το νήμα είναι προφανές, δεν χωρούν αμφιβολίες
Σε αυτο το νήμα ΔΕΝ κράζουμε νεοφίλια
απλά το καλαμπουρίζουμε
Οπως παρατηρώ εκείνοι που ξερογλύφονται εδώ μέσα για τον κούλη ( το γιο του φράκουλα)
είναι κατά σειρά σοβαρότητος
1 νικοςνβι
2γιαννοπουλος γιάννης
3 νέμο
ο πλούτωνας παίζει εκτός ανταγωνισμού
Ο πρώτος είναι αντιπαθέστατος, έχει ένα σνομ ύφος κανένα χιούμορ και έρχεται εδώ μόνο για να πετάξει καμιά σπόντα για τον Αρίστο
Ρε σεις μάλλον αυτό έχει πολλά ψυχικά προβλήματα, δεν ξέρω το ψυχολογώ σαν πολύ καταπιεσμένο άτομο, τέλος πάντων δεν θέλω να ασχοληθώ γιατί η ουσία βρίσκεται στους άλλους δύο..
απλά για την ιστορία μάλλον ο αντμίν πρέπει να του στείλει καμιά ουκρανέζα μπας και ησυχάσουμε
πάμε τώρα στο κυρίως θέμα
Γιάννης Γιανόπουλος
ο συμπαθέστατος ζεν πρεμιέ μας που βγάζει απίστευτο γέλιο
Το πιο ανέκδοτο είναι όταν κοντράρεις τον ΓΓ και ψάχνει να βρει κάποιο επιχείρημα να σου πει.
Οτι να γράψει όμως είναι τόσο αδέξιο και τόσο εύκολα καταρρίπτεται που γελάς και μόνο με τις τάπες που μαζεύει.
Δηλ είναι κάτι σαν τον τύπο που έχουν στο τσίρκο , δεμένο σε μια καρέκλα για να του πετάνε πίτες με μπόλικη σαντιγί.
Ρε σεις δεν παλεύεται ο φίλος μας ο ΓΓ.
Ειδικά όταν κοντράρεται με τον Αρίστο πέφτει το γέλιο της αρκούδας.
Είναι και ο Αρίστος κουφάλα και τον δουλεύει ψιλό γαζί και τον πάει στο χαλαρό και στο γύρω γύρω , αλλά τότε είναι που τσιμπάει το ΓΓ και μερικές φορές είναι να τρελαίνεσαι από τα γέλια
Και πάμε στον έτερο καπαδόκη τον νέμο.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με επαγγελματία του γέλιου
Δηλ ψηφίζω νέμο και τα μυαλά στα κάγκελα
που είσαι Τζιμάκο να τον θαυμάσεις
Αδαής όπως πάντα, κρίνει τα πράγματα από μια ελαφριά ματιά χωρίς να εμβαθύνει σε τίποτα, απλοϊκά και όμορφα όλα είναι για τον νέμο. Δηλ πως να το κάνουμε, το άτομο έχει τακτοποιήσει μέσα του τι και πως υπάρχει γύρω του. Σου λέει τι είσαι μαύρος; στον καιάδα, άσπρος κάτσε εδώ. Απλός συλλογισμός μονοσήμαντη σκέψη καθόλου δαιδαλώδης.
ασε που γελάω που προσπαθεί πάντα να μου την μπει με κάτι χαζά, για τους ΔΥ..
Ο νέμο στοιχηματίζω ότι για χαρτί στην τουαλέτα θα έχει ένα που θα δείχνει "τον κακό ΔΥ" και κάθε φορά θα τον ..αλείφει με ευλογίες
Δεν θέλω να συνεχίσω πολύ και σταματάω την ανάλυση ...
πείτε μου τα δικά σας
ποιόν προτιμάτε..