τις εντάξω.
Για αυτό έκανα αυτόν τον χώρο.
Θα μου πεις γιατί δεν γράφεις στο "τι σκέφτεσαι τώρα".
Δεν ξέρω ήθελα κάτι πιο προσωποποιημένο ....
Είναι πάλι "Τι σκέφτεσαι τώρα - bizeli edition".
.gif)
Εγώ πιο πολύ το έκανα για να μην μπλέκομαι εγώ στα πόδια σας.
Πραγματικά οι σκέψεις μου είναι τόσο σκόρπιες και αυθόρμητες που δεν ξέρω πού να τις εντάξω.
Για αυτό έκανα αυτόν τον χώρο.
Θα μου πεις γιατί δεν γράφεις στο "τι σκέφτεσαι τώρα".
Δεν ξέρω ήθελα κάτι πιο προσωποποιημένο ....
Είναι πάλι "Τι σκέφτεσαι τώρα - bizeli edition".
.gif)
1 .
- bizeli
- Moderator
Επίσης, ήθελα τις σκέψεις μου κάπου συγκεντρωμένες.
Είναι ωραίο να ανατρέχεις στις σκέψεις σου και να τις διαβάζεις πού και πού.
.gif)
Είναι ωραίο να ανατρέχεις στις σκέψεις σου και να τις διαβάζεις πού και πού.
.gif)
0 .
- bizeli
- Moderator
Δεν τελειώνουν. Δεν τελειώνουν.
Με τους ρυθμούς που πάω δεν τελειώνω ούτε αύριο.
Γραπτό και διάλειμμα.

Με τους ρυθμούς που πάω δεν τελειώνω ούτε αύριο.
Γραπτό και διάλειμμα.

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
- bizeli
- Moderator
- Προέλλην
- Supreme poster
bizeli έγραψε:
είναι απο το Disney’s Duck Tales: The Quest for Gold, 1990, DOS
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
0 .
- "With the exception of clean, safe drinking water, no human endeavor rivals immunization in combating infectious diseases and reducing mortality rates"
- «τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν δραστηριοποιηθεί στο Διαδίκτυο και μέσω των κοινωνικών δικτύων επιχειρούν «να δυσφημίσουν τις ενέργειες των αρμόδιων τοπικών Αρχών για την αντιμετώπιση της πανδημίας, διαμορφώνοντας στον πληθυσμό διαθέσεις σύγχυσης και αβεβαιότητας»»
.
- «τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν δραστηριοποιηθεί στο Διαδίκτυο και μέσω των κοινωνικών δικτύων επιχειρούν «να δυσφημίσουν τις ενέργειες των αρμόδιων τοπικών Αρχών για την αντιμετώπιση της πανδημίας, διαμορφώνοντας στον πληθυσμό διαθέσεις σύγχυσης και αβεβαιότητας»»
.
- bizeli
- Moderator
- bizeli
- Moderator
Ρε φίλε τι δουλειά μπορεί να κάνει κάποιος που ανήκει στη μεσοαστική τάξη κι έχει τη δυνατότητα να συντηρεί μια μερσέντα, να έχει αγοράσει και καινούριο δεύτερο αυτοκίνητο, να έχει σπίτι, εξοχικό, να τα κάνει κάθε χρόνο ανακαίνιση, να αγοράζει πανάκριβες ηλεκτρικές συσκευές, να βγαίνει τακτικά έξω για φαγητό, να πηγαίνει διακοπές στο εξωτερικό και η γυναίκα του να κάνει οικιακά;
Όπως σας τα λέω.

Όπως σας τα λέω.

0 .