Το τρολαρισμα ως θεραπεία

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Το τρολαρισμα ως θεραπεία

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 18 Ιουν 2021, 15:12

Το τρολαρισμα-τρελαρισμα θεραπεύει από την ρουτίνα, την καταπίεση. Ολη την τοξική σοβαροφάνεια, την μουντή, ψυχρή, καταπιεστική πραγματικότητα της μάσκας που θέλουν να μας επιβάλλουν κάποιοι κομπλεξικοί δήθεν επιστήμονες.

Οι τρελοί είναι άνθρωποι που τα νεύρα τους έχουν πειραχτεί και ο οργανισμός τους αντιδρά και ξεσπά αυτόματα για να θεραπευτεί. Σαλευουν και το ρίχνουν στο τραλαλα :tease:

Έλα να τρολαρουμε τους πάντες. Είμαι ο ΕΛ ΤΡΕΛ. Γράψε τη μαλακια που πάντα ήθελες να γράψεις και να εκφράσεις αλλά ντρεπόσουν μήπως σε παρεξηγησουν οι ψευτοσοβαροι δογματικοι αμπελιφιλοσοφοι της μονης, ομοουσιας, και αδιαίρετης αληθειας.

Απελευθερωσου από τα κομπλεξικά μυαλά, γράψε καμιά μαλακια και ρίξτο στο τραλαλά

Όχι στη σοβαρότητα και την αποδοχή της πραγματικότητας, ναι στην τρΕΛα
Στο γΕΛιο.
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Το τρολαρισμα ως θεραπεία

Δημοσίευσηαπό vallon » 18 Ιουν 2021, 18:05

Χρίστος Έλ έγραψε:Το τρολαρισμα-τρελαρισμα θεραπεύει από την ρουτίνα, την καταπίεση. Ολη την τοξική σοβαροφάνεια, την μουντή, ψυχρή, καταπιεστική πραγματικότητα της μάσκας που θέλουν να μας επιβάλλουν κάποιοι κομπλεξικοί δήθεν επιστήμονες.

Οι τρελοί είναι άνθρωποι που τα νεύρα τους έχουν πειραχτεί και ο οργανισμός τους αντιδρά και ξεσπά αυτόματα για να θεραπευτεί. Σαλευουν και το ρίχνουν στο τραλαλα :tease:

Έλα να τρολαρουμε τους πάντες. Είμαι ο ΕΛ ΤΡΕΛ. Γράψε τη μαλακια που πάντα ήθελες να γράψεις και να εκφράσεις αλλά ντρεπόσουν μήπως σε παρεξηγησουν οι ψευτοσοβαροι δογματικοι αμπελιφιλοσοφοι της μονης, ομοουσιας, και αδιαίρετης αληθειας.

Απελευθερωσου από τα κομπλεξικά μυαλά, γράψε καμιά μαλακια και ρίξτο στο τραλαλά

Όχι στη σοβαρότητα και την αποδοχή της πραγματικότητας, ναι στην τρΕΛα
Στο γΕΛιο.

είσαι ο κύριος ο θεός μου
που ήσουνα τόσο καιρό και δεν τα έγραφες αυτά;

και το λέω εγώ... που τρολλάρω μέχρι αηδίας τα πάντα
αλλά ειδικά τον γγ και τον πλούτωνα..
είμαι ο αριστοτέχνης του τρολλαρίσματος
:laugh1: :yesyes:
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”