Φασίστες, πτυχία και μαμά δε με παίζουν τα άλλα παιδάκια.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Φασίστες, πτυχία και μαμά δε με παίζουν τα άλλα παιδάκια.

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Δεκ 2019, 20:56

itteithe έγραψε:Η ΕΣΗΕΑ είναι η ένωση συντακτών και έχει κυρίως συνδικαλιστικό ρόλο, ασχέτως αν -προς τιμήν τους- έχουν σαν βασικό σκοπό και την διασφάλιση της ποιότητας της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα. Δεν είναι απαραίτητο (με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται) όλοι οι αρθρογράφοι και δημοσιογράφοι που γράφουν σε διάφορα ΜΜΕ να είναι μέλη της ένωσης. Μάλιστα κάποιοι "δημοσιογράφοι" επιλέγουν εσκεμμένα να βρίσκονται εκτός ΕΣΗΕΑ, γιατί βάση του κώδικα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ δεν τους επιτρέπεται να διαφημίζουν προϊόντα (π.χ. Ευαγγελάτος).

Ο Αριστος δεν ειναι επαγγελματιας δημοσιογραφος γιατι υπαρχει το εξης αντικειμενικο δεδομενο που εχει παραδεχθει ο ιδιος: δεν πληρωνεται για τα αρθρα που ανεβαζει και βγαζει τα προς το ζην απο μια αλλη δουλεια. Το χε παραδεχθει σε ενα νημα στο οποιο τσακωνομασταν και ειχε ανοιχθει λιγο μετα τις εθνικες τον Ιουλιο.

Εισαι σε κατι επαγγελματιας οταν ζεις απο αυτο, αλλιως εισαι χομπιστας.-

Ειναι ομως παρελκυστικη αυτην την συζητηση και την ανοιξε ο Νικος για να βγει απο την δυσκολη θεση να συζητησει για τα λαμογια που ψηφισε. Και μεχρι στιγμης το καταφερνει. Κανονικα πρεπει να σβηστουν ολα τα αντ χομινεμ, μαζι και το παρον ποστ.
1 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Φασίστες στην κυβέρνηση Κούλη με ανύπαρκτα πτυχία;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Δεκ 2019, 21:02

Υπηρξα ομως και επαγγελματιας δημοσιογραφος για καμποσα χρονια και σε διαφορα περιοδικα ενω και στο δικο μου περιοδικο τις πολιτικες συνεντευξεις (τουλαχιστον των δημαρχων η υποψηφιων δημαρχων) τις πληρωνομουνα.

Τωρα οτι κανω το κανω για χομπυ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Δεκ 2019, 21:04

Ενταξει και εγω ειχα βγει μιστερ Κρυονερι οταν ημουν πιτσιρικος αρα ειμαι τοπ μοντελ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Δεκ 2019, 21:06

Εχω πληρωθει για συνεργασιες απο 3 διαφορετικα περιοδικα επι σειρα ετων και απο ενα εκδοτικο οικο.

Κι αυτο το εκανα παραλληλα με τη δικη μου τη δουλεια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Δεκ 2019, 21:08

Ο γιατρος εχει πει να λεμε ναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Δεκ 2019, 21:27

Γιατρο θελετε σιγουρα μερικοι εδω μεσα.

Σε αρεσει δεν σε αρεσει υπηρξα ΚΑΙ αμοιβομενος δημοσιογραφος.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Δεκ 2019, 21:30

Ναι
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Δεκ 2019, 21:52

Κι εγω σε αγαπαω.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 02 Δεκ 2019, 22:25

Λαχουρένιος έγραψε:Ενταξει και εγω ειχα βγει μιστερ Κρυονερι οταν ημουν πιτσιρικος αρα ειμαι τοπ μοντελ.

Φώτο με speedo or it didn't happen.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 03 Δεκ 2019, 08:58

Άκου συντονιστάκο που με κυνηγάς όταν μόνο εγώ δεν δείχνω δουλοπρέπεια και σεβασμό στον δημοσιογράφο Κωστάκη σας.

Τα υποκοριστικά έχουν καθιερωθεί πλέον, με χρησικτησία, με συνεχή, αδιατάρακτη και μακρόχρονη πρακτική του δημοσιογράφου Κωστάκη, στον οποίο ποτέ δεν κάνετε συστάσεις ούτε με ΠΜ ούτε με δημόσιες προειδοποιήσεις όπως κάνεις εσύ σε μένα. Ούτε σας παρακαλάω δεν το έχω ανάγκη, είναι χαρακτηριστικό του επιπέδου εδώ μέσα. Και το κάνεις συστηματικά επειδή είσαι πολύ μικρός.

Όσο και αν νομίζεις ότι μπορείς να με εμποδίσεις να σε βάλω σε παράβλεψη επειδή κατέκτησες το επίζηλο για τη φαντασία σου αξίωμα του Συντονιστή, εγώ, όσες φορές θέλω να μπαίνω εδώ μέσα, πηγαίνω αμέσως στο "Γρήγορη Απαντηση" και γράφω χωρίς να σε βλέπω. Λυπάμαι. Αν δεν σου αρέσει, κάνε μου μπαν.

Όλοι οι συντονιστές τωρινοί και πρώην μιλάτε γονατιστοί στον δημοσιογράφο Κωστάκη.

Θα φροντίσω και εγώ στα εθνικά θέματα (όχι γενικά και αόριστα αλλά σε αυτά για θαλάσσιες ζώνες κλπ) που μπορεί να προκαλέσουν πόλεμο Ελλάδας - Τουρκίας, να μην ανέβει το επίπεδο των συζητήσεων πιο πάνω από το επίπεδο του αγαπητού σας δημοσιογράφου. Γράψε τώρα όσες προειδοποιήσεις θέλεις.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”