Να ανακηρυχθει ο ψεκασμος ψυχικη ασθενεια?

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Να ανακηρυχθει ο ψεκασμος ψυχικη ασθενεια?

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Νοέμ 2020, 21:56

Σε παλιοτερες, πιο σκοτεινες εποχες οι ψυχιατροι θεωρουσαν την ομοφυλοφιλια ψυχικη ασθενεια. Αν το εκαναν αυτο με την ομοφυλοφιλια η οποια ειναι μια προτιμηση που δεν επηρεαζει αρνητικα το κοινωνικο συνολο, τοτε δεν βλεπω γιατι δεν μπορει να γινει αυτο με τον ψεκασμο ο οποιος ευθυνεται για δεκαδες χιλαδες θανατους απο κορονοιο παγκοσμιως :dunno:

Πως ειπατε κυριε? Ειναι απλα μια γριπουλα? Ωραια περαστε απο δεξια να βαλετε μια ωραια ασπρη μπλουζιτσα. Εσεις τι ειπατε? Δεν ειναι πανδημια ειναι επιδημια? Ενταξει περαστε στον κυριο με την ασπρη ρομπα να σας κανει μια ενεσουλα.

Αν λειτουργουσε αυτο το συστημα τοτε ποτε δε θα εφταναν τετοιοι ανθρωποι να γινονται πολιτικοι αρχηγοι ή δημοσιογραφοι και να προτεινουν στους αμυαλους οπαδους τους να πινουν χλωρινη για να σκοτωσουν την γριπουλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Να ανακυρηχθει ο ψεκασμος ψυχικη ασθενεια?

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Νοέμ 2020, 11:09

πως εβγαλες το συμπερασμα οτι η ομο δεν επηρεάζει την κοινωνια ;
αλλο! η κοινωνια βασιζεται σε ψεκασμενους για να προχωρήσει πιο περα αλιμονο αν ηταν διαφορετικα
ψεκασμενοι ηταν και οι πρωτοι κεκεδες αλλα μας δωσαν μια εμπειρια ζωης .... και συνεχιζουν να ειναι
το οξύμωρο ειναι οτι λενε τους αλλους ψεκασμενους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 06 Νοέμ 2020, 16:11

Η ψεκασμενη κυβερνηση βγαζει ψεκασμενους τους πολιτες μπας και διασωθει για τα κραυγαλεα λαθη της που εφεραν το δευτερο κυμα.

Διαπιστωση οχι δικη μου αλλα της δεξιας Δημοκρατιας σημερα.

Διαπιστωση επισης του ΣΥΡΙΖΑ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Νοέμ 2020, 16:13

Αρίστος έγραψε:Η ψεκασμενη κυβερνηση βγαζει ψεκασμενους τους πολιτες μπας και διασωθει για τα κραυγαλεα λαθη της που εφεραν το δευτερο κυμα.

.

Τι περιεργο που ενας ακροδεξιος συμφωνει με μια ακροδεξια φυλλαδα :giggle02:

nemo έγραψε:πως εβγαλες το συμπερασμα οτι η ομο δεν επηρεάζει την κοινωνια ;
αλλο! η κοινωνια βασιζεται σε ψεκασμενους για να προχωρήσει πιο περα αλιμονο αν ηταν διαφορετικα
ψεκασμενοι ηταν και οι πρωτοι κεκεδες αλλα μας δωσαν μια εμπειρια ζωης .... και συνεχιζουν να ειναι

Το αν καποιος γουσταρει να τον παιρνει απο τον κωλο δεν με επηρεαζει καθολου. Αν γουσταρει ομως να μην φοραει μασκα επειδη δεν πιστευει οτι υπαρχει κορονοιος τοτε ειναι επικινδυνος οχι μονο για την υγεια αλλα και την ζωη μου.

Ι5 ψυχολογικο σε οσους τα λενε αυτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 06 Νοέμ 2020, 16:22

Κεντροδεξια καραμανλικη εφημεριδα θεωρειται η Δημοκρατια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Νοέμ 2020, 17:47

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Η ψεκασμενη κυβερνηση βγαζει ψεκασμενους τους πολιτες μπας και διασωθει για τα κραυγαλεα λαθη της που εφεραν το δευτερο κυμα.

.

Τι περιεργο που ενας ακροδεξιος συμφωνει με μια ακροδεξια φυλλαδα :giggle02:

nemo έγραψε:πως εβγαλες το συμπερασμα οτι η ομο δεν επηρεάζει την κοινωνια ;

Το αν καποιος γουσταρει να τον παιρνει απο τον κωλο δεν με επηρεαζει καθολου. Αν γουσταρει ομως να μην φοραει μασκα επειδη δεν πιστευει οτι υπαρχει κορονοιος τοτε ειναι επικινδυνος οχι μονο για την υγεια αλλα και την ζωη μου.

Ι5 ψυχολογικο σε οσους τα λενε αυτα.

αφου το κανουν με οτι τυχει :P γενικως δεν εχω ορεξη σημερα που ολη μερα βλεπω να κουβαλανε χαρτια υγειας

ποσο χέσιμο σκοπευουν ???...μα ποσο; και καθε μερα να χεζουν απο δυο φορες παλι θα θα φτασει για πεντε μηνες
αι σιχτίρ ελ
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Νοέμ 2020, 17:51

αμ οι αλλοι ψεκασμενοι με ποσοστα 1% στα χιλια ατομα σε θανατους με πολλα νοσηματα
φοβουνται τον ιο και τρεχουν και πιστευουν και αναβουν νοητικα κερια να μην κολλησουν

και υστερα λενε για τους πιστους χριστιανους και εκκλησιες ψεκασμενοι ε ψεκασμενοι
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Νοέμ 2020, 21:15

Αρίστος έγραψε:Κεντροδεξια καραμανλικη εφημεριδα θεωρειται η Δημοκρατια

Καραμανλισμος ανευ Καραμανλη δεν υπαρχει. Ο χοντρος ταυτιζεται πληρως με την ΝΔ.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Νοέμ 2020, 12:49

εχουμε πρωθυπουργο αφορεσμενο και ψεκασμενο. δε μας σωνει τιποτα, μονο καμια τουρκια αν μας την πεσει σωνεται η δουλεια που θα φυγει ο ψεκασμενος πετωντας
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Νοέμ 2020, 16:37

denplirono έγραψε:εχουμε πρωθυπουργο αφορεσμενο και ψεκασμενο. δε μας σωνει τιποτα, μονο καμια τουρκια αν μας την πεσει σωνεται η δουλεια που θα φυγει ο ψεκασμενος πετωντας

Περαστε για την μπλουζιτσα σας κυριε. Δεν ειναι νορμαλ αυτα που λετε.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”