Εγώ δεν μπορώ καθόλου. Φοράω πολύ σπάνια σχεδόν ποτέ και μόνο για πρακτικούς λόγους, όχι δλδ σαν κόσμημα που το έχουν άλλοι.
Τις λίγες φορές που θα φορέσω, δλδ σχεδόν ποτέ, δεν μπορώ να το κρατήσω για πολλή ώρα πάνω μου.
Άσε που έχω συνηθίσει να κοιτάω την ώρα από το κινητό. Και ρολόι να φοράω το κινητό θα βγάλω να δω την ώρα.
Άσε που νομίζω ότι δε μου πάνε κιόλας.
Αυτή την κίνηση να σηκώσω το χέρι μου για να δω την ώρα την έχω ξεχάσει τελείως.
Άλλοι πάλι δεν το βγάζουν ποτέ από πάνω τους.
Βρήκα ένα παλιό μου ρολόι και το θυμήθηκα. Εξ ου και το θέμα.
Δλδ αν κάποιος μου πάρει δώρο ρολόι, σημαίνει ότι με ξέρει πολύ λίγο. Δε θα με χαλάσει κιόλας βέβαια.
Όπως στη γιορτή μου που μου έφεραν δώρο μια γλάστρα. "Λίγα είναι τα ψωμιά σου μαζί μου" σκέφτηκα κοιτώντας τη γλάστρα.
Ούτε με τα φυτά το έχω πολύ.
Σας αρέσει να φοράτε ρολόι;
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Σας αρέσει να φοράτε ρολόι;
Πρέπει να έχω δέκα χρόνια και βάλε να φορέσω ρολόι.
Με το κινητό πλέον δεν μου χρειάζεται.
Με το κινητό πλέον δεν μου χρειάζεται.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
fasistario
- Mr Lamogio

Έχω σχεδόν 10 χρόνια κι εγώ να βάλω ρολόι. Παλιότερα φορούσα συνεχώς.
Τώρα,σκέφτομαι να πάρω ένα απλό για να φοράω.
Τώρα,σκέφτομαι να πάρω ένα απλό για να φοράω.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
-
Διάδοχος
- Danchō

Και εγώ έχω αρκετά χρόνια να φορέσω.
Aν θα ξαναφορέσω θα είναι smartwatch που θα φτιάξω μόνος μου.
Aν θα ξαναφορέσω θα είναι smartwatch που θα φτιάξω μόνος μου.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Freisinniger
- Maître des anions

Όχι καθόλου, είχα κάποτε που ήταν της μόδας. Απίστευτο ενοχλητικό, με το κινητό πλέον δεν χρειάζεται.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Perseus
- Basic poster

απο τον Στρατο εχω να φορεσω ρολοι.
Τι να το κανω ? αφου ειμαι εγω ρολοι...
Τι να το κανω ? αφου ειμαι εγω ρολοι...
0 .
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

Από τότε που μου κλέψανε το gucci των 3.500 ευρώ έχω να φορέσω ρολόι... έχω ένα άλλο gucci (των 1.200 ευρώ αυτό) που όμως έχει σπάσει το μπρασελέ και τόχω κάτι χρόνια τώρα και κάθεται...
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Στύγιος
-
Perseus
- Basic poster

Alkiviades έγραψε:Από τότε που μου κλέψανε το gucci των 3.500 ευρώ έχω να φορέσω ρολόι... έχω ένα άλλο gucci (των 1.200 ευρώ αυτό) που όμως έχει σπάσει το μπρασελέ και τόχω κάτι χρόνια τώρα και κάθεται...
ειχα παρει και εγω ενα Γκουτσι στην Κυπρο ωραιο ρολοι,αλλα μετα που γυρισα και το πηγα για σερβις τοχαρισα στον αδερφο μου.
0 .