Πως χαζεψαν οι αντρες ετσι?

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Πως χαζεψαν οι αντρες ετσι?

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Δεκ 2019, 13:08

Μονο την περασμενη χρονια ακουσα καμια 10αρια περιπτωσεις με αντρες:

-Να παρακαλανε για γαμο και η αλλη να το παιζει δυσκολη
-Να παρακαλανε να κρατησει η αλλη το παιδι ενω εκεινη θελει εκτρωση
-Να πληρωνουν δανεια για στεγαστικα, να το γραφουν στο παιδι ή την συζυγο, και εκεινη να χωριζει τον μαλακα και να σπιτωνει τον νεο γκομενο.
-Να πληρωνουν πλαστικες και τελικα να χουφτωνουν τα νεα βυζια ή τον νεο κωλο αλλοι και οχι οι ιδιοι

Και τελευταιο και καλυτερο προσφατα εμαθα οτι ενας γνωστος μου πειστηκε απο την γκομενα του και μελλουσα συζυγο να κοψει τα φαρμακα που παιρνει για ενα σοβαρο αυτοανοσο νοσημα που εχει. Τον λογο δεν τον γνωριζω, μαλλον θα ειναι καμια ψεκασμενη αντιεμβολιαστρια ή ομοιοπαθητικη.

Δεν θυμαμαι να υπηρχαν τοσοι πολλοι πυρφοροι παλια. Παλιοτερα ηταν μεμονωμενες περιπτωσεις και τους ειχαμε στο ψιλο. Τωρα πολυ φοβαμαι οτι αν εισαι σε αντροπαρεα και πεις οτι δεν θες να γινεις πατερας ή να παντρευτεις θα φας φατουρο :dunno:
0 .

Diogos
Rookie poster
Rookie poster

Re: Πως χαζεψαν οι αντρες ετσι?

Δημοσίευσηαπό Diogos » 29 Δεκ 2019, 14:11

Έχω περίπτωση από το συγγενικό μου περιβάλλον κιόλας που τρέχει όλη μέρα σε δύο δουλειές και η μαντάμ όλη μέρα στο σπίτι τα ξύνει (έχει και γυναίκα που πάει και συγυρίζει κάθε τόσο) και μετά του κάνει σκηνές αν είναι πτώμα ο άλλος και δεν έχει όρεξη να βγουν.
Σε όλο το δυτικό κόσμο γενικά έτσι είναι. Έχουν μάθει τον άντρα να είναι μαλθακός και τη γυναίκα να έχει μόνο απαιτήσεις. :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Δεκ 2019, 16:31

Ο γάμος και η απόκτηση τέκνων είναι επικίνδυνο σπορ στις μέρες μας. Απορώ που υπάρχουν τόσο ελαφρόμυαλοι άντρες. Το νομικό σύστημα είναι πάντα με την πλευρά της γυναίκας, οπότε αυτός που έχει να χάσει είναι ο άντρας.
2 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Δεκ 2019, 18:11

Diogos έγραψε:Έχω περίπτωση από το συγγενικό μου περιβάλλον κιόλας που τρέχει όλη μέρα σε δύο δουλειές και η μαντάμ όλη μέρα στο σπίτι τα ξύνει (έχει και γυναίκα που πάει και συγυρίζει κάθε τόσο) και μετά του κάνει σκηνές αν είναι πτώμα ο άλλος και δεν έχει όρεξη να βγουν.
Σε όλο το δυτικό κόσμο γενικά έτσι είναι. Έχουν μάθει τον άντρα να είναι μαλθακός και τη γυναίκα να έχει μόνο απαιτήσεις. :pardon:

Το να γινονται καποιοι μουνοδουλοι συνεβαινε παντα και ισως ολοι το εχουμε κανει κατα καιρους με αποτελεσμα να κανουμε μαλακιες που αλλιως δε θα καναμε. Αλλα το να παιρνεις στεγαστικο ή να κοβεις τα φαρμακα σου για μια γκομενα (γκομενα, συζυγος, δεν εχει σημασια) το παει σε αλλο επιπεδο μαλακυνσης :o
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 29 Δεκ 2019, 19:07

Συγχαρητήρια για το νήμα,

Ωραία, καλή η ματσο άποψη αλλά μην είστε στρουθοκάμηλοι
η κοινωνική πραγματικότητα είναι υπερ της γυναίκας, αν δεν προσφέρεις δεν παίρνεις άντρακλά μου
:)
πάνε οι παλιές εποχές όπου ο άντρας έμπαινε στο σπίτι και η γυναίκα γρεμοτσακιζόταν να του φέρει τις παντόφλες και να τους τις βάλει..
πάνε Αντωνάκη μουυυυυυυ
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 30 Δεκ 2019, 13:18

Να εξετάσουμε και την εκτεταμενη εφαρμογή πεγκινγκ
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
mixaliss
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό mixaliss » 30 Δεκ 2019, 16:21

Adminović έγραψε:Ο γάμος και η απόκτηση τέκνων είναι επικίνδυνο σπορ στις μέρες μας. Απορώ που υπάρχουν τόσο ελαφρόμυαλοι άντρες. Το νομικό σύστημα είναι πάντα με την πλευρά της γυναίκας, οπότε αυτός που έχει να χάσει είναι ο άντρας.

πάμπολλες περιπτώσεις γνωστών, συγγενών και φίλων που καταστράφηκαν έτσι. Το μοτίβο το ίδιο. Είχαν κάποια σχετική οικονομική επιφάνεια, παντρεύτηκαν, έκαναν παιδί και στο χρόνο πάνω η γυναίκα παίρνει το παιδί και φεύγει. Φυσικά ποτε το διαζύγιο δεν είναι συναινετικό και ακολουθούν πολύετείς δικαστικέ διαμάχες.

Η δικιά μου απορία είναι τι γίνεται αν το παιδί είναι αναγνωρισμένο από τον πατέρα, αλλά εκτός γάμου.
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 30 Δεκ 2019, 16:38

Κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια διαπιστώνω ότι από τον Ιούλιο που μας πέρασε και μετά χάλασαν εντελώς ακόμα και οι άντρες πρότυπα. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Δεκ 2019, 17:05

mixaliss έγραψε:Η δικιά μου απορία είναι τι γίνεται αν το παιδί είναι αναγνωρισμένο από τον πατέρα, αλλά εκτός γάμου.

Πληρώνει διατροφή για το τέκνο και όχι για τη μάνα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Δεκ 2019, 19:02

Adminović έγραψε:
mixaliss έγραψε:Η δικιά μου απορία είναι τι γίνεται αν το παιδί είναι αναγνωρισμένο από τον πατέρα, αλλά εκτός γάμου.

Πληρώνει διατροφή για το τέκνο και όχι για τη μάνα.

Ωπα, δηλαδη μερος της διατροφης στους διαζευγμενους παει (επισημα) στην συζυγο? :o Ακου τι μαθαινει κανεις. Νομιζα οτι ηταν αποκλειστικα για το παιδι.

Εχεις ιδεα για ποσο πιο λιγο παει η διατροφη στην περιπτωση εκτος γαμου?

Οργισμένος έγραψε:Να εξετάσουμε και την εκτεταμενη εφαρμογή πεγκινγκ

Αυτο εχει να κανει με το ποσο πουστεψαν οι αντρες, οχι ποσο χαζεψαν :D
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”