Εχω διαβασει αρκετα και ειλικρινα σας λεω οτι ΟΥΔΕΙΣ μα ΟΥΔΕΙΣ κομμουνιστης εχει αυτοκτονησει ,ουτε φυσικα και ο κουφοντινας θα το κανει.Απλως ο κουλης ειναι ανημπορος μπροστα στην αριστερη εγκληματικοτητα και τρομοκρατια ενω ολοι αυτοι σαν δειλοι που ειναι (οπως ολοι οι κομμουνιστες) ευκολα αντιμετωπιζονται.
Οποτε το ελληνικο κρατος πηρε στα σοβαρα την αντιμετωπιση των κομμουνιστων αυτοι διαλυθηκαν .Δεν χρειαζετε να κανω προς το παρον μαθημα με στοιχεια.
Οι μονοι κομμουνιστες που αυτοκτονουσαν ηταν οι σοβιετικοι ειδικα επι σταλιν.Ακομα και βασανιστες της περιβοητης νικαβιντε οταν ερχοταν οι σειρα τους και χτυπουσε απο τους συναδελφους τους τα μεσανυχτα η πορτα καταλαβαιναν οτι θα ειχαν το ιδιο τελος με τα χθεσινα θυματα τους.Δηλαδη βασανηστηρια(ρε τι υποκριτες ειναι τα κουμουνια που μας λενε οτι τα βασανηστηρια αυτα ηταν ...υπερ του λαου!!),ομολογιες θανατος απο σφιαρα η αποο βασανηστηρια η θανατοις απο κακουχιες σε γκουλαγκ της σιβηριας στους μειον 70 βαθμους.Ετσι προτιμουσαν να αυτοκτονησουν αλλη με δηλητηριο,αλλοι με πιστολι αλλοι πεφτοντας ακομα και απο τα γραφεια τους στην νικαβιντε.Οι μονοι που αυτοκτονησαν ΟΥΔΕΙΣ αλλος πουθενα στον κοσμο.
Και τωρα αν ο βλαξ κουλης αφηνε τον κουφοντινα λεγοντας απλα <,κανε ο,τι θελεις δεν με νοιαζει>>το θεμα θα εληγε.Και αν ειχε τσαγανο(που δεν εχει και δεν θελει) θα συνελαμβανε ολους αυτους τους αλητοαναρχικους και συριζαιους που υποστηριζουν τρομοκρατες,Γιατι δηλαδη μονο στην χρυση αυγη θΑ ΕΦΑρμοζεται ο νομος στους τρομοκτρατες και τους υποστηρικες τους οχι;
και ξαναλεω ΟΛΟΙ αυτοι οι δειλοι ευκολα αντιμετωπιζονται οπως και τις προηγουμενες φορες στην ιστορια του ελληνικου κρατους.
ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ;ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑΝ
-
TAYGETHS
- Rookie poster

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ;ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑΝ
0 .
Οποιος κανει εγκλημα και το μετανοιωνει είναι ανθρωπος.Οποιος καμαρωνει για αυτό είναι κομμουνιστης.
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Re: ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ;ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑΝ
Εισαι authentic Ταυγετης ή μουφα;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
vallon
- Supreme poster

μπααα
ιμιτασιόν είναι
που να βρεις ορίτζιναλ ανταλλακτικό αυτές τις μέρες
ιμιτασιόν είναι
που να βρεις ορίτζιναλ ανταλλακτικό αυτές τις μέρες
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ВладимирВладимирович έγραψε:Εισαι authentic Ταυγετης ή μουφα;
Ο μουφα, αλλα μας κανει να γελαμε εξισου
0 .
-
nemo
- Supreme poster

εχουν αυτοκτονησει μερικοι καργα ιδεολογοι που αλλα περιμεναν και αλλα ηρθαν
μην περιμενεις να το παραδεχτουν οι σημερινοι αρρωστοι αν και ο ανθρωπος με το λουλουδι στο πετο
θα μπορουσε κανεις να το πει αυτοκτονια
αυτος για αλλους λογους ομως
μην περιμενεις να το παραδεχτουν οι σημερινοι αρρωστοι αν και ο ανθρωπος με το λουλουδι στο πετο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Καλά σας λέει ο ΤΑΗΓΕΤΗΣ ρε κοθμόθνια.
Μόνο οι ναζί είναι αυτοκτόνερ, εσείς είστε ΚΟΤΑΡΕΣ.

Μόνο οι ναζί είναι αυτοκτόνερ, εσείς είστε ΚΟΤΑΡΕΣ.

1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
TAYGETHS
- Rookie poster

ВладимирВладимирович έγραψε:Εισαι authentic Ταυγετης ή μουφα;
μουφα ταυγετης ειμαι.Εχετε κατι αλλο να πειτε;;
0 .
Οποιος κανει εγκλημα και το μετανοιωνει είναι ανθρωπος.Οποιος καμαρωνει για αυτό είναι κομμουνιστης.
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

-
TAYGETHS
- Rookie poster

nemo έγραψε:εχουν αυτοκτονησει μερικοι καργα ιδεολογοι που αλλα περιμεναν και αλλα ηρθαν
Οχι φιλε,ο μπελογιαννης δεν ηταν καν ηρωας ουτε στο στρατοδικειο.
Μονον εναν κομμουνιστη εγκληματια ξερω οτι ειχε σοβαρη σταση στο δικαστηριο.Εκανε πολλα εγκληματα τα παραδεχτηκε ολα και ειπε.Τωρα σκοτωστε με .Και κατηγορησε τους αλλους δικους του για δειλια και οτι ηταν κουταβια/Το ονομα του;ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ νομιζω απο λεσβο.
0 .