Ποιος θα ηγηθεί του Αντι-εμβολιαστικού Μετώπου;
-
NikosVy
- Extreme poster

Ποιος θα ηγηθεί του Αντι-εμβολιαστικού Μετώπου;
Ποιος, λέτε;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
NikosVy
- Extreme poster

Re: Ποιος θα ηγηθεί του Αντι-εμβολιαστικού Μετώπου;
Κοινό μυστικό είναι εξάλλου πως στο Μέγαρο Μαξίμου, ένας εκ των κεντρικών προβληματισμών για τις ημέρες που έρχονται είναι μια πιθανή πρόσκρουση στους λεγόμενους αντιεμβολιαστές. Η Ελλάδα, όπως λένε μετρ των κοινωνικών μετρήσεων, δεν έχει διακριτό τέτοιο ρεύμα. Ομάδες στο Facebook οριοθετούν μόνον τη νέα καχυποψία https://www.tanea.gr/2020/11/21/greece/koronaios-to-emvolio-erxetai-eseis-tha-to-kanete-ti-apantoun-oi-ellines/.
Αφού τα φόρους εξέθεψαν ηγέτες των Αγανακτισμένων, των Ελεύθερων Χρεοκοπημένων, των Ψεκασμένων, πιστεύετε ότι δεν θα βγάλουν και άλλους ηγέτες....
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
nemo
- Supreme poster

ο αριστο εχει δηλωσει πως θα κανει τον εμβολιασμο οταν κρινει ο ιδιος
η μηθυρα εχει τα φοντα μιας μπουμπουλινας
και εγω θα το κανω αν δω οτι δεν εχει παρενεργειες δλδ απο τους τελευταιους
η κοπελα που εχω διπλα μου μου δηλωσε οτι δεν θα το κανει και οταν της λεω οτι θα σε πιασουν και θα σε βαλουν
στο τρελαδικο και θα σου το κανουν θες δεν θες -μου λεει οτι θα προλαβει να φυγει σε αλλο κρατος
υποψιαζομαι οτι θα χασουμε πολυ πληθυσμο αν το κανουν ολοι οι αρνητες αυτο
να γιατι χρειαζεται το τσιπαρισμα να τους πιανουν για εξετασεις στο δρομο και εκει που ψωνιζουν τροφιμα τσιγαρα κλπ
και τους το κανουν με το ζορι
η μηθυρα εχει τα φοντα μιας μπουμπουλινας
και εγω θα το κανω αν δω οτι δεν εχει παρενεργειες δλδ απο τους τελευταιους
η κοπελα που εχω διπλα μου μου δηλωσε οτι δεν θα το κανει και οταν της λεω οτι θα σε πιασουν και θα σε βαλουν
στο τρελαδικο και θα σου το κανουν θες δεν θες -μου λεει οτι θα προλαβει να φυγει σε αλλο κρατος
υποψιαζομαι οτι θα χασουμε πολυ πληθυσμο αν το κανουν ολοι οι αρνητες αυτο
να γιατι χρειαζεται το τσιπαρισμα να τους πιανουν για εξετασεις στο δρομο και εκει που ψωνιζουν τροφιμα τσιγαρα κλπ
και τους το κανουν με το ζορι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

αν και τωρα που το σκεφτομαι εμβολιασμο θελουν οι τυποι του μενουμεκαραντινα για να σωθουμε
με ενα εμβολιο κατα της βλακειας -δεν μπορει να μην υπαρχει εδω αλλου κανουν τους χιμπατζηδες να παιζουν σκακι
και μεις να αναγκαζομαστε να ζουμε παρεα με τοσους βλακες !!!
ξερεις τι ειναι να υποστηριζουν οτι με πανδημια θα εχουμε λιγοτερους νεκρους απο οτι τα δυτικα κρατη;
-συμβιβζομαι και με μια σφαιρα στο κεφαλι
με ενα εμβολιο κατα της βλακειας -δεν μπορει να μην υπαρχει εδω αλλου κανουν τους χιμπατζηδες να παιζουν σκακι
και μεις να αναγκαζομαστε να ζουμε παρεα με τοσους βλακες !!!
ξερεις τι ειναι να υποστηριζουν οτι με πανδημια θα εχουμε λιγοτερους νεκρους απο οτι τα δυτικα κρατη;
-συμβιβζομαι και με μια σφαιρα στο κεφαλι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Ο εμβολιασμός πρέπει να κατοχυρωθεί με νόμο που θα προβλέπει αυστηρότατες κυρώσεις στους αρνητές του.
Όχι βέβαια σφαίρα στο κεφάλι (δεν είμαστε φασίστες) αλλά με βαρύ χρηματικό πρόστιμο και οπωσδήποτε μια ψυχιατρική αξιολόγηση, στις βαρύτερες περιπτώσεις ψεκασμού, που θα αναδείξει τους επικίνδυνους για τη δημόσια υγεία παλαβιάρηδες και θα τους υποχρεώνει σε αναγκαστική νοσηλεία σε ψυχιατρικό ίδρυμα ώστε να αποκτήσουν, ακόμα και με το ζόρι, κοινωνική ευαισθησία και συνείδηση.
Όχι βέβαια σφαίρα στο κεφάλι (δεν είμαστε φασίστες) αλλά με βαρύ χρηματικό πρόστιμο και οπωσδήποτε μια ψυχιατρική αξιολόγηση, στις βαρύτερες περιπτώσεις ψεκασμού, που θα αναδείξει τους επικίνδυνους για τη δημόσια υγεία παλαβιάρηδες και θα τους υποχρεώνει σε αναγκαστική νοσηλεία σε ψυχιατρικό ίδρυμα ώστε να αποκτήσουν, ακόμα και με το ζόρι, κοινωνική ευαισθησία και συνείδηση.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
vallon
- Supreme poster

Να γιατί λέμε ότι το κκε είναι η αριστερή πτέρυγα της νουδούλας
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Spark
- Extreme poster

να μην χαίρεστε, έχω στην κατάψυξη αρκετές φιάλες με μεταλλαγμένο ιό,
όταν οι χαζοί θα εμβολιαστούν με το πειραματικό εμβόλιο που προκαλεί στείρωση και γενετική ανωμαλία,
θα ψεκάσω σε μελλοντικό χρόνο τον μεταλλαγμένο ιό που θα είναι πιο θανατηφόρος απο τον κορονιό.
κανείς δε θα γλυτώσει, θάνατος στα ανθρώπινα σκουπίδια που μολύνουν τον πλανήτη
όταν οι χαζοί θα εμβολιαστούν με το πειραματικό εμβόλιο που προκαλεί στείρωση και γενετική ανωμαλία,
θα ψεκάσω σε μελλοντικό χρόνο τον μεταλλαγμένο ιό που θα είναι πιο θανατηφόρος απο τον κορονιό.

2 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Spark έγραψε:να μην χαίρεστε, έχω στην κατάψυξη αρκετές φιάλες με μεταλλαγμένο ιό,
Κυριε Birkin εσεις?
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ο εμβολιασμός πρέπει να κατοχυρωθεί με νόμο που θα προβλέπει αυστηρότατες κυρώσεις στους αρνητές του.
Βεβαιως, αρκει αυτοι που τον επιβαλουν να υπογραψουν ενα χαρτι πως ειναι υπευθυνοι αν τυχον προκαλεσει σοβαρες παρενεργειες και θανατους σε μεγαλυτερο του φυσιολογικου ποσοστο. Και να αναφερουν και τι θα συνεπαγεται αυτη η ευθυνη τους. Θα παραιτηθουν απο κυβερνηση, θα αποζημιωσουν τους συγγενεις, θα φυλακιστουν;
Γιατι πιχι η Pfizer για το "εμβολιο" της (τα RNA δεν ειναι εμβολια, τα αποκαλουν ετσι για να πουλησουν) δεν εχει καταθεσει σοβαρη μελετη με τις αναμενομενες παρενεργειες. Κατι για το οποιο δεχεται σκληρη κριτικη απο πολλους Αμερικανους γιατρους. Επισης εχει μεταθεσει τις ευθυνες αν υπαρξουν πολλα θανατικα στις κυβερνησεις, κατι που εχουν κανει σχεδον ολες οι εταιρειες των γρηγορων εμβολιων. Πραγμα που αν μη τι αλλο δειχνει οτι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ για το τι θα προκαλεσουν τα "εμβολια" τους.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Εμενα παντως γιατι με βαζετε στους αντιεμβολιαστες;
Αν δεν ημουν υπεραλλεργικος θα εκανα πιθανοτατα καποιο εμβολιο, ειτε το ρωσικο, ειτε το κινεζικο.
Τα RNA σιγουρα δεν θα τα εκανα γιατι δεν ειναι εμβολια.
.
Αν δεν ημουν υπεραλλεργικος θα εκανα πιθανοτατα καποιο εμβολιο, ειτε το ρωσικο, ειτε το κινεζικο.
Τα RNA σιγουρα δεν θα τα εκανα γιατι δεν ειναι εμβολια.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.