Δεν είναι άλλος από τον Μητσοτάκη. Αν είναι πρωθυπουργός για 1 ακόμα χρόνο πείτε αντίο Ελλάδα.
Αν ακόμα ψάχνεις να βρεις την αιτία των συντριμμιων και της εξαθλιωσης στα ρήγματα και στους μπαμπουλοιους έχεις χάσει το παιχνίδι.
Όλα τα κακά οφείλονται σε αυτόν που έχουμε βάλει καπετάνιο της Ελλάδας. Το άτομο είναι ακραίος ανθέλληνας καμπαλιστης, σατανιστής, μασωνος, δρακονιανος.
Ένας γρουσούζης του έξω από δω που όπου περνάει γίνονται μετά πλημμύρες, τσουναμια, σεισμοί, καταποντισμοί.
Αν δεν απαλλαγούμε από τους διαβόλους και τριβολους που κυβερνάνε μην περιμένετε άσπρη μέρα. Όλα θα χειροτερεύουν και θα πηγαίνουν κατά διαόλου αν εμάς δεν μας νοιάζει καθόλου
Ο λόγος όλων των συμφορων της Ελλάδας
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

-
vallon
- Supreme poster

Re: Ο λόγος όλων των συμφορων της Ελλάδας
Για τον κουφοντίνα πες μας ..!!!!!!!!!
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
nemo
- Supreme poster

vallon έγραψε:Για τον κουφοντίνα πες μας ..!!!!!!!!!
πες την αληθεια δεν ντρεπεσαι λιγο που ασχολεισαι με αυτον ποιος νοημων ανθρωπος θα το εκανε ;
αυτοι που το κανουν οι μισοι ειναι ηλιθιοι και οι αλλοι μισοι εχουν συμφεροντα
και οταν λεω ηλιθιοι εννοω αυτην την φορα ψυχικα αρρωστοι .....σαν την καθηγήτρια καλων τεχνων που συμετεχει
και αυτη σε απεργια πεινας για συμπαρασταση για κατα οικο περιορισμό ειναι και το ανωμαλο
συστημα την διόρισε στο δημοσιο

περα απο αυτο δεστε την πολιτικη σκηνη ποιος υπαρχει για να διαδεχθει το κουλι;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Deutsch Lover
- Basic poster

Ο λόγος όλων των συμφορών της Ελλάδας είναι η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς...
0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

vallon έγραψε:Για τον κουφοντίνα πες μας ..!!!!!!!!!
Αν και είμαι υπέρ του Πασσαρη δεν είμαι υπέρ του κουφοντινα γιατί τον υποστηρίζει το σάπιο πολιτικό σύστημα της βουλής.
Αν θέλει ας ψοφήσει από την πείνα δικαίωμα του, όπως και ο λιναδης δικαίωμα του να αυτοκτονήσει
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Deutsch Lover έγραψε:Ο λόγος όλων των συμφορών της Ελλάδας είναι η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς...
Πρωτοτυποοοοο
0 .