Εpic Battles:Φαρσαλινος vs Aριστος

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Εpic Battles:Φαρσαλινος vs Aριστος

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 30 Ιούλ 2021, 02:03

Επειδη ο ψεκας αντιεμβολιαστης Αριστος συχνα πυκνα ποσταρει Φαρσαλινο ας δουμε τι λεει ο ενας και τι λεει ο αλλος

Φαρσαλινος:
Είχα πει εξ αρχής ότι καλώς έλαβαν άδεια τα εμβόλια για τα παιδιά, διότι υπάρχουν παιδιά με νοσήματα και με αναπνευστικά και νευρολογικά προβλήματα, για τα οποία είναι χρήσιμα τα εμβόλια και γι’ αυτό η γερμανική επιτροπή εμβολιασμού έχει πει ότι τα εμβόλια για τα παιδιά, θα αφορούν μόνο τα παιδιά με νοσήματα.

https://magnesianews.gr/slider/konstant ... rchei.html

Αριστος:
Αν λοιπον στη Δυση δεν ειχαμε μια παγκοσμια χουντα που να θελει τα εμβολια ακομη και για τα μικρα παιδια, παρα μονο στοχευμενα σε ηλικιωμενους και ευπαθεις, τοτε να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ειχα ασχοληθει ουτε εγω, ουτε κανενας αλλος να κανουμε ζητημα τον εμβολιασμο των ευαλωτων ομαδων.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Εpic Battles:Φαρσαλινος vs Aριστος

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 30 Ιούλ 2021, 02:11

Κωνσταντίνος Φαρσαλινός: «Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό, καθώς θα συνεχίσει να υπάρχει»

Όποιος αρχίσει τα επιχειρήματα υψηλής επιστήμης για ανοσία αγέλης και για εξαφάνιση του ιού από τον πλανήτη (χωρίς να προκύψουν μεταλλάξεις – που ήδη υπάρχουν), θα τον παρακαλούσα να μου στείλει σε προσωπικό μήνυμα τα επιστημονικά δεδομένα που διαθέτει ΣΗΜΕΡΑ και που αποδεικνύουν πως όλα αυτά είναι κάτι παραπάνω από όνειρα χειμερινής νυκτός και ευσεβείς πόθοι και προσδοκίες.

Πηγή: medlabnews.gr iatrikanea https://medlabgr.blogspot.com/2021/01/k ... z723EwwEKM

από Αρίστος » 21 Μάιος 2020, 17:58

Ουσιαστικα σε ολες τις μεγαλες επιδημιες απο το 1958 και 1968 μεχρι σημερα την ανοσια αγελης χρησιμοποιησε η επιστημονικη κοινοτητα.

Τι αλλαξε με κορονοιο;

Μηπως οτι τα συμφεροντα των μεγαλων φαρμακευτικων που βλεπουν μπιζνα ΤΡΙΣ απο τα εμβολια ριχνουν λεφτα στην πιατσα να δυσφημιζεται η αγελη;

Γιατι αν πιασει η αγελη τοτε τα εμβολια θα μεινουν στο ραφι;

Και μηπως και ο ΠΟΥ που χρηματοδοτειται απο τις μεγαλες φαρμακευτικες και τον Γκειτς στηριζει σκληρο lockdown ακριβως γιατι θελει να περασει το παραμυθι: "επιστροφη στην κανονικοτητα θα γινει μονο με εμβολιο";
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Ιούλ 2021, 04:00

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Επειδη ο ψεκας αντιεμβολιαστης Αριστος συχνα πυκνα ποσταρει Φαρσαλινο ας δουμε τι λεει ο ενας και τι λεει ο αλλος

Φαρσαλινος:
Είχα πει εξ αρχής ότι καλώς έλαβαν άδεια τα εμβόλια για τα παιδιά, διότι υπάρχουν παιδιά με νοσήματα και με αναπνευστικά και νευρολογικά προβλήματα, για τα οποία είναι χρήσιμα τα εμβόλια και γι’ αυτό η γερμανική επιτροπή εμβολιασμού έχει πει ότι τα εμβόλια για τα παιδιά, θα αφορούν μόνο τα παιδιά με νοσήματα.

Αριστος:
Αν λοιπον στη Δυση δεν ειχαμε μια παγκοσμια χουντα που να θελει τα εμβολια ακομη και για τα μικρα παιδια, παρα μονο στοχευμενα σε ηλικιωμενους και ευπαθεις, τοτε να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ειχα ασχοληθει ουτε εγω, ουτε κανενας αλλος να κανουμε ζητημα τον εμβολιασμο των ευαλωτων ομαδων.

Αυτα τα παιδια που αναφερει ο Φαρσαλινος αποτελουν ενα ελαχιστο ποσοστο στο γενικο συνολο τους. Μιλαει για παιδια με υποκειμενα νοσηματα. Και εχει δικιο ως προς το οτι αυτα κινδυνευουν.

Θα ηθελες να ακουσει η κυβερνηση της ΝΔ αυτο που λεει ο Φαρσαλινος και να προχωρησει μονο στον εμβολιασμο αυτων των παιδιων αντι του συνολου;

Ο Κουβελας απο την αλλη δεν θελει εμβολιασμους σε παιδια, νεους και εγκυες και πλεον εχει αρχισει να φοβαται και για τους ηλικιωμενους καθως θεωρει οτι υπαρχουν πιθανοτητες η ακιδα να ειναι τοξικη.

https://www.youtube.com/watch?v=nDzTHC5asSA

.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 30 Ιούλ 2021, 04:31

Εχω βαρεθεί ν ασχολούμαστε όλοι με τα ψυχολογικά προβλήματα του ΓΓ με τον Αρίστο,

εντωμεταξύ είναι τελείως παπαντζα όλο αυτό το τοπικ που απλά προσπαθεί να πείσει για ποιο πράγμα;

Αφου όλοι παραδέχονται ότι κάποιοι που δεν έχουν την ποιθανότητα να τα βγάλουν πέρα με την γρίπη ή με τον κωρονοιό πρέπει να κάνουν εμβόλιο, γιατί δεν έχουν το ανοσοποιητικό να πολεμήσουν τον κορωνοιό.

Ε τι θέλει να μας τριβελήσει πάλι το μυαλό ο ΓΓ;

ότι πρέπει να εμβολιαστούν και τα υγιή παιδάκια; τα δεκάχρονα πρέπει να τα μπολιάσουν οι γονείς τους;

τι θέλει να μας πει ο συγγραφέας υποστηρίζοντας μια κυβέρνηση που βρίσκεται σε τρικυμιά και πανικό ;
μα τι κλόουν

Dimitrios Kouvelas
10 Ιουνίου ·
Με την ευκαιρία που μου έδωσε φίλος (Spyros Trivizas), σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να το διαβάσουν περισσότεροι.
Τα φαρμακευτικά προϊόντα έχουν πάντα ανεπιθύμητες ενέργειες. Ενώ λοιπόν έχουν πάντα ανεπιθύμητες, δεν είναι το ίδιο ωφέλιμα για όλους. Το ότι εγώ παίρνω παίρνω αναλγητικά γιατί πονάει η μέση μου και εκτίθεμαι σε κίνδυνο γαστρορραγίας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να εκθέσω και εσάς, που δεν πονάτε, στον ίδιο, ελαχιστότατο ομολογουμένως κίνδυνο.
Οι νεότεροι, αδύνατοι, με καλή φυσική κατάσταση δεν κινδυνεύουν από τον SARS-COV2 και αν νοσήσουν, η ανοσία τους είναι σίγουρα πληρέστερη και περισσότερο μακρόχρονη. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΣΗΣΕΙ. Τη λειτουργία επιλογής με βάση την εκτίμηση κόστους(υγείας βασικά)/κινδύνου, τη λέμε Risk Assessment και είναι η βάση της εξειδίκευσής μου.
Αν αντιθέτως εμβολίασουμε το σύνολο του πληθυσμού, οι ανεπιθύμητες είναι ανεξέλεγκτες λόγω άγνοιας της φύσης του εμβολίου. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ! Ήδη έχουν καταγράφει σοβαρές ανεπιθύμητες, όπως θρομβώσεις, αιμορραγιες, εμβολες, σοβαρές νευρολογικές, έξαρση αυτοάνοσων, ενώ σχεδόν όλοι έχουν διπλάσιες τιμές βίοδεικτών πήξης του αίματος, διότι η ακίδα τα προκαλεί, αλλά εμείς το μάθαμε, πριν από ένα μήνα. Τη διαχείρηση όμως της παρενέργειας, δεν τη γνωρίζουμε, οπότε μας δυσκολεύει πολύ το δεύτερο κομμάτι της δουλειάς μας, που το λέμε risk management.
Οι περισσότεροι γιατροί είναι εκπαιδευμένοι στη διαχείρηση κινδύνου, για το όργανο ή το σύστημα της ειδικότητας τους. Αντιθέτως οι κλινικοί φάρμακολόγοι είμαστε σε θέση διαχείρησης του φαρμακευτικού κινδύνου συνολικώς και με πρόγνωση των δράσεων, που θα προκαλέσει όχι μόνο η δραστική του φαρμάκου, αλλά και τα έκδοχα και οι μεταβολίτες του.
Εγώ λοιπόν εμβολιάστηκα, για δύο λόγους.
1. Ο κίνδυνος που αντιμετωπίζω ατομικά, από τον ιο είναι μεγαλύτερος από
τις ανεπιθύμητες. Είναι θέμα εκτίμησης πιθανοτήτων (μαθηματικά).
2. Είμαι γιατρός εξειδικευμένος στα φάρμακα και Καθηγητής και
Διευθυντής εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας, στο μεγαλύτερο
πανεπιστήμιο της χώρας.
Όλοι οι Κλινικοί Φαρμακολόγοι της Χώρας, άμεσα ή έμμεσα, είναι μαθητές μου.
Αν δεν εμβολιαστώ εγώ, για να δείξω τη σχετική ασφάλεια με ΓΝΩΣΗ, τότε ποιος είναι παράδειγμα? Ο κάθε πολιτικός με άγνοια κινδύνου που η ζωή του είναι θέαμα? ή ο κάθε τραγουδιστής κλπ?
Αντιθέτως λοιπόν με εμένα, που παίρνω ένα μελετημένο ρίσκο, είμαι απολύτως αντίθετος στον εμβολιασμό των νεώτερων και υγιέστερων ανθρώπων. Το ρίσκο σε ατομικό επίπεδο είναι τεράστιο (ίσως 7 με 10 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα θρόμβωσης, σε σχέση με τους ανεμβολίαστους της ίδιας κατηγορίας, για νέους ανθρώπους).
Να θυμόμαστε δε, ότι, οι νέοι είναι παιδιά μας. Εγώ δεν τα αφήνω σε έκθεση κινδύνου, με πιθανό μηδενικό όφελος. ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ. Ούτε προφανώς για την εξασφάλιση της δικής μου προστασίας.
Δεν βάζω κάποιον να κινδυνεύσει στη θέση μου και μάλιστα τα ίδια μου τα παιδιά ή και τα δικά σας. Πέστε με και παλιομοδίτη.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 30 Ιούλ 2021, 08:45

Αρίστος έγραψε:

Αυτα τα παιδια που αναφερει ο Φαρσαλινος αποτελουν ενα ελαχιστο ποσοστο στο γενικο συνολο τους. Μιλαει για παιδια με υποκειμενα νοσηματα. Και εχει δικιο ως προς το οτι αυτα κινδυνευουν.

Θα ηθελες να ακουσει η κυβερνηση της ΝΔ αυτο που λεει ο Φαρσαλινος και να προχωρησει μονο στον εμβολιασμο αυτων των παιδιων αντι του συνολου;

Ο Κουβελας απο την αλλη .......................

1.Ασε τον Κουβελα για το νημα Epic Battles:Κουβελας vs Aριστος
2.Θελω η κυβερνηση μου να κανει οτι κανουν οι κυβερνησεις των πιο προηγμενων κρατων του πλανητη και αυτο ακριβως κανει
3.Το νημα αφορα εσενα και τον Φαρσαλινο τον οποιο πολυ συχνα χρησιμοποιεις ως παραδειγμα και ως πηγη
Μεινε σε αυτο λοιπον
4.Ο Κουβελας θεωρει οτι δεν χρειαζεται να εμβολιαστουν τα μικρα παιδια χωρις υποκειμενα νοσηματα
Εσυ παλι θεωρεις οτι δεν πρεπει να εμβολιαστει κανενας στον πλανητη με τα εμβολια Φρανκεσταιν του Μπιλ Γκειτς.Δεν δικαιουσαι να γραφεις μαλακιες οπως αυτη
Αριστος
Γι' αυτο να ακουτε τι λενε και ανεξαρτητοι επιστημονες οπως ο Ιωαννιδης, ο Κουβελας, ο Φαρσαλινος, ο Γακης. Οχι μονο αυτους που παιρνουν μπουγιουρντι απο τις πολυεθνικες φαρμακων.

Θα συνεχισω και με αλλα παραδειγματα stay tuned αλλα φυσικα και με νηματα vs Kουβελα-Γακη-Ιωαννιδη
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 30 Ιούλ 2021, 08:49

vallon έγραψε:εντωμεταξύ είναι τελείως παπαντζα όλο αυτό το τοπικ που απλά προσπαθεί να πείσει για ποιο πράγμα;

Αφου όλοι παραδέχονται ότι κάποιοι που δεν έχουν την ποιθανότητα να τα βγάλουν πέρα με την γρίπη ή με τον κωρονοιό πρέπει να κάνουν εμβόλιο, γιατί δεν έχουν το ανοσοποιητικό να πολεμήσουν τον κορωνοιό.

Ε τι θέλει να μας τριβελήσει πάλι το μυαλό ο ΓΓ;

ότι πρέπει να εμβολιαστούν και τα υγιή παιδάκια; τα δεκάχρονα πρέπει να τα μπολιάσουν οι γονείς τους;

τι θέλει να μας πει ο συγγραφέας υποστηρίζοντας μια κυβέρνηση που βρίσκεται σε τρικυμιά και πανικό ;
μα τι κλόουν

Dimitrios Kouvelas
...............................

Το νημα δεν ασχολειται με το τι πιστευεις εσυ και το τι πιστευει ο Κουβελας αλλα μονο με το τι πιστευει ο Αριστος και το τι πιστευει ο Φαρσαλινος
stay on topic μην αρχισω τα καντηλια
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 30 Ιούλ 2021, 08:54

Σε νημα για Αριστο Φαρσαλινο μπηκαν δυο ψεκ( ενας εκ των οποιων ο ιδιος ο Αριστος) και ποσταρουν Κουβελα
γμ τον ψεκασμο μου μεσα
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Ιούλ 2021, 10:11

ποιος διαβασε το βιβλιο το περασμα των μακελλαρηδων για να μου πει αν ειναι πραγματι καλο;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 30 Ιούλ 2021, 10:24

Εικόνα

από Αρίστος
Τέλος τα RT-PCR test στις ΗΠΑ! - Αποδείχθηκε ότι έδιναν ψευδή στοιχεία: Κατέγραφαν και την απλή γρίπη ως... Covid-19!
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 30 Ιούλ 2021, 13:31

ρε γιαννοπουλε φασιστακι.....αντιεμβολιαστης ειναι αυτος που δεν κανει τα εμβολια, κανενα εμβολιο, ουτε εκανε ποτε, ουτε το εκανε στα παιδια του ουτε θα κανει στο παρον ή στο μελλον. Ειναι δικαιωμα του καθε ανθρωπου να οριζει το σωμα του. Αυτοι δεν διαμαρτυρονται ως αντιεμβολιαστες, διοτε δεν ειναι αντιεβολιαστες. Εχουν κανει ολα τα εμβόλια και αυτοι και τα παιδιά τους και τα κανουν κανονινα. Διαμαρτυρονται για την υποχρεωτικοτητα του να κανεις εναν εμβολιο παρα την θεληση σου. Αυτα ειναι 2 διαφορετικα πραγματα. Φυσικα ο εγκεφαλος των νδημοκρατων που ειναι και ψεκασμενοι, δεν μπορει να αντιληφθει την διαφορα αυτων των 2 που ανεφερε.....πειτε ο,τι θελετε, ψεκασμενοι εισασταν ψεκασμενοι θα ειστε
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”