Μπορείτε να μου πειτε γιατί δεν θέλω να επιστρέψω στην παλιοΑθήνα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Μπορείτε να μου πειτε γιατί δεν θέλω να επιστρέψω στην παλιοΑθήνα;

Δημοσίευσηαπό vallon » 31 Αύγ 2020, 07:22

Πέρασε πια κι αυτό το καλοκαίρι.
Ένα καλοκαίρι με πολλά περίεργα χαρακτηριστικά, θα έλεγα πρωτοφανές και τώρα που το ξανασκέφτομαι πολύ διαφορετικό απο τόσα άλλα που έχουν περάσει.

Πρώτο χαρακτηριστικό είναι η πάρα πολύ δουλειά, άλλοι σου λένε , να φτάσει το καλοκαίρι βρωμοκαθηγητές, καθόσαστε και κοπροσκυλιάζετε. Εμένα δεν υπήρχε ούτε μια μέρα απο τους δύο μήνες της παύσης τον Ιούλιο και τον Αύγουστο που να μην γύρισα σπίτι κατάκοπος, ούτε βιομηχανικός εργάτης να ήμουνα..

Τι μποστάνια ως και επιγονατίδες πήρα για να ξεχορταριάζω, βάρκες , φυτέματα , τρύγο και κρασιά, δουλειά στο λιμάνι , φτιάξιμο στις μηχανές, ακόμα και σοβά έριχνα σε σπίτι...
άσε δε αυτή η ιστορία με το καΐκι που μου έχουν έρθει όλα τα παππούδια τώρα στην περιοχή του Ωρωπού και θέλουν να μας δώσουν τα δικά τους ξύλινα , έναντι συμβολικής αμοιβής να τους τα φτιάξουμε. Βρήκαμε παπά να φτιάξουμε πέντε έξι καΐκια.. τι το κάναμε ορέ; Δηλ έλεος λέω αμάν πότε να ανοίξουν τα σχολεία να ..ξεκουραστώ..

Άλλο χαρακτηριστικό ήταν η αποχή από σεξ , εντάξει κάνα δυο στα γρήγορα απογοητευτικές καταστάσεις που απλά τις ξεπέταξα και είχα την ησυχία μου. Μετά ήρθαν και οι χυλόπιτες, ρε σεις έχω τρομάξει με την αφεντιά μου, μοιράζω αβέρτα,δεν θέλω γυναίκα δίπλα μου, το γίνεται; η μια μου βρωμάει η άλλη μου μυρίζει.. τι κάνουμε ΟΕΟ?
Ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι το σεξ ήταν στο φουλ τώρα στο φουλ ήταν η δουλειά και η κούραση. Ελένη ούτε για αστείο να το σκεφτώ, κάθισα και σκέφτηκα το πόσο μακρυά ήμασταν ο ένας από τον άλλο και λέω τι θες άνθρωπε μου με τέτοιες τύπισσες , γυναίκες - κόρες; δεν είναι για εσένα..βρες έναν νορμάλ άνθρωπο να ζήσεις την υπόλοιπη ζωούλα σου.
Βλέπω λοιπόν ότι κάνοντας τόσο μεγάλο κύκλο μετά την απώλεια της Λήδας μου, έφτασα στο σημείο μετά από επτά χρόνια να μπορώ να ξεκαθαρίσω τι θέλω από κάποια δίπλα μου με μεγάλη ισορροπία. Κομμένη η ανάλωση γιατί μου γυάλισε η μία και η άλλη.

Άλλο χαρακτηριστικό οι γάτες μου, πέντε είναι τώρα στον αριθμό, κάθε πρωί απόγευμα συσσίτιο. Μιλάμε για απίστευτο γέλιο, δεν μπορώ πια να βγω από τις πόρτες του σπιτιού την μπροστά ή την πίσω και είναι έτοιμες να πέσουν πάνω μου με κολοτούμπες αγκαλιές νιαουρίσματα τρυφερά λες και μου κάνουν τα γλυκά μάτια...Εντωμεταξύ έχουν χωριστεί, οι παλιές καραβάνες φιφή και τέκνα τώρα είναι 14 χρ η φιφή και από 11 οι δυο της κόρες είναι στην μπροστά βεράντα. Οι νέες η στραβομούρα γιατί έχασε το μισό της σαγόνι σε κάποιο γατοκαβγά και το γατάκι της που τώρα έχει ξεπεταχτεί έχουν επικρατήσει των παλιών και έχουν πάρει την προνομιακή πίσω βεράντα. Το τι γίνεται δεν συμμαζεύεται...

Αμ οι φίλοι; πλέον με έχουν υιοθετήσει εδώ , κάθε μεσημέρι έχω και μια πρόσκληση σε κάποιο φίλο να πάω για φαγητό κλπ , εντάξει ξέρουν ότι είμαι μόνος μου και σου λέει γιατί να κάθεσαι να μαγειρεύεις; έλα να φάμε παρέα. Ε ναι ρε φίλε , κι εγώ σας σκέφτομαι και σας αγαπάω , αλλά δεν μπορώ να υποχρεώνομαι κάθε λίγο ,Οπότε το έκανα διαφορετικά για να μπορώ να βγάζω την υποχρέωση. Φτιάχνω ταψιά με κολοκυθόπιτες , γεμιστά κλπ και τους τα πηγαίνω σπίτι ... τι να κάνω άλλο;
Ακόμα οι φίλοι στο σύλλογο ψαράδων, κάθε απόγευμα με περιμένουν στο λιμάνι για καφέ και κουβέντα..
Όταν νιώθεις τόσο κοντά σε τόσους ανθρώπου νιώθεις και πιο κοντά στον τόπο που μένεις, είναι γεγονός..

Ακόμα άλλο περίεργο χαρακτηριστικό είναι ότι ξεκόλλησε η υπόθεση με τα κτήματα στην Πύλο.
Δεκαετίες τώρα ήταν μια υπό απαγόρευση υπόθεση εντός του σογιού να μιλήσουμε να συζητήσουμε ,,οτιδήποτε.. Τώρα πια όλοι μου έρχονται αφού κατάλαβαν ότι αν τα αφήνουμε έτσι απλά ..λογγόνουν και καταστρέφονται και μου λένε να τα αναλάβω.. κοίτα να δεις τι συμβαίνει...

τι καλοκαίρι ήταν αυτό ένας θεός ξέρει...
ήταν ένα καλοκαίρι επαναπροσδιορισμού και οριοθέτησης, πατάω καλύτερα τώρα κάτω και ξέρω τι θέλω και τι ζητάω και ξέρετε κάτι; πολύ μου αρέσει..

Εσείς ορέ τι κάνατε αυτό το καλοκαίρι;;;;;;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Μπορείτε να μου πειτε γιατί δεν θέλω να επιστρέψω στην παλιοΑθήνα;

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Αύγ 2020, 09:22

φυσιολογικο το βλεπω ετσι καπως ειμαστε οι παραπανω απο μισοι ανθρωποι
αλλα αυτο το καλοκαιρι και για μενα ηταν παραξενο δεν πηγα θαλασσα δεν εκανα γεωργικες εργασιας
που εκανα συνηθως μαλλον επηρεασμενος απο λοκνταουν δεν εκανα ουτε τις πεζοποριες οπως ειχα μαθει
και γενικα δεν εκανα πολλα πραγματα παρα μονο ζωγραφικη και αγχος σκετικα με την εργασια
και που θα μας οδηγησει ο κωλοιος ..απο οκτωβρη θελω να πιστευω οτι θα αλλαξουν πολλα
καθως σκεφτομαι μια επεκταση και αν πετυχει θα εχω τον χρονο και για ταξιδια
- αν δεν πανε ασχημα τα οικονομικα στην χωρα αλλιως την εβαψα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Αρχέλαος
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Αρχέλαος » 31 Αύγ 2020, 13:50

Πήγα ξανά λίγες μέρες στην μαγευτική Μεσσηνία.
Μέρος που μου αρέσει πολύ και πάλι δεν ήθελα να φύγω από εκεί.
Παρότι με ικανοποιεί και η Αττική.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Αύγ 2020, 14:33

Ηταν ρητορικη η ερωτηση φανταζομαι? :D

Ο ανθρωπος δεν εχει αναγκη πολλα πραγματα, υγεια, ενα ικανοποιητικο εισοδημα, φιλους, σεξ και χομπι. Εσυ τα περισσοτερα απο αυτα τα εχεις ή τα βρηκες εκει που εισαι οποτε λογικο να νιωθεις πληρης.

Για εμενα οι διακοπες δεν σημαινουν καποια συγκεκριμενη δραστηριοτητα, πχ μπανιο, μπιτσομπαρα, διακοπες σε νησι κλπ, αλλα σημαινουν χαλαρωση, να ζεις καποιες μερες χωρις προγραμμα και αγχος κανοντας πραγματα που σου αρεσουν. Οποτε με βαση τα θελω σου και την φαση που βρισκεσαι εκανες ιδανικες διακοπες ακομα και αν δεν ειναι οι κλασικες διακοπες που εχει στο μυαλο του ο τσιφτετελληνας (διακοπες Σαντορινη, καθε μερα μπανιο σε διαφορετικη παραλια και 200 φωτογραφιες στο ινσταγκραμ)
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 31 Αύγ 2020, 15:27

vallon έγραψε:Εσείς ορέ τι κάνατε αυτό το καλοκαίρι;;;;;;

Ό,τι κάναμε και το χειμώνα.
Ξεσκάτισμα τα γελάδια, άρμεγμα τις γίδες, γύρες στα λιοστάσια, διανομές φιαλών πετρογκάζ, αβέρτα γκόμενες, τσάρκες στα κωλόμπαρα και μάτι τα ξέκωλα στην παραλία. :fico:
3 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 02 Σεπ 2020, 17:50

σήμερα άδεια από τη σημαία, την φίλησα την σταύρωσα και αυτή κύριε υπολοχαγέ μου έδωσε άδεια..
ως συνήθως στο καρνάγιο ο μαύρος να βάφω το καΐκι μας...

το κομμάτι παρατίθεται σαν εξαιρετικά ρομαντικό και απευθύνεται σε κάθε περασμένη ανάμνηση που μας κυνηγά τα βράδια..
καλά ακρόαση
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Σεπ 2020, 11:12

vallon έγραψε:
σήμερα άδεια από τη σημαία, την φίλησα την σταύρωσα και αυτή κύριε υπολοχαγέ μου έδωσε άδεια..

το κομμάτι παρατίθεται σαν εξαιρετικά ρομαντικό και απευθύνεται σε κάθε περασμένη ανάμνηση που μας κυνηγά τα βράδια..
καλά ακρόαση

Γιατί να σε κυνηγάνε οι παλιές αναμνήσεις ρε; Χάθηκε ο κόσμος να δημιουργήσεις νέες;
Τα ''μανεκέν'', ''φωτομοντέλα'', ''τηλεπαρουσιάστριες-επιπλοχαϊδεύτρες'', ''γλάστρες'' από το ''στην υγειά μας ρε παιδιά'' και ''τραγουδίστριες'' έχουν ξεσκιστεί να ανεβάζουν φωτό στο ίνσταγκραμ ψάχνοντας για επίσημο χορηγό.
Δεν κάνεις κάτι να σπονσονάρεις με χορηγίες κι αυτά τα κορίτσια ρε αρπακολλατζή, που λιώνουν τα έρμα στον ήλιο της Μυκόνου κάνοντας μόστρα τα κωλαράκια τους, ώστε να μην ξεχειλώνουν από όλες τις πάντες στις βίζιτες; :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Σεπ 2020, 13:55

Ραν ταν πλαν έγραψε:
vallon έγραψε:

καλά ακρόαση

Γιατί να σε κυνηγάνε οι παλιές αναμνήσεις ρε; Χάθηκε ο κόσμος να δημιουργήσεις νέες;
Τα ''μανεκέν'', ''φωτομοντέλα'', ''τηλεπαρουσιάστριες-επιπλοχαϊδεύτρες'', ''γλάστρες'' από το ''στην υγειά μας ρε παιδιά'' και ''τραγουδίστριες'' έχουν ξεσκιστεί να ανεβάζουν φωτό στο ίνσταγκραμ ψάχνοντας για επίσημο χορηγό.
Δεν κάνεις κάτι να σπονσονάρεις με χορηγίες κι αυτά τα κορίτσια ρε αρπακολλατζή, που λιώνουν τα έρμα στον ήλιο της Μυκόνου κάνοντας μόστρα τα κωλαράκια τους, ώστε να μην ξεχειλώνουν από όλες τις πάντες στις βίζιτες; :fico:

Δυστυχώς φίλτατε πατριώτη
ο βαλλον έχει κάψει καρδιά
προσπαθεί να συνέλθει όμως , αλλά καθότι αισθηματίας δεν μπορεί..
:dunno:

εκεί που πας να την κάνεις ,,,,
εκεί πάλι πετάγεται η ανάμνηση και σου τα μπερδεύει όλα
τι πάθαμε ορε..
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”