Επηρεασμός σε όποιο επίπεδο, να αρρωστήσετε, οικονομικές επιπτώσεις, άλλες επιπτώσεις..
Πόσο "γενναίοι" είσαστε;
θα πάτε στο σουπερ μαρκετ με γάντια και μάσκα;
θα κλειστείτε στο σπίτι;
θα πάτε ξανά για καφέ; σε καφετέρια
Εάν κλείσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αφού δεν θα κυκλοφορεί κόσμος, τι εξελίξεις προβλέπετε;
έχετε πάρει καθαριστικά; άλλα φάρμακα;
νιώθετε ότι κινδυνεύετε προσωπικά;
Πόσο σοβαρά βλέπετε το ενδεχόμενο να επηρεαστείτε απο τον κορωνοϊό;
-
vallon
- Supreme poster

Πόσο σοβαρά βλέπετε το ενδεχόμενο να επηρεαστείτε απο τον κορωνοϊό;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
vallon
- Supreme poster

Re: Πόσο σοβαρά βλέπετε το ενδεχόμενο να επηρεαστείτε απο τον κορωνοϊό;
μπράβο, μάλλον δεν σας ενοχλεί η πανδημία..
ή φοβάστε ακόμα και να γράψετε;

ή φοβάστε ακόμα και να γράψετε;

0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Για τους γέρους μου φοβάμαι πιο πολύ.
Εμένα και να με χτυπήσει ο ιός, δεν με νοιάζει ιδιαίτερα (αν και παίρνω μέτρα προφύλαξης, ώστε κυρίως να μην κολλήσω και το μεταδώσω και σε άλλους).
Εμένα και να με χτυπήσει ο ιός, δεν με νοιάζει ιδιαίτερα (αν και παίρνω μέτρα προφύλαξης, ώστε κυρίως να μην κολλήσω και το μεταδώσω και σε άλλους).
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Τα ΜΜΜ προσπαθω να τα αποφευγω, τις εξοδους δεν τις εχω κοψει ακομα αλλα ισως θα επρεπε. Κατι αλλο δεν μπορεις να κανεις. Αν εισαι εργαζομενος αναγκαστικα θα βγεις εξω.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

mkl ετυχα σε ενα γραφειο χθες με το που μπηκα με πλακωσανε με αντισηπτικα μια φορα μετα ακομη μια φορα
μετα ακομη μια φορα την τριτη τους κοιταξα παραξενεμενος -βρεσυ ειπα στον εαυτο μου αυτοι δεν τρολλαρουν!!
συνεχιζω να μην ανησυχω να μη φοβαμαι αλλα καπου με επιασε μια κριση ταυτοτητας
αν συνεχιστει ο κορονιος θα κυκλοφορουμε με αντισηπτικα και θα ψεκαζουμε τους γυρω μας
επειτα ειναι και το αλλο θυμαμαι και την χρονολογια που ειπαμε με κατι αλλους οτι καπου το 20 με 21
θα αρχισουν ολα τα δεινα πεινα πτωχευση πολεμος θανατος και λεω μπας και φτασαμε ;
θα εχει πλακα μια και ειμαι τελειως απροετοιμαστος
μετα ακομη μια φορα την τριτη τους κοιταξα παραξενεμενος -βρεσυ ειπα στον εαυτο μου αυτοι δεν τρολλαρουν!!
συνεχιζω να μην ανησυχω να μη φοβαμαι αλλα καπου με επιασε μια κριση ταυτοτητας
αν συνεχιστει ο κορονιος θα κυκλοφορουμε με αντισηπτικα και θα ψεκαζουμε τους γυρω μας
επειτα ειναι και το αλλο θυμαμαι και την χρονολογια που ειπαμε με κατι αλλους οτι καπου το 20 με 21
θα αρχισουν ολα τα δεινα πεινα πτωχευση πολεμος θανατος και λεω μπας και φτασαμε ;
θα εχει πλακα μια και ειμαι τελειως απροετοιμαστος
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
tensor
- Rookie poster

vallon έγραψε:Πόσο "γενναίοι" είσαστε;
Δε με απασχολεί ιδιαίτερα γιατί δεν έχω γύρω μου ανθρώπους ηλικιωμένους ή με προβλήματα υγείας. Ήδη υπάρχει ένα άτομο στο περιβάλλον μου με συνάχι. Φαίνεται μια εντελώς συνηθισμένη κατάσταση, με καταρροή κυρίως και λίγο μόνο βήχα χωρίς πυρετό. Ας είναι ό,τι θέλει στην τελική. Θα περάσει.
vallon έγραψε:θα πάτε στο σουπερ μαρκετ με γάντια και μάσκα;
Έτσι κι αλλιώς στο σούπερ μάρκετ πηγαίνω κατά την ψυχρή περίοδο του έτους με γάντια που έχουν κομμένα δάχτυλα. Προσφέρουν κάποια προστασία σε μηχανική καταπόνηση και κρύο, και δε χρειάζεται να τα βγάζεις όταν κάνεις δουλειές. Μάσκα; No way.
Θα φορούσα μάσκα μόνο αν ήμουν εξακριβωμένα φορέας του covid-19.vallon έγραψε:θα κλειστείτε στο σπίτι;
Όχι περισσότερο απ' όσο συνήθως (που δεν είναι και λίγο, για άλλους όμως λόγους).
vallon έγραψε:θα πάτε ξανά για καφέ; σε καφετέρια
Δε συχνάζω σε τέτοια μέρη.
vallon έγραψε:Εάν κλείσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αφού δεν θα κυκλοφορεί κόσμος, τι εξελίξεις προβλέπετε;
Μπόρα είναι, θα περάσει.
vallon έγραψε:έχετε πάρει καθαριστικά; άλλα φάρμακα;
Τίποτα περισσότερο απ' ότι συνήθως. Φάρμακα όχι, αφού είναι άχρηστα μπροστά σε ιούς. Είχα όμως από πριν ορισμένα φυτικά προϊόντα για άλλους σκοπούς, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε περιπτώσεις λοιμώξεων το αναπνευστικού - αν αρρωστήσω και ντεραπάρει το όχημα.
vallon έγραψε:νιώθετε ότι κινδυνεύετε προσωπικά;
Θεωρώ ότι είναι πιθανό να προσβληθώ κάποια στιγμή. Το βλέπω όμως σαν μια απλή ίωση, όχι ειδικά σαν απειλή.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Μακάρι να είναι όλα αυτά μη σημαντικά, μακάρι όλο αυτό να είναι μια άσκηση ψυχολογικής επιρροής
δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, πάντως σήμερα που πήγα σουπερ μαρκετ φορώντας γάντια μιας χρήσης μου έκανε εντύπωση το ότι κανένας πελάτης δεν φορούσε γάντια.
δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, πάντως σήμερα που πήγα σουπερ μαρκετ φορώντας γάντια μιας χρήσης μου έκανε εντύπωση το ότι κανένας πελάτης δεν φορούσε γάντια.
0 .
-
Αγις
- Rookie poster

Oι Νοικοκυρηδες
δεν εχουμε ανησυχιες .
Τροφιμα εχουμε πάντα απο τα κτηματά μας - παραγωγους - συνεταιρισμους - οικογενειακες επιχειρησεις κ δεν πατάμε σε σουπερμαρκετ.
Λαδι παράδειγμα δεν αγοράζουμε μπουκαλι - φροντιζουμε να εχουμε της χρονιας + κατι παραπανω.
Το ιδιο ισχυει για τροφιμα που δεν χρειαζονται ψυγείο .
Σωματικα αντεχουμε - εργαζομαστε και σωματικα + παραλληλα γυμναζομαστε+ εχουμε σιδερενια υγεια - δεν αράζουμε να ρακομελοφιλοσοφουμε και να δινουμε ψιχουλα σε εργατες γιατι απεχθανομαστε τον καματο ως κατα φαντασια πνευματικοι ταγοι και να ειμαστε ψοφιμια .
δεν εχουμε ανησυχιες .Τροφιμα εχουμε πάντα απο τα κτηματά μας - παραγωγους - συνεταιρισμους - οικογενειακες επιχειρησεις κ δεν πατάμε σε σουπερμαρκετ.
Λαδι παράδειγμα δεν αγοράζουμε μπουκαλι - φροντιζουμε να εχουμε της χρονιας + κατι παραπανω.
Το ιδιο ισχυει για τροφιμα που δεν χρειαζονται ψυγείο .
Σωματικα αντεχουμε - εργαζομαστε και σωματικα + παραλληλα γυμναζομαστε+ εχουμε σιδερενια υγεια - δεν αράζουμε να ρακομελοφιλοσοφουμε και να δινουμε ψιχουλα σε εργατες γιατι απεχθανομαστε τον καματο ως κατα φαντασια πνευματικοι ταγοι και να ειμαστε ψοφιμια .
1 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
nemo
- Supreme poster

κλειστα απο αυριο ολοι εκτος και απο μενα και απο αλλα καταστηματα του ιδιου φυραματος
θα εχει πολυ ενδιαφερον αυτο το σαββατοκυριακο ..περιμενω να γραψετε εντυπωσεις
ισως αυριο να αγορασω λιγα τροφημα δεν ξερω σιγουρα αλλα αν δω οτι θα συνεχιστει αυτη η μλκ
θα αρχιζω να φορτωνω τα ντουλαπια
θα εχει πολυ ενδιαφερον αυτο το σαββατοκυριακο ..περιμενω να γραψετε εντυπωσεις
ισως αυριο να αγορασω λιγα τροφημα δεν ξερω σιγουρα αλλα αν δω οτι θα συνεχιστει αυτη η μλκ
θα αρχιζω να φορτωνω τα ντουλαπια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:κλειστα απο αυριο ολοι εκτος και απο μενα και απο αλλα καταστηματα του ιδιου φυραματος
Ψιλικατζίδικο έχεις ρε; Είχα την εντύπωση ότι είσαι ταρίφας ή ότι είχες κωλόμπαρο με Βουλγάρες πουτάνες.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.