Θέλουν να ρίξουν τη ΝΔ

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Θέλουν να ρίξουν τη ΝΔ

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 18 Μαρ 2021, 12:43

Για να φέρουν την παγκόσμια βασιλεία του Αντίχριστου.

Όλοι να τους χαλάσουμε τα σχέδια ψηφίζοντας ΝΔ. Η νέα τάξη δεν θα περάσει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Re: Θέλουν να ρίξουν τη ΝΔ

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 18 Μαρ 2021, 19:58

Και οι ίδιοι προσπαθούν να φύγουν από την εξουσία. Να τους χαλάσουμε τα σχέδια και να τους ξαναψηφίσουμε. Δεν θέλουμε τον Αντίχριστο, ούτε πολέμους και πείνες και αρρώστιες.

Να κυβερνήσει επιτέλους σοβαρά. Τι χαλάρωση μέτρων; Αίσχος. Για να αυξηθούν τα κρούσματα και να έρθει πραγματικη πανδημία που θα οδηγήσει σε πόλεμο;;;;

Κύριοι της ΝΔ δεν θα παραιτηθείτε.

ΥΓ το επεισόδιο στη νέα Σμύρνη έγινε για να πέσει η ΝΔ. Είναι δυνατόν μπάτσος να βγάζει γκλοπ μπροστά στην κάμερα;;; Λίγο μυαλό θέλει να καταλάβουμε τα σχέδια τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Μαρ 2021, 15:26

Χρίστος Έλ έγραψε:Για να φέρουν την παγκόσμια βασιλεία του Αντίχριστου.

Ντεφορμέ είσαι Χριστάρα. :s_no

Να σ’ πω, ψήνεσαι να οργανώσουμε κι εμείς καμία ομολογία πίστεως;; :fico:

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Μαρ 2021, 16:01

γιατι σας παιρνει την μπουκια απο το στομα σας;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Comrade Giannis
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Comrade Giannis » 19 Μαρ 2021, 22:07

Το ότι υπάρχει κόσμος που ψηφίζει ΝΔ ακόμα με ξεπερνάει πάντως. Ο ορισμός της προδοσίας είναι αυτό το κόμμα.
0 .
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από τις αλυσίδες σας -Καρλ Μαρξ

Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Μαρ 2021, 22:19

Comrade Giannis έγραψε:Το ότι υπάρχει κόσμος που ψηφίζει ΝΔ ακόμα με ξεπερνάει πάντως. Ο ορισμός της προδοσίας είναι αυτό το κόμμα.

μα κανε και συ μια προταση -εγω την εκανα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Μαρ 2021, 08:49

Comrade Giannis έγραψε:Το ότι υπάρχει κόσμος που ψηφίζει ΝΔ ακόμα με ξεπερνάει πάντως. Ο ορισμός της προδοσίας είναι αυτό το κόμμα.

Εμενα θα μου εκανε εντυπωση αν δεν την ψηφιζαν. Υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες βουτυρομπεμπεδες, κομματοσκυλα, ΔΑΠοχλεχλεδες, απογονοι λαδεμπορων της κατοχης, γεροι με εμφυλιακα συνδρομα κλπ. Υπαρχει ψωμι.
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 20 Μαρ 2021, 09:20

Χρίστος Έλ έγραψε:Για να φέρουν την παγκόσμια βασιλεία του Αντίχριστου.

Χριστάρα ντοντ γουόρι.
Όσο εμείς του ΚΚΕ τη στηρίζουμε δεν πέφτει με τίποτα.
Και αν πέσει θα την ξανασηκώσουμε. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Comrade Giannis
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Comrade Giannis » 20 Μαρ 2021, 14:42

nemo έγραψε:μα κανε και συ μια προταση -εγω την εκανα

Τι εννοείς πρόταση; Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι ένα κόμμα που έχει δοκιμαστεί πολλάκις και πάντα με καταστροφικές συνέπειες για την χώρα. Δεν είναι κάποιο κόμμα που το γνωρίζουμε τώρα. Απορώ γιατί δεν έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ και αυτό. Προσωπικά γνωρίζω την κοινωνικοοικονομική μου θέση και τάξη οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να στηρίζω ένα τέτοιο κόμμα. Η ΝΔ ανέκαθεν ήταν ξεκάθαρη πως λειτουργεί για την αστική τάξη και για τους κεφαλαιοκράτες εν αντιθέσει με τον ΣΥΡΙΖΑ που αν και δουλεύει στο τέλος και εκείνος για αυτούς στα λόγια έχει την μορφή συνδικαλισμού. Χαίρομαι που στις πρώτες εκλογές όπου είχα το δικαίωμα του εκλέγειν δεν παρασύρθηκα από τις νόρμες και έτσι ευτυχώς δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ.

Αν είχα γεννηθεί σε μία εύπορη οικογένεια τότε ναι ίσως έριχνα ΝΔ ή ακόμα καλύτερα πλέον, Δημιουργία Ξανά. Αλλά όντας άτομο από εργατική οικογένεια βιοπαλαιστών στα κατώτερα κοινωνικοοικονομικά στρώματα γνωρίζω ποιο κόμμα εκπροσωπεί τα δικά μου συμφέροντα ( ιστορικά κιόλας, εδώ και μία εκατονταετία αγώνων και θυσίας ).

Οπότε δεν έχω να προτείνω κάτι πέρα της ταξικής συνείδησης και από εκεί και πέρα ας κάνει ο οποιοσδήποτε ό,τι καταλαβαίνει. Είχα δει προεκλογικά ένα βίντεο με έναν σερβιτόρο να λέει θα ψηφίσω ΝΔ και όταν ρωτήθηκε γιατί απάντησε γιατί πιστεύει πως θα βοηθήσει τους μεσαίους. Ο μεροκαματιάρης των 300 ευρώ μηνιαίως ( μαύρα ) στην καλύτερη πιστεύει πως ανήκει στην μεσαία τάξη. Τι να πει τώρα κάποιος σε έναν λαό που δεν καταλαβαίνει ούτε σε ποια τάξη ανήκει.
0 .
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από τις αλυσίδες σας -Καρλ Μαρξ

Άβαταρ μέλους
Comrade Giannis
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Comrade Giannis » 20 Μαρ 2021, 14:48

Λαχουρένιος έγραψε:

Εμενα θα μου εκανε εντυπωση αν δεν την ψηφιζαν. Υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες βουτυρομπεμπεδες, κομματοσκυλα, ΔΑΠοχλεχλεδες, απογονοι λαδεμπορων της κατοχης, γεροι με εμφυλιακα συνδρομα κλπ. Υπαρχει ψωμι.

Έχουν ενισχυμένο πελατειακό σύστημα. Η ΝΔ παραδοσιακά δεν πέφτει κάτω από 20% στις εκλογές. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα που η φούσκα που έχτισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στην μεταπολίτευση έσκασε απορώ γιατί ακόμα ο κόσμος εξακολουθεί να ψηφίζει ΝΔ και σε δεύτερη μοίρα το σημερινό ΚΙΝΑΛ. Άιντε το 2015 μέσω της δημαγωγίας και της προώθησης από τα ΜΜΕ να δικαιολογήσω την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ σαν κάτι καινούργιο. Το 2019 από που και ως που 20% ο ΣΥΡΙΖΑ;;; Τι είδαν δηλαδή σε αυτά τα 4 χρόνια που το λάτρεψαν τόσο ώστε να πάει και για δεύτερη θητεία; Είμαστε για γέλια και για κλάματα μαζί. Το αστείο είναι ότι επιστρέψαμε σε νέο δίπολο. Στα social media αν κατακρίνεις τον ΣΥΡΙΖΑ αυτομάτως γίνεσαι ΝΔούλης και αν κατακρίνεις την ΝΔ γίνεσαι ζαίος. Άιντε καλά.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”