Ρεμαλια, ποτε θα παντρευτουμε?
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ρεμαλια, ποτε θα παντρευτουμε?
Ερωτημα κυριως για τους 30-40 αλλα και μεγαλυτερους αν δεν εχουν παντρευτει ακομα. Θα σοβαρευτουμε ποτε ή μπα?
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Re: Ρεμαλια, ποτε θα παντρευτουμε?
αμα φύγει ο κούλης μπορεί να μας κάτσει κάνα καλό κομμάτι,
που να παντρευτείς ρε
δεν βλέπεις τι κυκλοφοράει;
ασε καλύτερα..
που να παντρευτείς ρε
ασε καλύτερα..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

vallon έγραψε:αμα φύγει ο κούλης μπορεί να μας κάτσει κάνα καλό κομμάτι,
![]()
που να παντρευτείς ρε
ασε καλύτερα..
Παλευεται να εισαι ανυπαντρος μετα τα 40 ομως?

0 .
-
vallon
- Supreme poster

Να σου πω..
ειδικά μετά τα 40 μια χαρά πάει, εδώ στα 56 και μπακούρι εγώ και μια χαρά περνάει η μπογιά μου,,, παραπερνάει μάλιστα
Νομίζω ότι έχει να κάνει με το κατά πόσο μπορεί το στομάχι σου να συμβιβαστεί με μερικά πράγματα,
αν αντέχεις τότε... μην το διστάζεις
τι έγινε;
είσαι έτοιμος για.... ρουλεμάν;
με το καλόοοοοοο
ειδικά μετά τα 40 μια χαρά πάει, εδώ στα 56 και μπακούρι εγώ και μια χαρά περνάει η μπογιά μου,,, παραπερνάει μάλιστα
Νομίζω ότι έχει να κάνει με το κατά πόσο μπορεί το στομάχι σου να συμβιβαστεί με μερικά πράγματα,
τι έγινε;
με το καλόοοοοοο
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

vallon έγραψε:Να σου πω..
τι έγινε;
με το καλόοοοοοο
Οπως?
0 .
-
vallon
- Supreme poster

με την διαφορετικότητα ή την ιδιαιτερότητα της κάθε συντρόφου.
Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, όχι μόνο αυτό που δείχνει στην αρχή , αλλά και αυτό που θα σου βγάλει καθώς σε συνηθίζει και χαλαρώνει μαζί σου.
Εάν τα έχεις βρει αυτά , μην διστάζεις,
ότι καλύτερο είναι να έχεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου να ακούς τη φωνή του να του μιλάς.
Τα υπόλοιπα πχ τα οικονομικά και οι δουλειές τα βλέπω τελείως χαζά και ασήμαντα.
Μην τρενάρεις τη ζωή σου για τέτοιες σάχλες.
Συνήθως πάντως για να αναλύσουμε έναν άνθρωπο χρησιμοποιούμε ένα πολύ καλό εργαλείο του marketin την pestel analysis. Αν το χρησιμοποιήσεις έχει πλήρη εικόνα για οποιδήποτε.
Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, όχι μόνο αυτό που δείχνει στην αρχή , αλλά και αυτό που θα σου βγάλει καθώς σε συνηθίζει και χαλαρώνει μαζί σου.
Εάν τα έχεις βρει αυτά , μην διστάζεις,
ότι καλύτερο είναι να έχεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου να ακούς τη φωνή του να του μιλάς.
Τα υπόλοιπα πχ τα οικονομικά και οι δουλειές τα βλέπω τελείως χαζά και ασήμαντα.
Μην τρενάρεις τη ζωή σου για τέτοιες σάχλες.
Συνήθως πάντως για να αναλύσουμε έναν άνθρωπο χρησιμοποιούμε ένα πολύ καλό εργαλείο του marketin την pestel analysis. Αν το χρησιμοποιήσεις έχει πλήρη εικόνα για οποιδήποτε.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Ερωτημα κυριως για τους 30-40 αλλα και μεγαλυτερους αν δεν εχουν παντρευτει ακομα. Θα σοβαρευτουμε ποτε ή μπα?
Αν παντρευτείς και σοβαρευτείς είσαι πλέον νεκρός.
Αλλά για να παντρευτείς και να μη σοβαρευτείς (με την έννοια ότι θα έχεις ζωή και πέρα από αυτή που θα σου επιτρέπει το αρπακτικό) εκτός από τα βασικά κριτήρια που πρέπει να λάβεις υπόψη σου καθοριστική σημασία θα έχει και το αποτέλεσμα του παρακάτω πειράματος.
Αφήνεις το κινητό σου ανοιχτό, τάχα ότι το ξέχασες, σε σημείο που έχεις τσεκάρει επακριβώς τη θέση του ώστε και ένα χιλιοστό να αλλάξει να είσαι σε θέση να το καταλάβεις.
Αν ο έλεγχος δείξει ότι έχει αλλάξει θέση, πράγμα που σημαίνει ότι στο έψαξαν, τρέχα και φύγε νύχτα γιατί η ζωή σου μαζί της προβλέπεται μαύρη κι άραχλη για λόγους που δε χρειάζεται να εξηγηθούν.

1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

ο ραν τωρα τελευταια δεν ειναι σε θεση να δινει συμβουλες σε ατομα που θελουν
να δεσμευτουν και το σκεφτονται
ουτε και ο παπαρας βαλλον ειναι σε θεση γιατι μπορει να λεει κατι
αλλα κωλυσιεργει και σερνεται ή που θα την κανει χωρις να σκεφτει ξεχνωντας οτι εχει πει
ή που δεν θα την κανει και οποτε οι συμβουλες του ειναι για το πηγάδι
μονο εγω μπορω να δωσω μια α συμβουλη αλλα θα πρεπει το ατομο που θα την δωσω
να μου δωσει να καταλαβω οτι εννοει καθε λεξη που λεει
αν και τωρα τελευταια τα βλεπω ολα και τα παρομοιαζω με την ζωγραφικη και τα χρωματα
μπορει ενας δασκαλος ζωγραφος να λεει παρτε ενα καφε ενα κοκκινο και παιξτε με το μπλε
και θα δειτε αυτο το υπεροχο και φωτεινο γκριζο που πορτοκαλιζει
-δλδ -χεσε μεσα στο κουβα ...στο τελος ολα κρινονται με την δεξιοτεχνια του καθενος
και τα θελω
να δεσμευτουν και το σκεφτονται
ουτε και ο παπαρας βαλλον ειναι σε θεση γιατι μπορει να λεει κατι
αλλα κωλυσιεργει και σερνεται ή που θα την κανει χωρις να σκεφτει ξεχνωντας οτι εχει πει
ή που δεν θα την κανει και οποτε οι συμβουλες του ειναι για το πηγάδι
μονο εγω μπορω να δωσω μια α συμβουλη αλλα θα πρεπει το ατομο που θα την δωσω
να μου δωσει να καταλαβω οτι εννοει καθε λεξη που λεει
αν και τωρα τελευταια τα βλεπω ολα και τα παρομοιαζω με την ζωγραφικη και τα χρωματα
μπορει ενας δασκαλος ζωγραφος να λεει παρτε ενα καφε ενα κοκκινο και παιξτε με το μπλε
και θα δειτε αυτο το υπεροχο και φωτεινο γκριζο που πορτοκαλιζει
-δλδ -χεσε μεσα στο κουβα ...στο τελος ολα κρινονται με την δεξιοτεχνια του καθενος
και τα θελω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
vallon
- Supreme poster

καλά ο κοπρόσκυλος έγραψε όμως
θα εφαρμόσω την συμβουλή του
το θέμα είναι ότι απο το κινητό διαχειρίζομαι τους λογαριασμούς στις τράπεζες μου
να πετάξουν καμιά κατοστή χιλιάδες απο μέσα δεν το ρισκάρω...
άλλος τρόπος δεν υπάρχει;
θα εφαρμόσω την συμβουλή του
το θέμα είναι ότι απο το κινητό διαχειρίζομαι τους λογαριασμούς στις τράπεζες μου
να πετάξουν καμιά κατοστή χιλιάδες απο μέσα δεν το ρισκάρω...
άλλος τρόπος δεν υπάρχει;
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Ραν ταν πλαν έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Ερωτημα κυριως για τους 30-40 αλλα και μεγαλυτερους αν δεν εχουν παντρευτει ακομα. Θα σοβαρευτουμε ποτε ή μπα?
Αν παντρευτείς και σοβαρευτείς είσαι πλέον νεκρός.![]()
Αλλά για να παντρευτείς και να μη σοβαρευτείς (με την έννοια ότι θα έχεις ζωή και πέρα από αυτή που θα σου επιτρέπει το αρπακτικό) εκτός από τα βασικά κριτήρια που πρέπει να λάβεις υπόψη σου καθοριστική σημασία θα έχει και το αποτέλεσμα του παρακάτω πειράματος.
Αφήνεις το κινητό σου ανοιχτό, τάχα ότι το ξέχασες, σε σημείο που έχεις τσεκάρει επακριβώς τη θέση του ώστε και ένα χιλιοστό να αλλάξει να είσαι σε θέση να το καταλάβεις.
Αν ο έλεγχος δείξει ότι έχει αλλάξει θέση, πράγμα που σημαίνει ότι στο έψαξαν, τρέχα και φύγε νύχτα γιατί η ζωή σου μαζί της προβλέπεται μαύρη κι άραχλη για λόγους που δε χρειάζεται να εξηγηθούν.
Το έχω ζήσει αυτό.
Και όχι μόνο με αλλαγή θέσης, αλλά και αλλαγή παραθύρου που είχα ανοικτό στο κινητό.
.gif)
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.