Big Brother topic

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Big Brother topic

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Νοέμ 2020, 17:49

bizeli έγραψε:....

Ποιος λες να φυγει σημερα? :D

Εγω λεω μαλλον ο Ζακ.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Big Brother topic

Δημοσίευσηαπό bizeli » 20 Νοέμ 2020, 19:22

Ωωωωωω δικέ μου έφτιαξες και νήμα;
Εδώ είμαστε.
:D

Είμαι ανάμεσα σε δύο.
Κεχαγιάς και Σοφία αλλά θα επιλέξω τη Ραίσα.
Ο Κεχαγιάς και η Σοφία είναι αρκετά μισητοί από τον κόσμο αλλά πιστεύω ότι η Ραίσα δεν έχει πολύ κοινό να την στηρίξει, λόγω καταγωγής, οπότε θα την πληρώσει αυτή.
Αν δεν ήταν η Ραίσα, σίγουρα θα έφευγε ένας από τους δύο.

Λέω ποιος πιστεύω όχι ποιος θέλω, έτσι;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Νοέμ 2020, 20:08

θα παρακολουθουμε την συζητηση με κομμενη την ανασα δωστε τα ολα με λεπτομερη αναλυση
και σε βαθος χαρακτηρων
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 20 Νοέμ 2020, 20:09

nemo έγραψε:θα παρακολουθουμε την συζητηση με κομμενη την ανασα δωστε τα ολα με λεπτομερη αναλυση
και σε βαθος χαρακτηρων

Το κάναμε ήδη σε άλλο νήμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Νοέμ 2020, 08:23

bizeli έγραψε:Ωωωωωω δικέ μου έφτιαξες και νήμα;
Εδώ είμαστε.
:D

Είμαι ανάμεσα σε δύο.
Κεχαγιάς και Σοφία αλλά θα επιλέξω τη Ραίσα.
Ο Κεχαγιάς και η Σοφία είναι αρκετά μισητοί από τον κόσμο αλλά πιστεύω ότι η Ραίσα δεν έχει πολύ κοινό να την στηρίξει, λόγω καταγωγής, οπότε θα την πληρώσει αυτή.
Αν δεν ήταν η Ραίσα, σίγουρα θα έφευγε ένας από τους δύο.

Λέω ποιος πιστεύω όχι ποιος θέλω, έτσι;

Επεσες μεσα κουφαλιτσα. Δεν μπορω να καταλαβω πως ψηφιζει ο κοσμος. Την Ραισα δεν την παω ιδιαιτερα, αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να εχει λιγοτερο κοινο απο παλιοχαρακτηρες τυπου Σοφιας-Κεχαγια ή απο τον Ζακ που ολο κοιμαται.

Δεν θεωρω τυχαιο που ο παντελονατος εκανε γραμμη ζωης χθες. Ηθελε η παραγωγη να τον αβανταρει επειδη ηταν προτεινομενος. Ο Μικρουτσικος ειπε στην Ραισα οτι η ψηφοφορια ηταν ντερμπι αρα στο τσακ την γλυτωσε ο μουνοδουλος.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Νοέμ 2020, 17:32

Λαχουρένιος έγραψε:Επεσες μεσα κουφαλιτσα.

Σιγά ρε αυτό ήταν ευκολάκι.
Εσύ είσαι λίγο άμπαλος μου φαίνεται.

Λαχουρένιος έγραψε: Δεν μπορω να καταλαβω πως ψηφιζει ο κοσμος. Την Ραισα δεν την παω ιδιαιτερα, αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να εχει λιγοτερο κοινο απο παλιοχαρακτηρες τυπου Σοφιας-Κεχαγια ή απο τον Ζακ που ολο κοιμαται.

Ρε συ κοπέλες σαν την Ραίσα υπάρχουν πολλές. Ήταν ένα common, everyday girl. Δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο να τραβήξει τον κόσμο. Βάλε και ότι ήταν από άλλη χώρα ... ο κόσμος προτιμάει να στηρίξει κάποιον "δικό" μας.
Μπορεί και να είχε αποχωρήσει πιο νωρίς απλά δεν έβγαινε προτεινόμενη.
Έλα ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος.
Το παιχνίδι έχει κριθεί. Το έπαθλο θα το πάρει ή η ΑΜ ή ο Πυργίδης (και εκτός κι αν κάνει καμιά έκπληξη ο Ζακ). Αυτούς βλέπω τελική τριάδα εγώ.
Τώρα όλοι οι υπόλοιποι είναι θέμα χρόνου ποια εβδομάδα θα φύγουν.
Αν και ο Πυργίδης τώρα τελευταία κάνει νερά. Έχει χάσει τον χαβαλέ του που έκανε στην αρχή και όλο κάθεται και ασχολείται με μαλακίες.

Και καλά μη νομίζεις ότι ψηφίζουν και εκατομμύρια κόσμου. Μπορεί πολλοί να το βλέπουν αλλά λίγοι θα μπουν στη διαδικασία να τηλεφωνήσουν. Κυρίως συγγενείς και φίλοι των παικτών στηρίζουν.

Λαχουρένιος έγραψε: Δεν θεωρω τυχαιο που ο παντελονατος εκανε γραμμη ζωης χθες. Ηθελε η παραγωγη να τον αβανταρει επειδη ηταν προτεινομενος. Ο Μικρουτσικος ειπε στην Ραισα οτι η ψηφοφορια ηταν ντερμπι αρα στο τσακ την γλυτωσε ο μουνοδουλος.

Και με την παραγωγή κάτι παίζει πιστεύω. Κατευθύνει έτσι τα πράγματα ώστε το τηλεπαιχνίδι να έχει τηλεθέαση. Δεν ξέρω. Εγώ αμφιβάλλω και για τα τηλέφωνα ακόμη. Όπως είπα και πιο πάνω δεν πιστεύω ότι υπάρχει κόσμος σήμερα που ξοδεύει λεφτά για να ψηφίσει παίκτη. Πρέπει να είναι ελάχιστοι αυτοί που παίρνουν. Οπότε αμφιβάλλω πολύ αν οι αποχωρήσεις είναι αποτέλεσμα αποκλειστικά τηλεφωνικής ψηφοφορίας.
Δε λέω ότι είναι στημένο αλλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει ικανός αριθμός τηλεφωνημάτων ώστε να καθορίσει τα αποτελέσματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Νοέμ 2020, 17:53

bizeli έγραψε:Ρε συ κοπέλες σαν την Ραίσα υπάρχουν πολλές. Ήταν ένα common, everyday girl. Δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο να τραβήξει τον κόσμο. Βάλε και ότι ήταν από άλλη χώρα ... ο κόσμος προτιμάει να στηρίξει κάποιον "δικό" μας.

Δεν λεω οτι εχει κατι ιδιαιτερο η Ραισα, αλλα ο Κεχαγιας και η Σοφια που ειναι φουλ αντιπαθιλες δεν ξερω που βρισκουν το κοινο.

Το παιχνίδι έχει κριθεί. Το έπαθλο θα το πάρει ή η ΑΜ ή ο Πυργίδης (και εκτός κι αν κάνει καμιά έκπληξη ο Ζακ). Αυτούς βλέπω τελική τριάδα εγώ.

Ζακ με τιποτα, ειναι τερμα αδιαφορος.

Και με την παραγωγή κάτι παίζει πιστεύω. Κατευθύνει έτσι τα πράγματα ώστε το τηλεπαιχνίδι να έχει τηλεθέαση. Δεν ξέρω. Εγώ αμφιβάλλω και για τα τηλέφωνα ακόμη. Όπως είπα και πιο πάνω δεν πιστεύω ότι υπάρχει κόσμος σήμερα που ξοδεύει λεφτά για να ψηφίσει παίκτη. Πρέπει να είναι ελάχιστοι αυτοί που παίρνουν. Οπότε αμφιβάλλω πολύ αν οι αποχωρήσεις είναι αποτέλεσμα αποκλειστικά τηλεφωνικής ψηφοφορίας.
Δε λέω ότι είναι στημένο αλλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει ικανός αριθμός τηλεφωνημάτων ώστε να καθορίσει τα αποτελέσματα.

Σε ενα live stream πριν εναμιση μηνα ελεγε ο Κεχαγιας στην αλλη να σταματησουν να μιλανε για ψηφους και να προσεξουν την εικονα τους γιατι του ειπε ο Big οτι ο κοσμος δεν τους γουσταρει. Μετα απο λιγες μερες κοψανε το live stream τελειως για να τα ραβουν και να τα κοβουν οπως θελουν.

Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι κρατανε μεσα τους προβληματικους για να γινεται τζερτζελο και διωχνουν τους αδιαφορους και κυριως καλυπτουν την Σοφια. Δεν γινεται να εχει παρει το ''ζευγος'' τοσα βετο και αρχηγιες. Το εχουν ξεφτιλισει.

Εβλεπα κατι βιντεακια απο την 1η βδομαδα και ειδα οτι ειχαν δωσει τοτε στην Σοφια βετο επειδη ετυχε και κοιμηθηκε στο κρεβατι 13 και θα εδινε η παραγωγη το πρωτο βετο σε οποιον κοιμοταν εκει. Καλα ποσο τυχαιο ηταν αυτο?
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Νοέμ 2020, 22:07

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν λεω οτι εχει κατι ιδιαιτερο η Ραισα, αλλα ο Κεχαγιας και η Σοφια που ειναι φουλ αντιπαθιλες δεν ξερω που βρισκουν το κοινο.

Βρε συ ο κόσμος πρώτα διώχνει τους αδιάφορους και κρατά μέσα αυτούς που προκαλούν το ενδιαφέρον.
Αν τους διώξεις από την αρχή αυτούς (όσο και να σου σπάνε τα νεύρα) ποιο το νόημα να συνεχίσεις να βλέπεις;
Η Ραίσα ήταν από τους τελευταίους αδιάφορους που έφυγε. Άντε πες έμεινε και ο Γρηγόρης και ίσως ο Θέμης.
Άμα φύγουν και αυτοί οι δύο, τότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι βάσει συμπαθειών και αντιπαθειών.
Και όσο πλησιάζουμε στον τελικό με τους βασικούς παίκτες, το παιχνίδι θα χοντραίνει αλλά πρέπει πρώτα να ξεχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι.
Ο Γρηγόρης δεν έφυγε ακόμα, γιατί δε βρέθηκε στη σέντρα.

Λαχουρένιος έγραψε: Ζακ με τιποτα, ειναι τερμα αδιαφορος.

Ο Ζακ είναι ήρεμη δύναμη. Ανεβαίνει σταθερά τώρα τελευταία. Άλλωστε έχουν μείνει λίγοι παίκτες και αρχίζει και φαίνεται και αυτός. Δε χάνεται μέσα στο πλήθος.
Δεν έχει αντιπάθειες ούτε μέσα στο σπίτι ούτε έξω στον κόσμο. Εγώ σου λέω δεν αποκλείεται να τους φάει όλους στη στροφή και να δούμε αυτόν να παίρνει το έπαθλο από κει που δε θα το περιμένει κανείς.
Και ωραίο παιδί είναι (που κερδίζει τα κοριτσάκια) και μετρημένος.
Τα υπόλοιπα φαβορί (ΑΜ και πυργίδης) έχουν αρχίσει να φθείρονται.

Λαχουρένιος έγραψε: Σε ενα live stream πριν εναμιση μηνα ελεγε ο Κεχαγιας στην αλλη να σταματησουν να μιλανε για ψηφους και να προσεξουν την εικονα τους γιατι του ειπε ο Big οτι ο κοσμος δεν τους γουσταρει.

Και πού είναι το κακό που τους προειδοποίησε σε αυτό;

Λαχουρένιος έγραψε: Μετα απο λιγες μερες κοψανε το live stream τελειως για να τα ραβουν και να τα κοβουν οπως θελουν.

Το live stream το έκοψαν από τότε που είπε εκείνος ο παίκτης για τους βιασμούς και ξέφυγε στον αέρα. Για να μην ξαναγίνει τέτοια ανάλογο περιστατικό, προτίμησαν να κόψουν τελείως το stream για να είναι πιο ελεγχόμενο το υλικό που βγαίνει προς τα έξω.
Έτσι κι αλλιώς το μπάτζετ του big brother είναι πολύ περιορισμένο. Αν θυμάσαι στο πρώτο big brother υπήρχε άλλη αίγλη. Τώρα από το σπίτι μέχρι και το live της Παρασκευής φαίνεται ότι πρόκειται για φθηνοδουλειά. Μετά έγινε και αυτό με τον άλλον που είπε για τους βιασμούς, έφυγαν χορηγοί και το big brother φτώχυνε ακόμα πιο πολύ και κάνει μπαμ.
Στο πρώτο η παραγωγή ήταν πολύ λαρτζ. Κάνει μπαμ η διαφορά.

Λαχουρένιος έγραψε: Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι κρατανε μεσα τους προβληματικους για να γινεται τζερτζελο και διωχνουν τους αδιαφορους και κυριως καλυπτουν την Σοφια. Δεν γινεται να εχει παρει το ''ζευγος'' τοσα βετο και αρχηγιες. Το εχουν ξεφτιλισει.

Τα βέτο και οι αρχηγίες κερδίζονται ρε φίλε, δεν τα δίνει ο μπιγκ σε όποιον θέλει. Αφού περνάν από δοκιμασίες που τυχαίνει να τις κερδίζει ο Κεχαγιάς και σώζει συνέχεια τη Σοφία.
Αλλά ότι έχουν μεγαλύτερη προβολή, έχουν. Αφού είναι το ζευγάρι του σπιτιού.

Υπάρχει και μια άλλη εξήγηση. Όλοι αυτοί ήταν δικτυωμένοι και προ big brother με τον χώρο της showbiz, άλλοι ήταν επαγγελματίες παίκτες που παίρνουν σβάρνα τα τηλεπαιχνίδια (ακόμα και η ΑΜ είχε εμφανιστεί στο deal, ο κεχαγιάς στο ραντεβού στα τυφλά, ο πυργίδης έκανε παρέα με διάσημους, η σοφία τραγουδίστρια κτλ) οπότε υπάρχει μια άλλη σχέση με την παραγωγή και άλλες "συμφωνίες" ίσως για να μπουν μέσα.

Λαχουρένιος έγραψε: Εβλεπα κατι βιντεακια απο την 1η βδομαδα και ειδα οτι ειχαν δωσει τοτε στην Σοφια βετο επειδη ετυχε και κοιμηθηκε στο κρεβατι 13 και θα εδινε η παραγωγη το πρωτο βετο σε οποιον κοιμοταν εκει. Καλα ποσο τυχαιο ηταν αυτο?

Μπορεί δεν το θυμάμαι τώρα και ακριβώς πώς είχε γίνει. Ναι μπορεί να προωθούν περισσότερο τη Σοφία. Ποιος ξέρει;
Πάντως όσες φορές η Σοφία βγήκε στη σέντρα, σώθηκε από τον κόσμο.
Αυτό σημαίνει ή ότι έχει και αυτή το κοινό της ή κάτι άλλο παίζει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Νοέμ 2020, 10:46

bizeli έγραψε:Και πού είναι το κακό που τους προειδοποίησε σε αυτό;

Ειναι κακο γιατι δεν ειναι δικαιο για τους υπολοιπους που δεν ξερουν τι παιζει εξω και επισης το ριαλιτι εχει το νοημα οτι ο καθενας βγαζει τον αληθινο του εαυτο και ο κοσμος ψηφιζει αναλογα. Αν ξερεις ανα πασα στιγμη τι λεει και θελει ο κοσμος

Το live stream το έκοψαν από τότε που είπε εκείνος ο παίκτης για τους βιασμούς και ξέφυγε στον αέρα. Για να μην ξαναγίνει τέτοια ανάλογο περιστατικό, προτίμησαν να κόψουν τελείως το stream για να είναι πιο ελεγχόμενο το υλικό που βγαίνει προς τα έξω.

Δεν ισχυει. Ο Αντωνης εφυγε μεσα στο πρωτο 10ημερο, ενω το λαιβ στρημ παιζοταν μεχρι μεσα Οκτωβριου δηλαδη μεχρι ενα μηνα αφου εφυγε ο Αντωνης. Τοτε που ειχε πει για τον βιασμο κλπ παλι ειχε κλεισει αλλα για πολυ λιγο.

Το googlαρα και ειδα οτι συγκεκριμενα το live stream εκλεισε στις 17/10.

Πάντως όσες φορές η Σοφία βγήκε στη σέντρα, σώθηκε από τον κόσμο.
Αυτό σημαίνει ή ότι έχει και αυτή το κοινό της ή κάτι άλλο παίζει.

Κανονικα η Σοφια επρεπε να ειχε βγει 7-8 φορες σεντρα αντι για 3-4 οπως τωρα. Αν ειχε βγει κανονικα προτεινομενη οποτε επρεπε και δεν ειχε σωθει με βετο τοτε σημερα ισως να μην ηταν στο παιχνιδι.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Νοέμ 2020, 12:24

Λαχουρένιος έγραψε:
Ειναι κακο γιατι δεν ειναι δικαιο για τους υπολοιπους που δεν ξερουν τι παιζει εξω και επισης το ριαλιτι εχει το νοημα οτι ο καθενας βγαζει τον αληθινο του εαυτο και ο κοσμος ψηφιζει αναλογα. Αν ξερεις ανα πασα στιγμη τι λεει και θελει ο κοσμος

Μπορεί και άλλους παίκτες να έχει προειδοποιήσει για άλλα πράγματα και να μην το ξέρουμε. Αλλά ειδικά ο Κεχαγιάς και η Σοφία είναι παίκτες που δίνουν πολλά δικαιώματα οπότε λογικό είναι να τους εγκαλεί συνεχώς ο μπιγκ.
Πέρα από αυτό ξεχνάς ότι η παραγωγή θέλει να βγάλει λεφτά από όλο αυτό. Δε θα διώξει παίκτες που δίνουν νούμερα. Θέλει εμμέσως να τους "προστατέψει" για να μείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο παιχνίδι και να το βλέπει ο κόσμος.
Όσες πιο πολλές εβδομάδες μείνουν τόσο πιο πολύ συμφέρει την παραγωγή. Από κει και πέρα όλα θα κριθούν στον τελικό για το ποιος θα πάρει το έπαθλο.

Λαχουρένιος έγραψε: Δεν ισχυει. Ο Αντωνης εφυγε μεσα στο πρωτο 10ημερο, ενω το λαιβ στρημ παιζοταν μεχρι μεσα Οκτωβριου δηλαδη μεχρι ενα μηνα αφου εφυγε ο Αντωνης. Τοτε που ειχε πει για τον βιασμο κλπ παλι ειχε κλεισει αλλα για πολυ λιγο.

Το googlαρα και ειδα οτι συγκεκριμενα το live stream εκλεισε στις 17/10.

Ναι ρε παιδί μου. Με τον Αντώνη είχε ξεκινήσει το κακό. Αλλά μετά η παραγωγή σκέφτηκε ότι δεν τη συμφέρει να έχει και live stream γιατί και βγαίνουν πράγματα προς τα έξω που βάζουν σε μπελάδες το παιχνίδι και είναι οικονομικά ασύμφορο να συντηρείς ένα live stream εν μέσω πανδημίας και που δεν το βλέπει και πολύς κόσμος έτσι κι αλλιώς.
Το live stream θέλει υπαλλήλους, λεφτά κτλ.
Ε και σου λέει δεν το κλείνω καλύτερα τελείως να έχω ήσυχο το κεφάλι μου;
Σου είπα το φετινό big brother είναι τελείως καρμίρικο σε σχέση με το πρώτο και αυτό φαίνεται σε πολλά πράγματα. Ούτε έχει και τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης σε σχέση με το πρώτο.
Μπορεί να παίζει και αυτό που λες εσύ αλλά πιστεύω και αυτό που λέω έγω έπαιξαν το ρόλο τους ώστε να κλείσει τελείως το stream.

Λαχουρένιος έγραψε: Κανονικα η Σοφια επρεπε να ειχε βγει 7-8 φορες σεντρα αντι για 3-4 οπως τωρα. Αν ειχε βγει κανονικα προτεινομενη οποτε επρεπε και δεν ειχε σωθει με βετο τοτε σημερα ισως να μην ηταν στο παιχνιδι.

Φαγώθηκες με τη Σοφία και τον Κεχαγιά. :P
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”