bizeli έγραψε:....
Ποιος λες να φυγει σημερα?
Εγω λεω μαλλον ο Ζακ.

nemo έγραψε:θα παρακολουθουμε την συζητηση με κομμενη την ανασα δωστε τα ολα με λεπτομερη αναλυση
και σε βαθος χαρακτηρων

bizeli έγραψε:Ωωωωωω δικέ μου έφτιαξες και νήμα;
Εδώ είμαστε.
![]()
Είμαι ανάμεσα σε δύο.
Κεχαγιάς και Σοφία αλλά θα επιλέξω τη Ραίσα.
Ο Κεχαγιάς και η Σοφία είναι αρκετά μισητοί από τον κόσμο αλλά πιστεύω ότι η Ραίσα δεν έχει πολύ κοινό να την στηρίξει, λόγω καταγωγής, οπότε θα την πληρώσει αυτή.
Αν δεν ήταν η Ραίσα, σίγουρα θα έφευγε ένας από τους δύο.
Λέω ποιος πιστεύω όχι ποιος θέλω, έτσι;

Λαχουρένιος έγραψε:Επεσες μεσα κουφαλιτσα.
Λαχουρένιος έγραψε: Δεν μπορω να καταλαβω πως ψηφιζει ο κοσμος. Την Ραισα δεν την παω ιδιαιτερα, αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να εχει λιγοτερο κοινο απο παλιοχαρακτηρες τυπου Σοφιας-Κεχαγια ή απο τον Ζακ που ολο κοιμαται.
Λαχουρένιος έγραψε: Δεν θεωρω τυχαιο που ο παντελονατος εκανε γραμμη ζωης χθες. Ηθελε η παραγωγη να τον αβανταρει επειδη ηταν προτεινομενος. Ο Μικρουτσικος ειπε στην Ραισα οτι η ψηφοφορια ηταν ντερμπι αρα στο τσακ την γλυτωσε ο μουνοδουλος.

bizeli έγραψε:Ρε συ κοπέλες σαν την Ραίσα υπάρχουν πολλές. Ήταν ένα common, everyday girl. Δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο να τραβήξει τον κόσμο. Βάλε και ότι ήταν από άλλη χώρα ... ο κόσμος προτιμάει να στηρίξει κάποιον "δικό" μας.
Το παιχνίδι έχει κριθεί. Το έπαθλο θα το πάρει ή η ΑΜ ή ο Πυργίδης (και εκτός κι αν κάνει καμιά έκπληξη ο Ζακ). Αυτούς βλέπω τελική τριάδα εγώ.
Και με την παραγωγή κάτι παίζει πιστεύω. Κατευθύνει έτσι τα πράγματα ώστε το τηλεπαιχνίδι να έχει τηλεθέαση. Δεν ξέρω. Εγώ αμφιβάλλω και για τα τηλέφωνα ακόμη. Όπως είπα και πιο πάνω δεν πιστεύω ότι υπάρχει κόσμος σήμερα που ξοδεύει λεφτά για να ψηφίσει παίκτη. Πρέπει να είναι ελάχιστοι αυτοί που παίρνουν. Οπότε αμφιβάλλω πολύ αν οι αποχωρήσεις είναι αποτέλεσμα αποκλειστικά τηλεφωνικής ψηφοφορίας.
Δε λέω ότι είναι στημένο αλλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει ικανός αριθμός τηλεφωνημάτων ώστε να καθορίσει τα αποτελέσματα.

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν λεω οτι εχει κατι ιδιαιτερο η Ραισα, αλλα ο Κεχαγιας και η Σοφια που ειναι φουλ αντιπαθιλες δεν ξερω που βρισκουν το κοινο.
Λαχουρένιος έγραψε: Ζακ με τιποτα, ειναι τερμα αδιαφορος.
Λαχουρένιος έγραψε: Σε ενα live stream πριν εναμιση μηνα ελεγε ο Κεχαγιας στην αλλη να σταματησουν να μιλανε για ψηφους και να προσεξουν την εικονα τους γιατι του ειπε ο Big οτι ο κοσμος δεν τους γουσταρει.
Λαχουρένιος έγραψε: Μετα απο λιγες μερες κοψανε το live stream τελειως για να τα ραβουν και να τα κοβουν οπως θελουν.
Λαχουρένιος έγραψε: Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι κρατανε μεσα τους προβληματικους για να γινεται τζερτζελο και διωχνουν τους αδιαφορους και κυριως καλυπτουν την Σοφια. Δεν γινεται να εχει παρει το ''ζευγος'' τοσα βετο και αρχηγιες. Το εχουν ξεφτιλισει.
Λαχουρένιος έγραψε: Εβλεπα κατι βιντεακια απο την 1η βδομαδα και ειδα οτι ειχαν δωσει τοτε στην Σοφια βετο επειδη ετυχε και κοιμηθηκε στο κρεβατι 13 και θα εδινε η παραγωγη το πρωτο βετο σε οποιον κοιμοταν εκει. Καλα ποσο τυχαιο ηταν αυτο?

bizeli έγραψε:Και πού είναι το κακό που τους προειδοποίησε σε αυτό;
Το live stream το έκοψαν από τότε που είπε εκείνος ο παίκτης για τους βιασμούς και ξέφυγε στον αέρα. Για να μην ξαναγίνει τέτοια ανάλογο περιστατικό, προτίμησαν να κόψουν τελείως το stream για να είναι πιο ελεγχόμενο το υλικό που βγαίνει προς τα έξω.
Πάντως όσες φορές η Σοφία βγήκε στη σέντρα, σώθηκε από τον κόσμο.
Αυτό σημαίνει ή ότι έχει και αυτή το κοινό της ή κάτι άλλο παίζει.

Λαχουρένιος έγραψε:
Ειναι κακο γιατι δεν ειναι δικαιο για τους υπολοιπους που δεν ξερουν τι παιζει εξω και επισης το ριαλιτι εχει το νοημα οτι ο καθενας βγαζει τον αληθινο του εαυτο και ο κοσμος ψηφιζει αναλογα. Αν ξερεις ανα πασα στιγμη τι λεει και θελει ο κοσμος
Λαχουρένιος έγραψε: Δεν ισχυει. Ο Αντωνης εφυγε μεσα στο πρωτο 10ημερο, ενω το λαιβ στρημ παιζοταν μεχρι μεσα Οκτωβριου δηλαδη μεχρι ενα μηνα αφου εφυγε ο Αντωνης. Τοτε που ειχε πει για τον βιασμο κλπ παλι ειχε κλεισει αλλα για πολυ λιγο.
Το googlαρα και ειδα οτι συγκεκριμενα το live stream εκλεισε στις 17/10.
Λαχουρένιος έγραψε: Κανονικα η Σοφια επρεπε να ειχε βγει 7-8 φορες σεντρα αντι για 3-4 οπως τωρα. Αν ειχε βγει κανονικα προτεινομενη οποτε επρεπε και δεν ειχε σωθει με βετο τοτε σημερα ισως να μην ηταν στο παιχνιδι.